יומולדת שמח לנופר!!!

adii1201

New member
יומולדת שמח לנופר!!!

כן אני יודעת שעוד לא 12 אבל אני כבר במיטה ולמען האמת אני כותבת מהפלאפון מה שמסביר את המחסור באייקונים צבעוניים.

LeAnnDylan

Well-known member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif../images/Emo49.gif

המון המון מזל טוב עד 120
רק בריאות
, הצלחה
, אושר
ועושר
(ואם את רוצה אז גם כושר
) שכל משאלותייך יתגשמו ושהשנה הזאת תהיה הכי מוצלחת שהייתה לך

HilaZ1

New member
נופרי../images/Emo24.gif

קולולולוווו שיהיה לך יום כייפי,ושתזכי לחיים מלאים בצחוק ואהבה,אושר וכל מה שתרצי בשביל עצמך
לכי תחגגי עם חברים,תעשי בלאגנים-מותר לך,זה היום שלך,ותבקשי הרבה משאלות נחמדות...זה יומולדת,הן אמורות להתגשם מתישהו
מזל טוב! חמודה!

../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

המון אושר,עושר,שמחה וכל מה שאת רוצה! שיהיה לך יום הולדת שמח ורק טוב! ושתצליחי בכל מה שאת רוצה!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

יואו את לא יודעת כמה פעמים קרה לי שעשיתי
במקום
|חבולמאוד| בכל מקרה, יומולדת שמח ותאכלי מלאמלא עוגה (עם נוטלה כמו שקנו לאחותי |ריר|) D: ועכשיו.. מבחר אייקוני יומולדת?

adii1201

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

רציתי לשלוח את הברכה שלי אתמול מהפלאפון אבל הוא החליט שלא מתחשק לו
אז אני אשלח עכשיו
נופר שיהיה לך המון המון המון מזל טוב! עד 120 או עד מתי שבא לך שתגשימי את כל החלומות שלך (ומתישהו הם ייתגשמו
) ושתמיד תמיד תהיי מאושרת! אני מאחלת לך את כל מה שאת רוצה לאחל לעצמך ויותר! אז שיהיה המון מזל טוב!!!

m o r 1 0 2

New member
נופרו'ש../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo168.gif

המון המון מזל טוב
עד 120
הרבה אושר,בריאות,עושר והמון הצלחה בכל דרך אשר תיפני
שכל משאלותייך יתגשמו
תנצלי כל רגע ותהני הכי שיש
יום הולדת שמח

NoFaR815

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif

עד עכשיו היה לי ממש כיף נראה איך ימשיך הערב...
חוץ מזה שבבוקר חברות שלי העירו אותי עם עוגה ובלונים ובדרך גם נשרף לי השיער
אבל היה כיף... כל החדר שלי מלא נצנצים

darklighter

New member
מזל טוב!../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

אושר ועושר, בהצלחה בהכל, יום הולדת שמח וכו'...

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifמזל טוב נופרוש מותק../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון המון בריאות ואושר,אהבה והצלחה אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ואת כל מה שאת מאחלת לעצמך.. אוהבת: זהר

hodaya157

New member
אמנם באיחור, אבל שיהיה במזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

למעלה