יומולדת לי

נעיתה

New member
יומולדת לי

יש לי יומולדת היום. זה היומולדת הכי גרוע שהייה לי אי פעם. איני יכולה לדבר על זה כרגע, אבל האמינו לי יותר גרוע מזה אין. הייתי חייבת להקיא לפני שאני הופכת לדרמהקווין בעבודה ופורצת בבכי. בואו נפגשה אני צריכה חברה, יאללה
להתעלקות למפגש של ברבי קישוא ונייטי

סינטה1

New member
מה קרה../images/Emo35.gif ../images/Emo201.gif

קודם כל המון מזל טוב. מאחלת שמה שזה לא יהיה, הכל יתברר כטוב יותר. חיבוק גדול.

happy

New member
מזל טוב יקירתי

שולחת לך חיבוק ענק ולא משנה למה.

נייטי

New member
בובי מזל טוב לך

מה קרה? טוב מבינה שלא תעדכני אבל דואגת לך. למרות כל הג'יפה אני מאחלת לך המון מזל טוב, שיהיו רק חיוכים ולא דמעות, שיהיה לך שמח וטוב ונפלא אם לא היום אז לפחות כל השנה. אוהבת+++++++++++++

נעיתה

New member
תודה ועוד תודה

לצערי אני לא יכולה לדבר יותר מידי עד שמישהו מסוים יקבל משהו מסוים ויחתום עליו. תאמינו לי עולמי מתפרק|אני מנסה להיות נטולת דרמות, לא הולך לי|. אני לא מסתתרת מאוחרי ניקים בדויים, אני לגמרי מתה כבר להקיא את הסיוט הזה מעלי ואני מקוה שעד מחר אוכל לעשות זאת. צריכה הרבה הרבה אתכן, מנסה לשכוח לגמרי את היומולדת הארור הזה, שנה הבאה אחגוג לי כפול

טחג

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

מה אפשר להגיד? מקווה בשבילך שמכאן ואילך המצב רק ישתפר ושביומולדת הבא תוכלי להגיד בכל זאת שהיתה שנה טובה. מזל -טוב!

תמי ס

New member
אוי מתוקה

רציתי לצרף בלונים וחיוכים ופתאום ראיתי שזו לא הודעת יומולדת שמחה. אני כל כך מצטערת על מה שזה לא יהיה, מקווה שהעננה תחלוף מעלייך מהר. יאללה, בואו ניפגשה. (ובכל זאת מזל טוב, כי יומולדת יש רק פעם בשנה, ועכשיו רשמית את כבר ממש ממש זקנה). ולרגע, אפילו לא לרגע, אל תשכחי שאת -מותק את ואנחנו אוהבות אותך.

נעיתה

New member
קיבלתי עכשיו ספר מהבוס שלי

השם שלו עשה לי חיוך "בשבילה גיבורים עפים" בדיוק מה שאני מאחלת לעצמי לשנה הבאה וגם בריאות
|פולניה או או פולניה|

א וש ר י

New member
בשביל הקשת בענן את צריכה לסבול ת'גשם...לא????

אז מקווה שמהר מאוד הקשת תגיע, ותרצד לך במליון צבעים יפים ותעלים את שחור השמיים... את הגשם ברשותך נשאיר כי הכל פה קמל.... אז מזל טוב, לתקופה שמחה יותר וטובה יותר - אמן!!!

נאשא

New member
מה מאחלים?

קודם כל מזל-טוב, כי יומולדת זה יומולדת. וגם שהעננה שלך תרד ממך מהר, ושתוכלי להנות מיום נפלא, גם אם יהיה קצת אחרי היומולדת האמיתי. שתפנקי את עצמך (הנה עוד מעט אתן נפגשות), ושיהיה טוב. והבוס הזה שלך אוהב לתת לך ספרים, הא?

נעיתה

New member
מי שמכיר ואוהב אותי נותן/קונה לי ספרים

ספרים זו אהבת חיי, אני קוראת לפחות שנים במקביל. בילדותי עונש עבורי הייה לא לקרוא ספר|חננה| מאז "צילה של הרוח" יש לי ייעוד בחיים... שאהייה גדולה אני רוצה לנהל את בית הקברות לספרים נשכחים.... אחח איזה ספר
תודה על כל האיחולים היום המשעשע הזה בפורום בהחלט עוזר לי לעבור אותו. אני חושבת עליך הרבה היום, זה מעמיד לי את הכל בפרופורציות|רק בריאות
|

נאשא

New member
אמרתי לך שתהני מהספר הזה../images/Emo9.gif

ונכון, אם יש משהו טוב מהסיפור הזה, זה שזה מכניס לפרופורציות מצוין. יש לי עוד סיפור זוועה, אבל לא פה, בכל זאת יומולדת שלך מותק. מאחלת לך שהיעוד החדש שלך יתממש במהרה. נשמע לי אחלה עיסוק.

מלאן מזל"טים

לא יודעת מה קרה, אבל מקווה שזה רגעי לחלוטין ויעבור תיכף הספר שקיבלת הוא ממש אחלה, קראתי אותו במהלך הצירים (ואף סיימתי, אז את מבינה כמה זמן היו הצירים) גם אני מגדירה את הספרים כאהבת חיי, יאללה, אולי נעשה פרוייקט החלפת ספרים?

ברבי28

New member
מאחלת לך יום הולדת של שמיים בהירים

ונטול עננים או עננות, מקווה המועקה תחלוף, כבר היום בערב...

עדיקים

Active member
../images/Emo77.gif../images/Emo140.gifהמון מזל טוב ../images/Emo213.gif

מקווה שהעניינים הסתדרו לך קצת מהבוקר ומקווה שהצלחת לחגוג.

חגיגמד

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo28.gifמזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

זה יומולדת עצוב כי הגמד לא בירך
אז הנה הוא כאן, הסירי דאגה מליבך
נאחל לך ימים שקטים ורגועים בהם תוכלי לשתות בנחת קפה
ולעשות מעשן עיגולים (למרות שבחגיגמדיה אנו לא מעודדים מעשנים
) לזחול לתנומה וקריאה ממושכת לתוך מצעים חדשים ואריק "ישיר בשבילך" רק שירים אהובים. וכמובן דורוני שימשיך להקסים
ופשוט רק טוב, זאת כולנו מאחלים (ומייחלים)

אמאדובה

New member
מזל טוב עם ../images/Emo213.gif וגם ../images/Emo201.gif

מקווה שעכשיו קצת יותר טוב.... שיעבור הגשם ותישאר הקשת בענן

למעלה