יומולדת להראלי-ברכות...

יום הולדת שמח ...ברכה ..

להראלוש : השנה אתה חוגג את יום הולדתך ה- עשרים וארבע , ולשנה כל כך נפלאה רציתי להגיד תודה !! ליום הולדתך רציתי לברך אותך בהמון ברכות ,איחיולים ומזלות טובים וכמובן הרבה חיבוקים ! ולהיותך בן אדם כל כך מושלם רציתי לאחל ולהזכיר : שתמיד תדע לעוף ולהצליח ,שתזכור שלפעמים חלומות מתגשמים ושאף פעם לא תהיה בודד כי הנני כאן בשבילך תמיד !! ולסיום, שהשנה שכבר תהיה בן עשרים וארבע תוציא את אלבום הבכורה שלו אנו מחכים בקוצר רוח !! ממני, אוהבת אותך "סקעתיתוש בנשמה " (ליאור קסטל ,11,חיפה). תגיבו..

skaatushonet

New member
יומולדת להראלי-ברכות...

אני יודעת שזה מחר אבל אני רוצה להיות זאת שפותחת את ההודעה....
אז,שכל אחת תרשום פה ברכה להראלי,למרות שממש לא בטוח שהוא יקרא אותן,תכתבו....אני כותבת את אותה ברכה שנתתי ללי.......מזל טוב מושלם!
הראל... מה אפשר לאחל לבן אדם מושלם ומדהים כ"כ? רבות המילים,ויש אין סוף איחולים לאחל לך. שתהיה בך הרבה שמחה,שתמיד תדע להבדיל בין טוב לרע. שלא תדע אכזבה לעולם,שאש האבה תמיד תהיה בתוכך! שתמיד תהיה חופשי בחייך, ושאף-פעם לא תזיל דמעה מעייניך! שתמיד תהיה בך תקווה, ושאף-פעם לא תאבד את האמונה. שתמיד שתאוף להגיע רחוק, ולא תוותר אף-פעם על חלומות. שתמיד תזכור שאני פה בשבילך,ושאף-פעם לא תשכח שאני אוהבת אותך!!!! מלאך שלי... אני אוהבת אותך מאוד,בשבילי אתה תמיד מקום ראשון! רציתי שתדע שאתה נמצא אצלי תמיד במחשבה,ואתה לא יוצא מליבי אפילו לשניה. אני אעשה למענך הכל,כדי שתבין שאני אוהבת אותך יותר מכל! אני רוצה שתדע,שאני איתך באמת גם ברגעים הקשים. גם אם אתה לא רואה וחושב כך, אתה נותן לי אהבה עצומה! אהבה שממלאת אותי בהמון תקווה. אז רציתי להגיד לך תודה. תודה על הכל.באמת. אני אוהבת,אהבתי,ותמיד אוהב אותך. שלך לנצח! -אודליה-

skaatushonet

New member
../images/Emo11.gif

איסה כבדה...יאללה רישמי!ותודה על ההתיחסות לברכה שלי באמת...
*לא חשה בטוב*

נצל"ש

כנסו לאתר שלי עשיתי שם ברכה יפה להראל, וגם שרשרו ברכות בפורום שלי.

מחר יומולדתתת מחר יומולדתת להראליי

מחררר יומודלתת להראלי(יותר נכון עוד שעתיים) ולכן נסתפק עכשיו במזל טובבבבב ענקיייי- הראלי שיהיה לך היומודלת הכי שמח בעולםם יפה שליי!! ומחר ברכה יותר מושקעת (יותר נכון שעה 33 דקות וכמה שניות..)

לאו13

New member
ברכה להראלי!!!

המון המון המון מזל טוב אהובייי!! בהצלחה בכל מה שאתה אוהב!! תזכור תמיד לחייך ולאהוב!! כולם איתך ואוהבים אותך הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולםםםם!!! תמשיך להופיע בכל הארץ ולשמח את כולם!! מטורפת עלייך הכי בעולםם!!! *+*לאו*+*

skaatit 1

New member
מדהים!!!!!!!!../images/Emo13.gif

אודליה...איזה מוכשרת!!!
תני חיבוק..חחח

עדידית 1

New member
להראלוש!

להראלוש! תישאר כמו שאתה- מזל טוב ויום הולדת שמח! אושר, כושר בריאות ועושר! תמיד תמשיך לחייך ולשמוח ושתמיד תישאר עם מצב רוח, תמיד תמשיך לאהוב כמו שאתה עושה עכשיו! כבר 24 שנים עברו מאז שנולדת והנה, עכשיו גדלת... תחייה את החיים הנפלאים והמאושרים! בהמון המון
והערצה,
עדידית 1

../images/Emo49.gifלהראלי!!!

המון מזל טוב ליום הולדתך! שתמיד תחייך ותהייה מאושר, לעולם אל תשתנה לנו אנחנו אוהבים אותך כמו שאתה. שתצליח בכל אשר תלך, וכל אשר תבקש יתגשם אמן! הרבה בריאות, אהבה, אושר, ועושר. המון בהצלחה עם הדיסק החדש שייצא בעזרת השם, ועם ההצגה. באהבה ענקית חני

../images/Emo41.gifיומולדת שמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מקווה שהוא יראה את זה
.. הראל,מה אפשר לאחל לאדם מושלם שיש לו הכל
מזל טוב ליומולדת,ושתמשיך להיות כזה: חתיך,מוכשר,מושלם,וחמוד
שתיהיה שמח כל הזמן
ותזכור שתמיד אבל תמיד,נוהב ונעריץ אותך

skaatushonet

New member
וואו איזה השקעה!!!

חחחח ואת המשפט הראשון העתקת ממני
לא יפה.

skaatushonet

New member
סססססססדר

אם את רוצה שאני אסלח,כנסי לקומונה שלנו...
חחח אורטל אפשר לסחוט ככה אנשים!!!

../images/Emo41.gifאני הולכת עכשיו לישון..

לילה טוף
אהה ובאמת שלא העתקתי ממך.. כתבו לי את זה שנה שעברה ליומולדת שילי,מאז אני אוהבת את המשפט הזה
ודרך אגב-היה לי יומולדת לפני 4 ימים..(וואו
) נולדתי קרוב לתאריך של הראלוש.. רק בהפרש של 11 שנים
,חפיף לא? חחח
ומחר יש יומולדת לדודה שילי,איזה כיף לה שהיא נולדה יום אחריו..

למעלה