יומולדת ללין!!
ד ד ר ו ר 1 New member 4/7/04 #3 ../images/Emo49.gifיום הולדת שמח|../images/Emo68.gif../images/Emo20.gifבלון|
י ילדת הפרחים הקטנים New member 4/7/04 #4 לינלין../images/Emo99.gif (אחת האהובות עליי בעולם כולו ) שיהיה לך את היומולדת הכי שמח בעולם מאחלת לך המון המון אושר אהבה הגשמה עצמית וכיף אוהבת אותך יעל
לינלין../images/Emo99.gif (אחת האהובות עליי בעולם כולו ) שיהיה לך את היומולדת הכי שמח בעולם מאחלת לך המון המון אושר אהבה הגשמה עצמית וכיף אוהבת אותך יעל
A Alexco New member 4/7/04 #5 ../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo49.gif מהגליל../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif
../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo49.gif מהגליל../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif
פ פונקציה יורדת New member 5/7/04 #8 מזל טוב קוקי ../images/Emo6.gif המון המון מזל טוב, ואושר ועושר וכאלה וכאלה
א אצטרובלית New member 5/7/04 #9 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif לין, כבר אתמול אמרתי לך מזל טוב, אבל רציתי להיות מגניבה כמו השאר אז אני רושמת גם פה, מזל טוב ואני לא אשכח לך את מה שעשית אתמול. אלוהים. אהבה ! אסנת, מהבית של שחר.
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif לין, כבר אתמול אמרתי לך מזל טוב, אבל רציתי להיות מגניבה כמו השאר אז אני רושמת גם פה, מזל טוב ואני לא אשכח לך את מה שעשית אתמול. אלוהים. אהבה ! אסנת, מהבית של שחר.
C croovy New member 5/7/04 #11 ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo85.gif../images/Emo39.gif