יומולדת שמח-

Esmena

New member
יומולדת שמח-

לכחולה היקרה שלנו(איזה מזל שאין עוד מנהלת או דמות בוליאנית ראשית)הלא היא הגברת טאשה יאר,או,כפי שהיא ידועה ביקומים מסויימים-"נערת הטלכרד". באטלת'ים לרוב,גאחים ספונים היטב לצלחת ואפס זקנות טורדניות(זעתר?יש מקום לדבר על זה).

itstzar

New member
אוף הקדמת אותי..... נו טובבבב

טאששששששששששששהההההההההההההה מזל טוב, שתכי לראות את האנטרפרייז NX ממריאה (או לפחות תגמרי לראות את הסדרה..... ואם כבר תשלימי עוד כמה חורים בהשכלה "מנה מנה" - ד"א, אלון, איך מתקדם החינוך מחדש? )

itstzar

New member
ככה התיאשת???? כבר? להביא לך

מלח

Bufreak

New member
טאשה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

~מאחל מזל טוב בצורה הכי מקורית שנראתה על גבי פורום 'מסע בין כוכבים' ובעולם ever~ עכשיו, תודי שזה היה מרגש.. שנה טובה ועוגייתית
. דוד(דרך אגב, למה עדיין לא נפגשו בחזית האייסיקיואית?).

כי עד שהאיציק שלי הואיל בטובו לפעול

-------- כבר איבדתי את המספר שלך. אולי תצרף אותי אתה בעצמך ובמו ידיך? 333868812 (my ICQ number
I)

CaptainOok

New member
וואי! זה היום?!?../images/Emo2.gif../images/Emo107.gif

סתם סתם
שאני לא אזכור את יום ההולדת של... איך קוראים לה שוב? |מעיף מבט בכרטיס הביקור| כן - של טאשה יאר? טוב, אז למרות שכבר ייחלתי, כנראה שזה לא מספיק, וצריך להיות גם תיעוד של תפוז לכך שאני איחלתי (לשימוש בבית המשפט), אז אם כן: |מחכך בגרונו| טאש/ה יקר/ה! מזל טוב ליום הולדתך ה _____ (מלא את החסר) מי ייתן ותמשיכ/י לחיות, ולהניב פירות (מה?!?). עלה/י והצלח/י בכל מ/ה שתעשה/י! מאחל/ת, הקוף/ה.

tivol man

New member
מזל"ט טאשה! ../images/Emo39.gif בשבילך

שיהיו לך שנות כוכבים רבות, שתזכי לטוס לחלל שתעשי חיים משוגעים בפורום ובעולם הוירטואלי בכלל ו..תהיי הטאשה שלנו מאחל טבעול

Bajoran Priest

New member
טאשה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

<מאחל מזל טוב בצורה הכי מקורית שנראתה על גבי פורום 'מסע בין כוכבים' ובעולם ever, אפילו יותר מקורית מזו של דוד>
תמשיכי לנווט את ספינת הפורום בבטחה : )

[TNT]

New member
מזל טוב|דברים קשורים ליום הולדת|

~ תיכננתי ברכה ממש מקורית אבל משה ודוד גנבו לי את הרעיון

למעלה