יומולדת ל.......

יומולדת ל.......

בייבי המאוהבת שלי הכרתי אותך לפני שלוש שנים שלוש שנים של מלא שגעונות וריגושים את נתת לי את הסיבה בחיים להיות דו
את אחת שבשבילה אני יעשה הכל את אישתי ולמרות שלא דיברנו יותר מחודש את תמיד תישארי אישתי את החיים שלי את הילדה שגורמת לי לחייך את האחת שבגללה אני חזרתי ללמוד לאהוב את מדהימה אותי כל פעם מחדש יפה שלי לפני שלושה ימים היה לך יומולדת ולא היתה לי ההיזדמנות להגיד לך את מה שאני רוצה להגיד לך שיהיה לך את השנה הכי מוצלחת שיש בעולם שתישארי כמו שאת ולא תשתני לעולם שתמצאי כבר אהבה שתחזיק יותר מחודש חחחחח כל מה שאני מאחלת לעצמי ויותר אני אוהבת אותך מאוהבת בך ויאהב אותך לעד נועה

נעההההההההההההה

נשמה שליייי אני אוהבת אותךך את יודעת טוב מאוד שרק איתך אני יכולה להחזיק יותר מחודש.. אבל מה לעשות שאת חובבת זינים ..:p אבל נשמה שלי תודה רבה רבה ואני אוהבת אותך ואת יודעת מתי שתחליטי להחליף צד.. אני מחכה לך בתנוחת "ר" ..חחחחחחחחחחחחחחח אז נשמה שלי מתי אני יהיה דודה מתייי???????????? יאלה אם לפחות לא בנות אז יאללה תעשי לי ילדדדדדדדדדדד:) נעה נשמה שלי אין את החיים שלי תהיי בקשר ובואי תישני אצלי תעשה דברים...אעע הכוונה אני יקח אותך לבלות..חחח:p יאללה נשמה שלי תהיי בקשר אוהבת אותך תמייייייייייייידדדדד הילה:*

למעלה