יומולדת ליצנים

אבא גאה

New member
יומולדת ליצנים

אני לא כאן הרבה, אבל הנה באתי
לבן שלי יש יומולדת 7 בעוד כשבועיים הוא ביקש שנעשה יומולדת "ביה"ס לליצנים" אז הזמנו ליצנית שבמקום לעשות את המופע הרגיל, היא תלמד את הילדים כיצד להיות ליצנים. אז קנינו אפים אדומים ושקיות הפתעה מלאות כל מיני ליצנות יש לכן רעיונות לפעילות עם הילדים? אולי איזה עבודת יצירה שתשמש אותם בקסמים או בליצנות??? משחקים מיוחדים? מה שתגידו, אנחנו אוזן.

אפשר להכין כדורי ג'אגלינג

מבלון ממולא אורז עגול (לא אורז ארוך, כי יש לו שפיצים שיקרעו את הבלון).

אבא גאה

New member
פשוט מקסים!

נהדר נראה לך שניתן לארגן פעילות כזו ל12 ילדים בני שבע? אני מניח שכל ילד צריך להכין שלושה כדורים, נכון?

בכיף. אנחנו עשינו את זה עם בני 5

עם קצת עזרה מההורים כמובן. שווה לנסות קודם בבית כדי ללמוד את הטכניקה של הכנסת האורז...

לי6

New member
מילוי חול:

שמנו חול בניילון קטן, קיפלנו את הקצה, שמנו בתוך בלון שגזרנו לו את הקצה , ואז את הכדור שנוצר שמנו בתוך עוד בלון (שגזרנו גם לו את הקצה, את אותו קצה שבדרך כלל מנפחים דרכו).

lorli

New member
רעיונות ../images/Emo151.gif

אפשר להכין פינות יצירה שונות ובכל פינה יכינו משהו הקשור לליצנים. 1. אפשר להכין כובעי ליצן מבריסטולים ומדבקות צבעוניות. גוזרים חרוט, מגלגלים ומשדכים ויש כובע. 2. אפשר ליצור מסכות מצחיקות ממפל שעליו מורחים פלסטלינה או אפילו נצנצים ופייאטים. 3. להכין גיגית ענקית עם מים, סבון וגליצרין והמון חישוקי פלסטיק או מתכת בגדלים שונים (גם רשתות שונות) ולעשות המוני בלונים מופרחים.

אבא גאה

New member
תודה

כיוון שאנחנו חיים בקנדה ובמזג האוויר הזה כבר נצאים בבית אז לא נראה לי להתעסק עם דבק ופלסטלינה ובלונים על השטיחים שלנו. אבל תודה על הרעיונות.... אשמח לעוד.

המוני מזלטובים ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אפשר לקפל בלונים - כאן יש קישור להסבר אפשר לקלוע למטרה - להכין תמונה גדולה של ליצן כשהפה שלו הוא חור שאליו צריך לקלוע.. (ואם זה מוצא חן אפשר גם באולינג וגאגלינג ולקלוע על בקבוקים עם חישוקים וממש כמו לונה פארק קטן..) איך אתם עם עוגיות ורויאל אייסינג? אפשר להכין עוגיות בצורת ליצן (לוקחים חותכן בצורת גלידה וממנו מכינים את הליצנים. כשהופכים זה נראה בדיוק כמו ליצן) ולאפשר לילדים לקשט עם רויאל אייסינג.. וכמובן אפשר להוסיף כל מיני קישוטים שמתאימים. חיפשתי בפורום העוגות ומצאתי משהו שאולי יסביר ת'כוונה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=974&msgid=50657743&FlagSybase=1 אפשר להכין ליצנים מצלחות נייר חד פעמיות - http://www.henry.k12.ga.us/PGES/ingram/2000-2001/Projects/clownart.html אני אחשוב על עוד ואוסיף והכי חשוב - אני אשמח לקבל תמונות מהיומולדת

מכייון שיש לך כבר כמות רעיונות

למסיבת התמחות שלמה בנושא ליצנים
, רק אוסיף גם מזל טוב ממני

למעלה