יומולדת שמח

יומולדת שמח

אשתי היפה ואני נולדנו בהפרש של מספר ימים.
בכל שנה אנחנו חוגגים ביחד וממלאים האחד לשנייה משאלה.
השנה חשבתי להתחכם והצעתי ראשון שתבחר לה איזו משאלה שתרצה.
היא הזעיפה קצת פנים, כי בשנה הקודמת יצאנו לאכול במסעדה מפוארת שבחרה, ואני עשיתי קצת בושות כשהחזרתי למלצר את מנת הבית בטענה שסטייק בגודל אקמול נראה אפילו קטן יותר כשהוא מוגש על צלחת ענק ושאפילו מבחינה אסטטית אין די בעלה ירוק אחד כדי להקל על בדידותו. אומר רק שזה לא נגמר טוב וכבר שנה שהיא מזכירה לי את זה.

''השנה אני רוצה לראות אותך אוכל מה שאבחר לך, עד שתתפוצץ, ובלי לשמוע ממך מילה אחת שאינה תשובה לשאלה. חושב שאתה מסוגל?'' נשמע כאילו היא מתכננת נקמה בנוסח משימות האוכל מהישרדות, אבל יש דברים ששווה להקריב עבורם.
''בשבילך הכול, מילה של גבר'' אני ממתיק ואורב לתורי.
''תזכור, הבטחת. נראה אותך עומד בזה כמו גבר.''
'' עוד תהיי גאה בי את תראי '' אני מבטיח והיא מתרצה.
''אם ככה, מה בשבילך אדוני?''
'' בתור הזקן מבין שנינו הייתי רוצה להגשים חלום ישן שלי לפני שאמות.''
''יפה לך הפאתוס'' היא אומרת, ''גם בשבילך הכל, דבר איתי.''
לזה חיכיתי. '' לא ביג דיל, פשוט הייתי רוצה לראות אותך שוכבת עם אישה. ברור שאני נאמן רק לך ולא אגע באף אחת אחרת, אבל לראות זו לא דרישה גדולה נכון?''
''נראה לך שאני לסבית, יא'דפוק?'' היא נסערת אבל אני מוכן.
''למה לסבית? רק חוויה חד פעמית, חשבי על זה כמו התנסות חושית חסרת גבולות שיכולה ללמד את שנינו. אני בטוח אשכיל מלראות איך נשים אוהבות אחת לשנייה, וגם את תוכלי להבין איך אני מרגיש כשאני אוהב אותך,לא? היי, עור זה עור וזה נעים, להתנשק זה כיף וגם לאהוב בפה זה מגרה, רק שבמקומי תהיה שם מישהי שתבחרי לך.'' היא לא עונה וניכר שהיא חושבת על זה. יומיים אחרי, היא אומרת שאם זה החלום שלי כדאי שאעמוד בהתחייבות שלי לסעודת יום ההולדת ונראה משם.

ביום הארוחה אני חוזר מהמכון, מורעב אחרי אימון קשה אבל אין מצב שאפול בפח ואוכל. מקלחת טובה ובגדים יפים ואני כבר בדרך לבית של חברים שלה שמבשלים לנו.
כבר במדרגות אני מסתחרר מהריחות המשכרים הבוקעים מהדירה. כלל לא מה שחשבתי. כשאני נכנס היא מנשקת אותי (יפהפייה בשמלה קיצית קלילה שמשאירה לי זוויות נפלאות להציץ) ומציגה אותי לכולם ''תכירו, בעלי החתיך הזקן, זו איילה המדריכה מהפילאטיס, זו אורית, זה אופיר ובמטבח עדי השף, כולם איתי בחוג של איילה.''
''וואו, נראים טוב כולם פה.''
''שמחה שאתה חושב כך'' היא עונה לי. ''בוא, פתחנו כמה בקבוקי יין שחייבים ליהנות מהם אז עד שהאוכל יהיה מוכן אנחנו משתטים ביחד.''

היין זורם כמים, הראש שלי מסוחרר משתייה על בטן ריקה וכולם נראים מאושרים. אשתי קולטת אותי מתפוגג, רוכנת לעברי וחושפת ציץ קטן חצוף תוך כדי. ''היי מותק אני חייב כבר לאכול, הרגת אותי.''
''זה עוד כלום'' היא אומרת ומושיטה לי עוד כוס יין. ''תחשוב על משהו אחר בינתיים. סיפרתי לכולם על החלום המיוחד שלך והם רוצים לשמוע ממך יותר.'' כמעט נחנקתי במקום.
''היי, שאפו על הכנות'' אומרת איילה ''אבל למה זה מדליק אותך?''
אוטומטית אני מתחיל לדמיין אותה בעירום. ''לא יודע, אני גבר. שתי נשים עושה לי את זה.''
''ולה?'' היא מקשה.
''ברור שלה זה קצת קשה כרעיון אבל אני בטוח שכחוויה, אם היא תיכנס אליה בלי גבולות ורק תבדוק איך כל דבר מרגיש לה, יש הרבה ממה ליהנות, לא?''
''ולא תקנא?'' שואלת אורית עם המיני הקצרצר ומכבידה מאד על יכולת הריכוז שלי.
''לקנא? מה פתאום. זה משהו אחר, חוויה חד פעמית. כך סיכמנו.''
''נשתה לחיי האומץ שלך'' אומר אופיר ומוזג לכולנו עוד סיבוב אדום. ''אל תהיה בטוח שהיא תרצה לחזור אחרי שהיא תטעם.''
''היי אל תעשו עניין. תנו ליהנות בלי כובד, הא?''

שותים ואשתי לוחשת לי באוזן ''אני נרתעת, אבל איילה ואורית הסכימו להגשים איתי את החלום שלך אם תשכנע אותן לעבור את המחסומים שלהן.'' וואו, הראש שלי אינו יכול להכיל את הסרטים שמתחילים לרוץ בו. איזה אושר. קשה להתרכז, אבל אני חייב לנצל את ההזדמנות הזו. אני הולך לרגע למטבח לראות אם יש משהו לאכול שיעזור לי להתמקד. ''אתה קולט מה הולך להיות כאן?'' אני קורץ לעדי ''תן לי משהו לנשנש ואני מפיק פה סרט סרט.'' הגברתן הבלונדיני מחייך אליי מעל הסירים ושולח אותי בידיים ריקות. ''בוא נראה קודם מה אתה מבשל לנו פה ואז תאכל, מבטיח לך.''
''תראו'' אני אומר ''כולכן כבר התנשקתן בעבר, רק לא אחת עם השנייה. כולכן יפות נורא, אז בואו נראה איך זה ירגיש לכן.'' כן, בהחלט, בואו נראה, אני חושב ומחייך לאופיר שנראה משועשע למדי.
איילה, שרגילה כנראה להיות המפעילה, אומרת ''נראה לך פשוט? לקבל לשון של בחורה בפה?''
''מה הבעיה?'' אני עונה ''אני עושה את זה כל הזמן וזה כיף, תסמכי עליי.''
''אז אני רגילה לנשק בחור, וזה כיף תאמין לי. נראה אותך קופץ ככה למים.''
אופיר מחייך, קם אליי ואומר לה ''הנה תראי, גברים לא עושים עניין כמוכן.'' ולפני שאני מספיק לחשוב הוא מצמיד את שפתיו לשלי, מנשק ברכות לשנייה ואז דוחף לשון בשרנית וחוקרת עמוק לתוך הפה שלי. ''ראית? פשוט, נכון? עכשיו תורכן.'' הוא מחייך וקורץ אליי. אני, אפשר לומר, בהלם, אבל חומד את הבאות.

אורית ניגשת לאשתי, מסיטה את שיערה, שולחת לשון קטנה, מלקקת בהססנות ובחושניות את צווארה, את שפתיה ומקנחת בנשיקה עמוקה. איילה מצטרפת לשתיהן ואצלי במכנסיים חגיגה בלתי נשלטת. וואו, איזה יופי, הן מתלטפות ומתנשקות, מותירות שובלים עדינים של רוק על הכתפיים, הצוואר והלחי שלהן. בפתאומיות כואבת הן מפסיקות ומתיישבות.
''היי, זה נפלא. למה הפסקתן?''
''מה נראה לך?'' עונה איילה ''זה סרט פורנו או קרקס? באנו לאכול ולחגוג לא לדגמן סטיות לפני קהל גברי לבוש וחרמן.''
''למה קרקס? הרי אנחנו חוגגים כבר ונראה לי שהיה כיף. קחי הכל בטוב, תתענגי על החוויה החדשה ואם הלבוש שלנו מפריע נתפשט, נכון אופיר? מה אתה אומר עדי? נאכל אח''כ כן?''

הגברים מחייכים ובלי לומר מילה מתקלפים כמעט מכל הבגדים.
חייבים להודות, הם נראים מצוין, שרירים משורגים, ארוכים. אולי בכל זאת יש משהו בפילאטיס הזה.
הנשים מתרצות ונשארות גם הן בתחתונים. שכה יהיה לי טוב! נראה שמתתי ועליתי לגן עדן!
איזה יופי, איזה כיף לראות את זה. הציצים של אורית מלאים וכבדים עם פטמות גדולות וכהות, לאיילה חזה שטוח ונערי וכמובן הציצים האהובים והקטנים של אשתי שתחיה שבזכותה אני רואה את זה. שלושה ישבנים להתפאר, שלושה סודות לגלות מתחת לתחתונים שלהן והזמן שניגר כמו דבש לנשמה.
בזוית העין אני קולט את אופיר. עורו כהה והבליטה בתחתונים שלו נראית כאילו היא בדרך להקיף את מותנו. אנחנו מחייכים ומרימים גבות אל מול החיזיון שלפנינו. הנשים בוחנות אותנו אבל נראה שאינן יודעות כיצד להמשיך ואני מסוחרר מכדי למצוא מילים.

עדי בא לעזרה מהמטבח. ''קומו'' הוא פוקד על כולנו ''נהיה מראה.'' הוא מצמיד את הבנות אחת לשנייה, מחבק אותי ואת אופיר, ובחיוך מנשק את אופיר ארוכות ומוריד אותו אל מול המפשעה שלו. אני משתומם מהמהלך אבל שוכח מזה כשאורית מתכופפת ומנשקת את רגלי השנהב הארוכות של איילה. ראשה הולך וקרב לתחתונים שלה והיא מעזה ומנשקת לה שם בעוד אשתי מתנשקת עם איילה ובוחנת אותי בזווית עינה. עומד לי כמו טיל ואופיר לא יכול להחמיץ את זה. הוא מוריד לי את התחתונים ומכניס לרגע את כולי לפיו. גברים, אני חושב, תמיד אפשר לסמוך עליהם שיתגייסו למטרה משותפת. אורית נענית לאתגר וכבר בולעת את ערוותה השעירה של איילה. זה מחרמן אותי בטירוף ואני נדחק בלי משים לפיו של אופיר. הוא לא נרתע ומוצץ אותי חזק כשידו עולה ויורדת על הזקפה שלי. אני לא מתעכב לחשוב על זה, צופה בערגה באשתי היפה שמרימה רגל לגובה כשאיילה מלקקת אותה. הכל יפה וחושני להתפקע. עדי נראה כאילו אינו רוצה לאבד את המומנטום, לוחש לי ''רצית לראות אותה מלקקת כוס, אז תרוויח את זה.'' ובלי מילה נוספת מוריד אותי ליד אופיר שכבר מסיר לו את התחתונים ומושיט לפניי את הזין הכי עבה שראיתי בחיים. אני קופא. הנשים קופאות איתי ובוחנות אותי. אשתי מחייכת מבין רגליה של איילה, ואומרת ''הבטחת שתאכל מה שאבחר לך, נכון? מילה של גבר אמרת והבטחת לא לומר דבר בלי שתישאל, אז אני שואלת. רוצה להמשיך?''
''רוצה, אבל לא חשבתי שככה. מה נראה לך שאני הומו?''
''למה הומו יקירי?'' היא מתכופפת ומנשקת אותי. הריח של הכוס של איילה מפיה מסעיר אותי ''אני אישה. שני גברים עושה לי את זה. ברור שזה קצת קשה כרעיון אבל אני בטוחה שכחוויה, אם תכנס אליה בלי גבולות ורק תבדוק איך כל דבר מרגיש לך יש הרבה ממה ליהנות, לא? זו חוויה חד פעמית לשנינו, חשוב על זה כמו התנסות חושית חסרת גבולות שיכולה ללמד אותנו. אני בטוח אשכיל מלראות גברים אוהבים אחד לשני וגם אתה תוכל להבין איך אני מרגישה כשאני אוהבת אותך,לא? היי עור זה עור וזה נעים, להתנשק זה כיף וגם לאהוב בפה זה מגרה, רק שבמקומי יהיה שם מישהו שבחרתי לך. אבל חמוד, זה החלום שלך. תבחר אתה אם ממשיכים. רוצה שאחזור ללקק לבנות?''
''ברור'' אני עונה.

המשך

ברור'' אני עונה.
''אז פה גדול.''
אופיר מחזיק בזין של עדי אל מול פניי, אורית שוכבת על השטיח, מפשקת מולי את שפתיה התחתונות וקוראת לאשתי לחזור, איילה מגורה בטירוף ונגשת לעשות סוף לקיפאון. היא מלטפת את ראשי ובדחיפה נמרצת גורמת לי לקבל את עדי לפי. ''זה לא נורא נכון? נראה אותך מעמיד אותו.''
יש לי זין בפה. יש לי זין ענק בפה וזה באמת לא נורא. אני טועם את הבשרניות שלו וקופץ למים. אם יש דרך להעמיד את הבשר הזה אני אמצא אותה. מול הנשים שמזדיינות עכשיו במערבולת חושים אני מוצץ לו את הזין בהתמסרות. אופיר חופן את אשכיו ומניע את ראשי קדימה אחורה. קשה לפתוח את הפה לכל זה אבל אני מרגיש אותו מתמלא וחווה תחושת הישג. עוד מעט, כשיעמוד לו במלואו כבר לא אוכל אפילו להכניס את הפטרייה הזו לפה.

''זונה הגבר שלך, זונה של הפנטזיות שלו.'' אשתי מהנהנת מתחת לאגן המשתולל של איילה. עכשיו אני מתרשם מהיכולת שלה ללכת עם כל זה. ''בוא'' הוא אומר לי ''שכב על הספה ותמצוץ קצת לאופיר, אולי יתאים לך יותר.''
אופיר מניח לי על הפרצוף אנקונדה בשרנית. איפה הוא החביא את כל זה עד עכשיו?
בשעה שאשתי נבעלת על ידי הכוס חסר השליטה של איילה אני פותח את הפה גם לאופיר. הוא משתשע בי מכניס רק את הראש מושך החוצה באחת, מותיר אותי עם פה פעור וסוטר לי עם הזין על הפנים, על העיניים. זה יישמע מטורף אבל עכשיו כשעדי מוצץ לי במומחיות אני לא יכול לחכות להכיל אותו בפה שוב. הוא נכנס חזרה ודוחף לי עמוק לגרון. כמעט הקאתי במקום ולא נכנס עוד חצי. הוא מניח לי להירגע ושב לדפוק לי את הפה. הזין שלי משתגע בפה של עדי, הנשים גומרות זו לזו על הפנים ואין לי מושג יותר לאן זה הולך.

''אשתך משגעת'' אומרת איילה. ''הייתי דופקת אותה עמוק עם היד אם זה היה משתלב בחלום שלך. אז מה אתה אומר?'' כאילו שאני יכול לענות עם כל הזין התובעני הזה בפה.
אני מסמן לה שתלך על זה, וברגע שאני מתחיל ליהנות מהנוף המדהים של אצבעות נעלמות בתוך הכוס שלה אני מפנים את המחיר. עדי כבר חופר לי בישבן עם אצבע ועוד אצבע, מוצץ ודוחף, נוגע לי בנקודות שלמרות ההתנגדות שלי גורמות לי עונג מטורף. מתאים או לא, אני רגע לפני הפיצוץ שלי. עדי מפסיק והאגן שלי משתולל מתסכול. ברקע אשתי אוכלת כוס מצד אחד ויד מצד שני. תאומים אנחנו.
היא מתהפכת על ארבע. איזה תחת. מאחוריה חוגרת איילה סטרפאון שהופיע משום מקום. אורית מצמידה לה את הכוס לפנים ואיילה חודרת אותה מאחור. היא צועקת, נרגשת עד כלות.
הבנתי. כמו תמונת ראי אני על ארבע עכשיו. אופיר דוהר לי בפה ועדי מצדו עורך הכנות לבלתי אפשרי. התחת שלי נמרח בקרם סמיך ואז מגיע לחץ על פי הטבעת. הוא ענק הזין שלו ואין סיכוי שיכנס. מכיוון שכך אני רגוע. שינסה עד מחרתיים. הוא שב ומכניס לי אצבעות ובעודן מרחיבות אותי הוא נלחץ אל הפתח.
פתאום זה קורה. הראש שלו מחליק אליי פנימה, מבתק אותי בכאב עז ונעצר לפני שנכנס שיא רוחבו. אני צורח והוא מניח לי זמן להירגע ולהתכווץ חזרה. ''התחת שלך נמסר לי על ידי אשתך והוא שייך לי עכשיו. אז פתח את הרגליים ותמצוץ כמו שצריך לאופיר ותכף תגלה מה שתמיד היה חסר לך.''
אופיר ממשיך לזיין לי את הפה ונראה לי עדיף שיגמור כבר ואוכל להתמודד עם אחד במקום שניים. הזין של עדי מונח לי על התחת, כבד ומלא ומפחיד. הוא מתחכך לי בחור ולופת את האגן שלי כך שאיני יכול לזוז. החיכוך שלו על הגב והתחת נעים לי. כשהוא מתרחק אני מוצא עצמי מושיט את הישבן למעלה. נראה שלכך הוא חיכה ועם סטירה אדירה לטוסיק המסכן שלי הוא חודר כל כולו, פותח אותי, קורע אותי, מזיין אותי בעדינות ובעוצמה רגע זז בתוכי רגע מזיז אותי אליו. הצרחות שלי נובעות ממקום בלתי אפשרי. אם הנשים מזדיינות עכשיו אני מלא מכדי להכיל גם אותן. זה טירוף ההרגשה הזו ואני מתערפל.
הם יוצאים ממני. אני מעולף למדי. הם הופכים אותי על הגב ומנשקים אותי ברכות. לשונות חודרות לי לגרון ואני מודה על העדינות וההפוגה. ''ספגת הרבה חמוד, אך זה עוד לא נגמר. עכשיו נלך עד הסוף, אבל אתה צריך להשתחרר. אני רוצה שתרים רגליים אל הכתפיים שלי. אני רוצה לשמוע אותך אומר הכנס לי לתחת, זיין לי את הפה, אני רוצה שתבקש שנשפריץ עליך.'' היין, הערב הזה, הטירוף החוויתי שעברתי עד כה והחרמנות העילאית שהתעוררה בי, כולם כאחד משתלטים עליי. אני מרים את הרגליים על כתפיו של עדי, אני אומר לאופיר שיזיין לי את הפה כשעדי פותח לי את התחת. הם מתנשקים ובאותו הרגע שזין ענק מפלח לי את התחת, חודר הזין של אופיר לפה שלי ונדחס עד הגרון. ''תגיד'' הם אומרים ומלטפים לי את הזין ''תגיד שאתה רוצה.''
''רוצה, רוצה'' אני צורח ''זיינו אותי כבר, פתחו אותי כמו הזונה שנהייתי, תשפריצו עליי כבר את הזרע שלכם.'' אני מחבק את הגב של עדי, הרגליים שלי כבר ליד האוזניים ואני מוצץ כמיטב יכולתי. הזיין של אופיר משתולל בגרוני, אני נחנק לא פעם אבל ממשיך עד שאני מרגיש אותו מתנפח עוד ועוד ומטחי הזרע שלו נדחקים ישירות במורד הגרון שלי, על השפתיים, על הפנים. זה כבר יותר מדי אבל עדי רק מתחיל, פנימה החוצה, חצי זין, שלם.
פטרייה בגודל של אגרוף חופרת לי בבטן, מחפשת בטירוף את הגירוי שיפעיל גם אותה. אני עומד להתעלף, אופיר משחק לי בזין ועדי טוחן אותי עד דוק. אני כבר לא יכול יותר, הביצים של עדי חובטות לי על התחת ואני עומד לגמור. הוא מפסיק לרגע, אני משתגע, ואז מרגיש אותו משתולל, נכנס לי עד הגרון, מתנפח למימדים בלתי אפשריים ומשפריץ לי את כל המטען שלו ישר לתוך הבטן. אני מלא ומשוגע, מתמסר וחרמן, משפריץ ומשפריץ וצורח כמו פסיכית. שפיך בתוכי, שפיך על פניי ובפי, זין מפה וזין משם ואין עוד במה להיאחז.

אחרי שהתאוששתי, ראיתי שהנשים מעולפות גם הן, יפות כמו תמונה. כולנו התנשקנו, התקלחנו יחד ואכלנו בשתיקה את ארוחת הערב המתוכננת. כשיצאנו אחר כך לפאב למסיבת ההמשך המתוכננת נפרדו איילה ואורית מאיתנו ונסעו לאן שנסעו. עדי ואופיר הצטרפו אלינו וסחטו מבטים מכל באי הפאב. ''יום הולדת שמח אחי, מה, אתה לא מודאג שאשתך מסתובבת עם כאלו חתיכים?'' שאל מושיק מהפלוגה שלי.
''מודאג? סתם שני הומואים מהחוג פילאטיס שלה.'' אמרתי והתיישבתי באיטיות מופלגת. ברקע, שמעתי אותה מרימה כוסית לחיי בעלה שיש לו מילה יותר מכל אחד אחר בעולם וכמה שהיא גאה בי...

סיפור סיפור

לא חסכת במילים ובתיאורים
אבל למה לאכול בחוץ , חשבתי שהוא בישל אוכל במטבח
לפני שהוא בישל אותך , בישל עמוק
ואין ספק שהמילה שלך היא רק שלך

למעלה