יומולדת לשני "ורודה אופטימית" אם היא עוד פה... טוב אז המון מזל"ט ועד 120
M Maytallll New member 26/8/05 #1 יומולדת לשני../images/Emo70.gif "ורודה אופטימית" אם היא עוד פה... טוב אז המון מזל"ט ועד 120
M Mrs Bloom New member 26/8/05 #3 ../images/Emo153.gif|חמוס| מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif
P p p p o o o New member 26/8/05 #5 מזל טובבבב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif
ו ורודה אופטימית New member 27/8/05 #10 ווויייי =) תודה../images/Emo140.gif אני לא פה כי אין לי מחשב יותר אבל ממש ממש תודה שמחתי לראות את המזלטובים =) שיהיה ערב מקסים עם המון חיוכים לכולםםםם LoVe shani
ווויייי =) תודה../images/Emo140.gif אני לא פה כי אין לי מחשב יותר אבל ממש ממש תודה שמחתי לראות את המזלטובים =) שיהיה ערב מקסים עם המון חיוכים לכולםםםם LoVe shani
M McBlack New member 27/8/05 #11 מזלטוב, יקירה שלא מכירה אותי../images/Emo24.gif יש לך יומולדת יומיים אחרי, זה מקסים שיהיה לך רק אושר עושר, בריאות, והמון הצלחה ואהבה כי זה תמיד סבבה ומתקבל בברכה
מזלטוב, יקירה שלא מכירה אותי../images/Emo24.gif יש לך יומולדת יומיים אחרי, זה מקסים שיהיה לך רק אושר עושר, בריאות, והמון הצלחה ואהבה כי זה תמיד סבבה ומתקבל בברכה