יומולדת שלה, מה עושים?

יומולדת שלה, מה עושים?

אז ככה, שנתיים ביחד, אני 24, היא תהיה 22. יש לנו נטיה להשתגע: יום הולדת ראשון שלה - לקחתי בקבוק יין ריק, לקחתי ניר, שפכתי עליו קפה, שרפתי את הקצוות וכתבתי משהו מהלב. מיאלתי את הבקבוק בחול, שמתי פרחים, התזתי בושם על הניר ושמתי את הניר בפנים. יום הולדת שני שלה - הזמנתי את כל החברים שלה אלי ועשיתי בגן שעשועים ליד הבית שלי מסיבת הפתעה עבורה. ט"ו באב - החבאתי לה פתקים בפארק באיזור ונתתי לה לעשות משימות עם חידות. יום הולדת שלי - היא עשתה לי גם משימות באיזור הבית שלה כשחברות שלה מובילות ובסוף היא חיכתה לי בבית שלה וצצה סקסית רק אחרי שהורתה לי ללבוש תחתוני בוקסר מיוחדים שקנתה לי. כמובן שהיה גם ארוחת ערב, גלידה וכ"ו. ועכשיו יום ההולדת שלה. אני צריך משהו מקורי באמת. עצות?

KarinDi

New member
זוג מאתגר

אכן רעיונות מקוריים ומקסימים, שמציבים רף גבוה... אתה מחפש מתנה או משהו לעשות? יש כמה כיוונים שנראים לי מתאימים:
יום כיף, אפשר בנושא כלשהו (למשל יום כיף מסביב לעולם, יום פינוק)
ערכת מתנות, למשל: לפי האותיות של השם שלה, לפי צבע, "שרוף עליך" וכן הלאה)
משהו אתגרי: צניחה חופשית, להטיס מטוס, רכיבה על סוסים,
סדנה משותפת: שוקולד, יין, נגינה ועוד
לארגן טיול של כמה ימים או חופשה במלון
אלבום מעוצב (אפשר להעזר בחברים ולהכין אלבום-ברכה) או לוח מודעות או ספר
להקליט לה שיר משהו בכיוון?

פלוס מינוס

אני לא מדבר על מתנות, ימי פינוק, סדנאות, צניחה, רכיבה וכ"ו לא כל כך מתאימים. אני מחפש משהו שיאתגר אותה מחשבתית ויספק ריגושים. משהו שיבוא ממני ולא ע"י כסף שזה תמיד אפשר לעשות. ככה שע"פ מה שרשמת רלוונטי רק טיול, אלבום מעוצב או יום כיף בהפתעה. חשוב לי גם שהיום הזה יהיה אינטימי ככל האפשר ויערב כמה שפחות זרים. תודה, אשמח לעוד תגובות..

KarinDi

New member
אולי תספר לנו עוד קצת עליה?

מה היא אוהבת לעשות? מה היא עושה בחיים? מה אתם אוהבים לעשות יחד? אולי זה יעזור לנו קצת יותר... בעיני, בתור בחורה- יום כיף בהתאמה אישית לוקח, בקלות... אתה רוצה כמה רעיונות/דוגמאות לימים כאלו?

avocumber

New member
טוב, יש לי משהו...

אתה צריך בשביל זה משתף פעולה אחד. אתה מכין לה אוכל לפיקניק. יש המונים מתכונים במרשתת ואתה יכול גם לשאול בפורום מתכונים מה מתאים והם ישמחו לעזור. משהו מיוחד, כמובן... אתם הולכים לכיוון מסעדה שאתם אוהבים, בהנחה שיש כזאת, בדרך אתה יכול לזרוק לה שאלה שמרמזת שתכננת לה משהו אחר, פחות שווה מארוחה יוקרתית שהכנת לבד (טוב, אפשר עם קצת עזרה...) לייד המסעדה מחכה משתף הפעולה שלך עם האוכל שהכנת ועם שמיכה לעשות פיקניק. הוא נותן לך את השמיכה והאוכל ובזה מסתיים תפקידו. אתם הולכים לפארק לעשות פיקניק. ושם, כמובן, תספר לה שהכנת (כמעט) הכל לבד. גם אם אתה לא בשלן גדול, יש מתכונים שאתה בטח יכול להתמודד איתם. אבל זה כבר לפורום אחר...

למעלה