יומולדת לחבר

When Pigs Fly

New member
יומולדת לחבר

אז ככה, חבר שלי חוגג בקרוב יומולדת 20, ואני אובדת עצות לגבי מתנה. אני לא בחורה קיצ'ית, ובגלל זה מתנה כמו ערכה כולשהי, או איזה כרית עם תמונה שלנו, זה לא משהו שעולה בתור רעיון. אני מנסה לחשוב על משהו יותר פרקטי וחמוד. אבל הבעיה שבושם,ארנק,שעון גם לא באים בחשבון כי הוא בדיוק קנה לעצמו. אז נכון לעכשיו הרעיון הוא לקנות בוקסר חמוד כי תמיד חסר ו..זהו, עכשיו זה לא מספיק, אני מחפשת רעיון לדברים נוספים להביא לו. מה אתן עשיתן לחברים שלכן ליומולדת? מחפשת רעיונות בטירוף. זה יומולדת ראשון שאנחנו חוגגים יחד ואין לי מושג מה לעשות.

XxMidnightxX

New member
טוב..אממ..

אני הכנתי לו חולצה עם הג'וקר...הדמות שהוא הכי אוהב.. תקני לו אולי אם הוא מעשן אז תקני לו מצית ותחרטי עליו הקדשה..(את יודעת מצית איכותית..) תבדקי אצלו בבית אם יש משהו שהוא צריך... אולי זה יעזור... אולי אזשהו ספר שהוא רוצה או דיסק שהוא דיבר עליו הרבה... אולי חוץ מהבוקסר תקחי אותו להקרנה פרטית בסינימה סיטי...

secret smile0

New member
היי :)

בדיוק לפני שבוע גם לחבר שלי היה יומולדת 20.. אז אני אגיד לך מה עשיתי ותראי אם את אוהבת לרוב שהוא חוזר מהצבא אנחנו בבית, או מקסימום יוצאים בערב למסעדה \ ביליארד או משהו.. רציתי שנעשה משהו קצת שונה שאנחנו לא עושים בשיגרה הכנתי כזה יומיים בים.. שמתי נרות, הכנתי בשר, מנגל, מלא מלא אוכל, יין, עוגת יומולדת אישית, שתייה, כל מיני דברים.. הוא חזר בלילנ מהצבא, לקחתי איתי 2 חברים שיעזרו לי לארגן את המחצלת, ציידנית, קרשים (למדורה) ושישמרו על הכל עד שאנחנו באים.. בסוף הבאתי אותו והנרות היו דלוקים ופזורים והיה ממש יפה! זה לא היה קיצ'י כמו שזה נשמע, זה פשוט עשה אווירה קצת יותר אישית מול שאר האנשים שהיו שם.. עשינו על האש.. אכלנו והכל.. עשינו מדורה.. היה ממש כיף! אח"כ הלכנו לישון וכל היום אחרי היינו בים.. הכנתי לפני פירות ואוכל, גבינות, ירקות, ביצים קשות וכ'ו.. היינו מצויידים כמו שצריך ובאמת שהיה ממש טוב.. יצא לנו להיות יחד, לדבר במקום שלא יוצא לנו לבלות בו הרבה.. בהתחלה הוא היה שבוז ולא ידעתי אם בכלל לעשו תאת זה.. כי למי יש כח אחרי שהוא חוזר מהצבא? אבל אח"כ הבנתי שזה היה שווה את זה! אז את יכולה לעשות את זה או רק שניכם, או גם עם חברים.. זה ממש כיף! אחלה הזדמנות לנקות את הראש ולהיות עם אנשים קרובים ופשוט להנות.. כל זה עלה לי בסביבות ה400 שקל.. כולל האוכל, מנגל, קרח וכ'ו.. בכללי חשבתי לעשות לו גם מתנה ממש.. כמו "20 סיבות למה אני אוהבת אותך" ולשלב שירים.. כמו "אני אוהבת אותך כי 'כל פעם אני מתאהבת בך מחדש' " או משהו כזה.. עכשיו אני לא כל כך סגורה על זה. מקווה שיצא טוב לא משנה מה תעשי :)

GrowingMadness

New member
אני עשיתי לחבר את 5 החושים. ../images/Emo62.gif

והוא ממש ממש אהב. לחוש הראיה קניתי לו מראה נפתחת, ועל החלק הנפתח כתבתי בטוש: "שתראה שאתה יפה לא רק מבפנים, אלא גם מבחוץ!" לחוש השמיעה דיסק עם שירי אהבה בסגנון פאנק, רוק וכלמיני כאלה בסגנון שהוא אוהב.
לחוש הטעם קניתי לו שוקולדים חמודים כאלה של ניקי שמסודרים בשורה ועל כל שוקולד כתוב משהו אחר, וכמובן שלקחתי אותו למסעדה שהוא אוהב והזמנתי אותו לארוחה. לחוש הריח קניתי לו בושם של ורס'צה
ולחוש המישוש קניתי לו משחק סקס כזה וכיסוי עיניים
[שעוד לא יצא לנו לחנוך למען האמת]

GrowingMadness

New member
ובקשר לבוקסר!

אני הכנתי לחבר שלי בוקסר לבן, שהדפסתי עליו: "In case of fun mood, stick mouth here" עם חץ אדום למטה לכיוון ה... הבנת.

למעלה