יומולדת שמח (1)

יומולדת שמח (1)

"תודה" היא אמרה בחיוך מבוייש, זה בדיוק מה שאיחלתי לעצמי ליום ההולדת." חמש שנים שאני בעלים ומנהל של חנות בגדים בדיזינגוף סנטר. בגיל 32 הצלחתי להגיע למצב כלכלי טוב, ולא התביישתי בזה. לקחתי משכנתא וקניתי לי בית יפה באזור טוב, ונסעתי על אוודי חדשה. שימותו הקנאים … בשנתיים האחרונות העסקים ידעו עליות ומורדות. הם הושפעו בעיקר מהמצב הכלכלי והמיתון ששרר במשק, יחד עם המצב הבטחוני שהשפיע באופן ישיר על מספר המבקרים בסנטר, ומכאן ישירות על מצב ההכנסות. לפני כחצי שנה, כשהחלו בפעם המי יודע כמה, הדיונים מחדש, והתכנסו להן כל מיני ועידות פסגה אופטימיות, נראה היה שאוטוטו האינתיפדה מאחורינו, והתחלתי גם אני לראות פירות בחנות. מספר המבקרים גדל מיום ליום, ההכנסות בהתאם ומהר מאוד עלה השלט על חלון הראווה "דרושה מוכרת עם נסיון". 4 ימים של ראיונות שלא העלו שום דבר. אחת צעירה מידי, מבוגרת מידי, אחת שלא ממש ידעה את העבודה ועוד כהנה וכהנה. ביום הרביעי נכנסה שירן. החנות היתה עמוסה בלקוחות, וראיתי אותה ניגשת לעברי בחשש. "אתה שי?" היא שאלה בקול רפה. "כן, את פה בקשר לעבודה?" היא הנהנה בראשה. ביקשתי ממנה לשבת בצד ולהמתין לי כמה דקות שאתפנה. משהו בשירן, בהופעה שלה, במראה שלה, ברבע משפט שאמרה גרם לי לדעת עוד באותו רגע, עוד לפני הראיון, שיש פה מישהי מיוחדת. הראיון לימד כי שירן היתה בת 17 וחצי, ושמונה חודשים לפני גיוס. ילדה/אשה בהירה בגובה 1.60, חזה עגלגל ויפה, שיער בלונדיני גולש וארוך, ועיניים מדהימות. אין מילה אחרת. יכולת לשקוע בעיניים האלה ולשכוח את כל העולם. היה בהם הכל. את העיניים האלה רציתי לראות כל יום. ראיון קצר שבסופו סיכמנו על התנאים ושירן התייצבה לעבודה למחרת בבוקר. העיניים האלה ליוו אותי מיום המחרת ועד היום. הן הלכו אחרי כמעט בכל הזדמנות. יכולתי לראות אותה מגניבה לעברי מבטים בעת שעמדה עם לקוחות. ראיתי אותה מסתכלת עלי כשישבתי בדלפק. המתח שהיה ביננו יכולנו להרגיש שנינו מהיום הראשון. מהכוון שלה היא לא ניסתה אפילו לרגע להסתיר. אני לעומת זאת, למרות שחשתי את אותו דבר בדיוק, ניסיתי להמשיך לשדר אדישות. מיום ליום העניינים קיבלו תאוצה. היא לבשה בגדים חשופים יותר, כאילו התלבשה לכבודי, ה"בוקר טוב" שלה נאמר בקול סקסי ומתגרה, והמבטים, המבטים הפכו חודרים יותר ויותר. עם הזמן נדמה היה כי כל העובדות בחנות כבר דיברו על כך מאחורי גבי. היום בבוקר שירן חגגה את יום הולדתה השמונה עשר. בצהריים, חיכינו להזדמנות בה החנות תהיה ריקה מקונים, והתכנסו כולנו, שירן אני ושלושת העובדות הנוספות, לאכול עוגה ששירן הביאה איתה בבוקר. על העוגה היו 18 נרות ועוד אחד לשנה הבאה. מזגנו יין, בהדלקנו את הנרות, והבנות אמרו לשירן, "קדימה, משאלה". שירן עצמה את עיניה, התקרבה לנרות, ורגע לפני שנשפה על הנרות פתחה את עיניה המדהימות לשבריר של שניה ונעצה אותן עמוק בעיני. המשך בקרוב …..

../images/Emo151.gifכמה קרוב ?

ככה בהמשכים זה מותח אולי גם אני אאמץ את השיטה שפתחתם לאחרונה בפורום יוצר עניין

יומולדת שמח (2)

"שירן את באה?" שמעתי את אורלי צועקת מהדלת השעה היתה 21:00 , השעה בה החנות נסגרה. עמדתי ליד הקופה וסגרתי את היום, כשראיתי איך שירן מתחמקת פעם אחר פעם מלצאת עם החברות שלה לעבודה, וכמה דקות לאחר מכן מצאנו את עצמינו לבד בחנות. שירן הסתובבה בין המדפים מסדרת חולצות וג'נסים שנשארו בתאי ההלבשה. היא לא הסתכלה עלי אף לא לרגע, בניגוד גמור למה שידעתי שחולף בראשה. ידעתי מה היא רוצה. רציתי את זה לא פחות ממנה. המקום, העיתוי, היומולדת, והשעה היו בבחינת "עכשיו או לעולם לא". ומבין שתי האפשרויות ידעתי באותו רגע במה אני בוחר. ניגשתי את דלת החנות ונעלתי אותה. ובצעדים שקטים עשיתי את דרכי אליה בין איי המדפים שהיו פזורים בכל החנות. נעמדתי מאחוריה. ראיתי איך היא קופאת על מקומה ויכולתי לשמוע את נשימותיה ואפילו את פעימות ליבה. כשאני עדין מאחוריה הנחתי את ידי על כתפיה התכופפתי לאוזנה ולחשתי לה בשקט "שירן, מה את רוצה ליומולדת?" היא לא ענתה. נשארה קפואה על מקומה, ג'ינס חצי מקופל עדיין בידיה. לרגע חלפה בי המחשבה שאולי אני טועה, אולי טעיתי בה, אולי המתח הזה הוא רק אשליה שלי. חיכתי מספר שניות שנדמו לי כנצח ואז היא הסתובבה חיבקה אותי חזק והניחה את ראשה על חזי. ליטפתי את שיערה, מעביר את ידי בעורפה, מרגיש את עורה החלק בין אצבעותי, ואז היא הרימה את מבטה אלי, מבט סמוק מתמיד, והורידה אותו שוב. "מה" שאלתי , "רצית להגיד לי משהו?" היא קרבה את ראשי לפיה, והחלה ללחוש לי באוזן "אני … אני …. אני לא יודעת אפילו מה להגיד איך להגיד" היא גמגמה, "תכננתי את השיחה הזאת כל כך הרבה זמן ועכשיו כאילו נעלמו לי כל המילים", היא צדקה. היא נשמעה כמו תלמיד בבוחן פתע ששכח את כל החומר ששינן משך שבועות. היא התמתחה, שאפה אויר מלא הריאות ואמרה ברצף "אני רוצה אותך. רוצה לשכב איתך לענג אותך, שתענג אותי, רוצה יותר מכל דבר אחר בעולם" היא הורידה את ראשה מבלי להסתכל לי בעיניים, והניחה אותו שוב על חזי. בלי מילים ליטפתי אותה, חיבקתי אותה, גופה היה חם ונעים. ליטפתי את צוארה בשתי ידי, עליתי לכוון הלחיים הסמוקות שלה והרמתי את מבטה אלי. הסתכלנו אחד על השניה בעיניים, באותם עיני-ים כחול שהיא ניחנה בהם, שקעתי בהם שניות ארוכות. ארוכות מאוד, וראיתי איך היא באומץ רב אפילו לא מצמצה. קירבתי את שפתי לשפתיה, ועיניה נעצמו כשנשקתי לה בהתחלה נשיקות רכות על השפתיים, לאחר מכן לאט ובזהירות, נשיקות עמוקות יותר, לשון משתלבת, רוק שמתערבב, ופיות שצמאים אחד לשני. לקחתי את ידה בידי והובלתי אותה לתא ההלבשה. הושבתי אותה על ספסל העץ שהיה שם, והיא אמרה לי "אני בתולה, וחסרת נסיון לחלוטין" זה נאמר בקול מתנצל ודמעה קטנה החלה זולגת על לחייה. "אני רוצה אותך, עכשיו שי, עכשיו…." המשך בקרוב...

יומולדת שמח (אחרון)

מספר סנטימטרים הפרידו בין גוף לגוף הספסל הוזז למרכז תא ההלבשה וישבנו עליו שנינו, אחד מול השניה, כשרגלינו משני צידי הספסל. יכולתי לראות את פיטמותיה זקורות מבעד לחזיתה השחורה והחולצה האדומה הדקיקה שמעליה. החזקתי את שתי ידיה בידיי והבטתי לתוך עיניה היפות. היא הביטה בי חזרה. גחנתי לעברה ונשקתי לה שוב. נשקתי לה על הלחי, על המצח, על האף, על הסנטר, על הצואר, נשיקות קטנות ורכות, ושוב, מצח, סנטר, וחוזר חלילה. היא לפתע פקחה את עיניה והחלה מנשקת אותי בפראות. התשוקה שהיתה חבויה שם כבר כמה חודשים פרצה לה בבת אחת החוצה. כאילו ניתן האות למירוץ, היא נישקה אותי כאילו אין מחר, בולעת כל מילימטר משפתי, מלשוני, מועכת אותי אל הקיר, פיטמותיה הזקורות נמחצות אל מול חזי. הדפתי אותה מעט לאחור, ובתנועה אחת הרמתי את חולצתה. היא נענתה, ידיה הונפו אל על מסייעות לחולצה להתקלף מגופה. היא נשארה מולי באותה חזיה שחורה, עם אותן פיטמות זקורות, קוראות לי. ליטפתי את חזייתה בגב ידי, מרפרף על הפיטמות. היא עצמה את עיניה שוב. המשכתי עם כף ידי, עובר משד אחד לשני, מרפרף על פיטמותיה. היא נאנחה. ביד בטוחה פתחתי את סוגר חזיתה, ולעיני נגלה חזה מדהים של בחורה צעירה, חזה עגלגל, נשי, זקוף וגאה, שבמרכזו פיטמות חומות קשות שנדרכו לעברי. בתנועה עדינה השענתי אותה על קיר תא ההלבשה וקירבתי את פי לשדיה. אחזתי בידי את חזה והתחלתי מלקק סביב פיטמתה הימנית, לאט ובעדינות, מרגיש אותה מתמסרת. ליקקתי את קצה פיטמתה, ושוב, ונשכתי אותו קלות. היא נאנקה. בידי השניה אחזתי בפיטמה השמאלית, משתדל לא לקפח אותה, והיא התקשחה בין אצבעותי. דקות ארוכות החלפתי צדדים, פעם פיטמתה הימנית בפי והשניה בידי, ופעם ההיפך. כל נגיעה, כל צביטה, כל נשיכה הקפיצה אותה, וחירמנה אותי יותר. כשראיתי אותה כבר על סף עילפון, הרמתי את רגליה, ובתנועה אחת משכתי את מכנסיה למטה מגלה תחתונים שחורות ודקות בין רגליה. מבט מהיר גילה כי הן היו רטובות לחלוטין. ליטפתי את רגליה, מעביר יד לכל אורכן, ובהדרגה לפנים הירכיים, היא פיסקה את רגליה, ראשה שעון לאחור כנגד הקיר. ליטפתי אותה במעלה הירכיים מגיע מידי פעם לקצה רגליה, ויורד מייד חזרה למטה. היא נאנחה שוב ושוב. כשידי רפרפה על תחתוניה השחורות היא התפתלה, הדקתי את אחיזתי והמשכתי לשפשף את קצה תחתוניה, במקום בו היא היתה רטובה לחלוטין. האנחות הפכו לגניחות. מתחזקות יותר ויותר. הורדתי את תחתוניה. פיסקתי את רגליה והרטבתי את אצבעותי בין רגליה. התחלתי להעביר אצבע אחת מעל הדגדגן, בעדינות רבה, נוגע לא נוגע, ויחד עם גניחותיה התחלתי להגביר קצב. הוספתי אצבע נוספת, והמשכתי לענג אותה במקום בו מעולם לא נגע בה גבר. היא גנחה בקול והחלה לבכות. "זה מדהים" היא אמרה בין הדמעות, "פשוט מדהים, אל תפסיק לעולם" המשכתי והרגשתי אותה מתפתלת תחתי. פיסקתי את רגליה מעט יותר והורדתי את ראשי אל בין רגליה מריח את גופה מקרוב קרוב. הלשון שלי תפסה פיקוד והמשיכה את מה שהאצבעות עשו עד לפני רגע. את האצבעות הורדתי תחנה אחת למטה, וס"מ אחר ס"מ החדרתי אצבע לכוס הרטוב והלוהט שחיכה לי. הלשון שלי הגבירה קצב, מרגישה את הדגדגן שלה תחתיה. החלקתי מעט לאחור, מושך אותה לעברי משכיב אותה על הספסל, ראשי עדיין בין רגליה. הלשון שלי המשיכה בעבודתה , גורמת לה צמרמורות עונג, האצבע נכנסה עמוק יותר מתקמרת לכוון בטנה, והיד השניה חיפשה את פיטמותיה, צובטת אותן קלות שוב ושוב. היא נאנחה, גנחה, התייפחה, ואני המשכתי. יכולתי להרגיש כל ס"מ מגופה, יכולתי לראות את גופה מתפתל תחת גבר בפעם הראשונה בחייה וזה חירמן אותי לא פחות ממנה. לאחר כעשר דקות, יכולתי להרגיש שזה מגיע רעידות קלות בישרו כי היא קרובה. המשכתי להגביר קצב ממשיך בדיוק באותן נקודות בהן נגעתי. א..א….א.אננ…אנייייי…גומרתתתתתתתת" היא שאגה ובאותו רגע החל שוטף את גופה גל אדיר של צמרמורות ורעידות, מבשרות על אורגזמה אדירה שפקדה אותה. המשכתי. לא הפסקתי לרגע. הרעידות נמשכו, דעכו, התחזקו שוב, ולאחר זמן שנדמה היה כנצח היא נרגעה, ראשה שמוט לאחור, עיניה עדיין עצומות. "את כבר לא בתולה" אמרתי לה. "החדירה היא עניין טכני, אנחנו נשלים אותו בקרוב." אבל מה שחווית עכשיו לראשונה בחייך היא הדבר האמיתי. היא לקבל מגבר את האורגזמה של החיים." רכנתי מעליה, שפתי מנשקות את שפתיה והוספתי "יומולדת שמח לך שירן"… המשכנו אלי הביתה, באוודי החדשה שלי, לליל אהבים סוער, וביתוק בתוליה בצורה רשמית… "נגעה בשמיים, לא יכלה לצאת מזה…" סוף

בחורהX

New member
יומולדת שמח ללא ספק

ואהבתי את השיר אז: נגעה בשמים... לא יכלה לצאת מזה...

למעלה