יומולדת לחברה

danavi18

New member
יומולדת לחברה../images/Emo13.gif

חברה מאוד טובה שלי (כמו אחותי) בת 18 בקרוב ואני רוצה להפתיע אותה. אני לוקחת אותה להחלקה על הקרח בתל אביב כי בחיים לא החליקה על הקרח ותמיד רצתה ללכת לשם אבל השאלה מה אפשר לעשות אחרי? רצוי דברים בתל אביב רעיונות מקורים יתקבלו בברכה תודה מראש

KarinDi

New member
איזה כיף!

גם אני אף פעם לא הייתי בהחלקרח...איפה יש בת"א? עוד דברים שאפשר לעשות, מקוריים יותר או פחות ותלויים בתקציב: - ללכת לאכול גלידה - ללכת לגן חיות/לגן הזאולוגי - בערב- ללכת למצפה הכוכבים הגבעתיים - לראות סרט בסינמטק - לעשות סדנת בישול - לעשות פיקניק בפארק הירקון. אפשר גם לרכב על אפניים או לשוט בסירה - ביקור במוזיאון ת"א לאמנות או מוזיאון הארץ - לעלות לגג של עזריאלי. אפשר להתארגן על סדנת צילום משם, זה מגניב - לונה פארק ו/או מימדיון - קפה של אחה"צ בנמל - הופעות חיות- לא חסרים בת"T מועדוני הופעות, צריך רק לחפש בתאריך הרלוונטי - סיור מודרך סביב נושא כלשהו בת"א - ספא על הים - אם את גרה באיזור את יכולה לבחור קניון כאוות נפשך ולהכין לה מראש חפש את המטמון בתוך הקניון - טיול בשוק הפשפשים או בנחלת בנימין בקיצור...ממש לא חסרים דברים כיפיים לעשות בת"א...נשמח לדעת אם משהו בכיוון, לתת יותר פרטים או עוד אופציות במקרה הצורך...

danavi18

New member
תורה רבה:)

יש החלקה על הקרח בגני התערוכה ליד הלונה פארק

למעלה