יומולדת שמח, מנהלת

יומולדת שמח, מנהלת

נדמה לי שהתאריך הלועזי משמעותי יותר עבורך בימים טרופים אלה. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, אושר, אהבה, שמחה, סיפוק, כיף ו... המון כסף
אוהבת מאוד
האחות הרחוקה

נגמרו לי הברכות

(כמה לא יצירתי מצידי) רייצ', סקס. סמים. רוקנרול. גשם. שלג. בריכות מחוממות. אלכוהול. ריקודים עד אין סוף. חום (פנימי). שתיהני מהשנה הבאה עלייך לטובה או שלפחות שלא תזיק יותר מהקודמת. המון המון טוב, לייז (וברכה גם בשבילי: שיישרפו הנתיכים בבנק וימחקו את כל רישומי המינוס)

R a c h e

New member
../images/Emo51.gifובכל זאת ברכת בדיוק מה שצריך

סקס וגו'..... והעניין עם הנתיכים- ברכה מצויינת גם עבורי אמן!!! יאללה, מתי אתה בא? על ריקודים נדבר אח"כ....

R a c h e

New member
../images/Emo51.gifו../images/Emo49.gifלאחיינים ולאחיינית

החדשים

R a c h e

New member
../images/Emo51.gifאחותי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אכן, התאריך הלועזי הוא יומולדתי והעיברי הוא רק עוד סיבה למסיבה עם המשפחה... טוב לראות אותך כאן ב
אוהבת אותך המון
מתנצלת מראש על נוכחותי הדלה היום בפורום, 'צטערת, אני חוגגת עם חבריםםםםםםם יש לכם רעיון טוב יותר? אני בטוחה שלא!

rigoletto111

New member
מזל טוב! ../images/Emo108.gif

שתזכי להמון שמחות , ושנראה אותך מה שיותר, באילת וגם בישראל.

rigoletto111

New member
לא. אום-רשראש זה בפלסטין

אגב, מתי מגיעה לירושלים? רוצה שנארגן מפגש ירושלמים לכבודך?

R a c h e

New member
מפגש ירושלמים../images/Emo35.gifוואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רוצה מאוד, אבל לא יודעת, עדיין מתי מגיעה אודיע כשאדע....... המון

מיכל25אב

New member
יומולדת שמח רייצ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif

שיהיה לך כל מה שאת מאחלת לעצמך בעולם... הרבה אושר,בריאות,נחת,ושמחה. מנצלת את ההזדמנות לברך אותת על "הכחלתך"-ולאחל לך בהצלחה בניהול....

R a c h e

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifוהרבה ../images/Emo50.gifגם לך....

תמיד מחמם את ליבי לראות אותך כאן

למעלה