יומולדת שמח ליפעתי

יומולדת שמח ליפעתי

ועוד עשר שנים יהיה נורא כייף לכתוב את התאריך !!! עד בטח כבר שנים מחכה לשנת 2011 אז כל האושר וכל החלומות שיתגשמו ליאור

יפעת מתוקה שלי - כמה טוב שיש ../images/Emo65.gif

את ליאור עם רשימת ימי ההולדת ואח"כ אפשר לשרשר אליו...הוא ממש מזכיר יעיל , לא?... מזל טוב לך והמון אושר. שתצליחי כבר במהרה בימינו להביא אח/אחות/אחים לתאומים ליצירת המופת הכפולה שכבר יש לך בבית. lots of hugs ענת.

הרמוניה

New member
מזל טוב לילדת היומולדת ../images/Emo65.gif

מאחלת שנה נהדרת של התגשמות משאלות ותקוות הרמוניה

יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

מזל טוב. שתהיה לך שנה מצויינת, שנה שבה יתגשמו כל משאלותיך.
שרה

עמית@

New member
מזל טוב, ../images/Emo15.gif

שיהיה עוד ילד (כי עוד תאומים זה כבר קשה..) וכמובן אושר, וחים טובים עם האיש. עמית

מרב.

New member
יפעתי, יומולדת שמח ../images/Emo23.gif

והתגשמות כל המשאלות, הכמוסות והגלויות, שהרחבת המשפחה תהיה קלה יותר, שתדעי רק אושר עם הבעל והילדים- אלו שיש ואלו שיבואו. חיבוק מומולדת גדול, מרב

יובל@

New member
ליפעתי מזל טוב ויומהולדת שמח !!

ראית איזו קשת יפה היתה בשמיים היום בבוקר? אני חושבת שהיא היתה לכבוד יום ההולדת שלך! אז הרבה מזל טוב, אני מאמינה שקשת בשמיים ביום ההולדת מביאה הרבה מזל. יובל

יום הולדת שמח ליפעתי ../images/Emo65.gif

חג לה שמח וזר
לה פורח התגשמות כל משאלות הלב הרבה אושר ואהבה מרב

מיכל ק-ש

New member
יפעת,

בגלל "מתקפת" ימי ההולדת, יוצא שאני חוזרת על עצמי הרבה בימים האחרונים, אבל מכיוון שזו נראית לי הברכה הכי גדולה שאני יכולה לברך בה מישהו, אז אכתוב זאת גם לך: מאחלת לך שכל מה שאת מאחלת לעצמך, יתגשם. מיכל.

נוג

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo13.gif

יפעתי&

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif לכולם

לא כל כך פה בזמן האחרון.. אבל משתדלת להתעדכן
לכל המצליחות ו
י עם כל ה"נכשלות" המון תודה לכל המאחלים זה פשוט כייף והלוואי שלכולנו תתגשמנה כל המשאלות במהרה ובעיקר משאלה אחת קטנטנה
אוהבת את כולכם המון

למעלה