יומולדת לשירו

טיפקסית

New member
יומולדת לשירו ../images/Emo49.gif

שירו נערה של אגדה,מאושרת ושמחה,מדביקה את כולם באופטימיות שלה. אוהבת לבלות ולצאת ליהנות,ובעיקר והמון לעשות שטויות. על מוסיקה היא לעולם לא תוותר,ותמיד הדג נחש ולפעמים גם משהו אחר. רוצה לאחל לך המון שנים של אושר ושמחה,חום,חיוכים והמון הצלחה. שנים של עושר ובריאות והרבה צחוקים,והמון חברים וחברות מתוקים. בילויים ופנאן בקצב מטורף של העולם,ושתמשיכי תמיד לאהוב את כולם. שתנצלי כל רגע ויום כאילו אין מחר,ושיהיה לך עתיד ממש מאושר. עכשיו כשסיימת מסגרת של 12 שנים ואת חופשייה זה הזמן להוציא החוצה את כל מה שלא נגלה. שתהיי עצמית,בוגרת ונבונה,ותקבלי החלטות תמיד בתבונה. תמשיכי להיות חברה טובה וקרובה,אחת שאפשר לפנות אליה בשעה של צרה. מה ניתן לאחל לך שירו מקסימה-שיהיה לך יום הולדת פשוט נפלא. יום של הרבה הפתעות ומתנות,עוגה,ריקודים והרבה חוויות. היום הזה נועד רק לך ובשבילך ותמיד רוצה שתזכרי שאני פה עבורך. שירו-תמונה אחת שלך שווה יותר מאלף מילים,ואולי יותר ממיליונים של שקלים. אז שירו שיהיה לך יום הולדת פגז,שיהיו לך בו הרבה הפתעות-חבל"ז. תהני ביום שהוא רק שלך לתמיד,ויודעת שיהיה לך יופי של עתיד. צאי לדרך יקירה העולם גדול והוא מחכה רק לך בכיליון עיניים,ותמיד תזכרי שהכי טוב זה תמיד בשניים. מזל טוב והרבה חיבוקים ונשיקות בשמת

nap3

New member
אההההה נוני חיים שלייי!!!

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולתלשירווווווווווווו היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לשיררוווווווו חג להשמייח וזר לה פורח היום יומולדת לשירווווווווווו נוני שלי מזל טוב נו מה אני כבר יכולה להגיד? אמרתי כבר אתמול ואני אגיד עוד היום וזהו קיצר אני אוהבתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךך ואת יודעתתתתתתתתתתתתתת שאני אוהבת אותךךךךךךךךךך.... :] לילו שלך

למעלה