Right on time you get closer and closer
אני יושב כמעט חצי שעה מול המסך ולא יוצא לי כלום
. בהתחלה ניסיתי לכתוב ברכה בחרוזים אך אין לי מוזה, ואז ניסיתי לחטוא בקלישאתיות ולכתוב 18 איחולים לשנה החדשה, אבל נתקעתי ב"ששדייך ישארו גדולים כאבטיחים ורכים כמדוזות". אז אני משער שברכה אמיתית איילד מתוכי עד שנפגש, אבל עד אז. קודם כל שיהיה יום הולדת שמח, או משהו. ימי הולדת הם לא באמת שמחים והסיבה היחידה שחוגגים היא כדי לשכוח שהזדקנו, אז אני מקווה שטיפול הפנים שאמא הבטיחה ישכיח ממך את נעורייך שאבדו בטרם עת
שתהיה לך שנה מהנה, או יותר נכון, מחדשת. אני מקווה שתעשי את כל מה שלא הספקת לעשות השנה (סכּס אחר
), ותגשימי את כל מה שנשאר בגדר רעיון נידח כי לא היו התושיה, האומץ או הכוח להוציאו לפועל. אחרי שטורי הגיעה לארץ את צריכה תכלית חדשה, ואתמוך בך במאבקייך להביא את פיג'יי לארץ
יכול להיות שאני לא אמור להעלות את זה, אבל אני מחזיק אצבעות שיהיה לך קל בצה"ל, ושתמצאי הומו מבולבל במודיעין שתוכלי להחזיר לדרך הישר, כי לי כבר אין תקווה ואת צריכה את הלאב בוי הקבוע פעמיים בשבוע
. אנחנו מכירים כבר שלוש שנים אבל התקרבנו רק בחודשים האחרונים, וזה תמיד נראה לי מטומטם להודות למישהו על מי ומה שהוא, במיוחד מפני שאם צריך להודות למישהו כאן זה לי
, אבל אני כן שמח שזה קרה ומקווה שהנסיבות לא יפוררו את זה, כי תמיד טוב שיש a friend to run to, אחרי ש-Years go by and I'm still waiting for somebody else to understand [שיניתי קצת את המילים המקוריות, אז מה
]. וזה תמיד כיף למצוא את המישהו הזה. בסך-הכל אני חושב שלומר "שתהיי מאושרת" זה איחול נורא גדול וזה פוטר אותך מהצורך להכביר במילים, אבל זו גם הברכה הכי טובה, כי היא נותנת לך מקום לתמרן בתוכה ולבחור מה ש
את רוצה, ואני מקווה שתשכילי לעשות את זה גם עם השנה הקרובה, ותדעי מה את רוצה ואיך להשיג את זה. יחד עם חומות חוסר-הבטחון שאת מציבה בפני העולם ובפני עצמך, ברור לי שאת האדם האחרון שיוותר על עצמו, ואולי השנה תראי את זה וסוף סוף תתני לעצמך קצת קרדיט [When you gonna love you as much as I do], לפחות חצי מזה שכולנו נותנים לך. טוב, לקחה לי כמעט שעה לכתוב את כל זה, ובסוף זה יצא ממש גרוע, אז אפסיק כאן ואלך להכין לך צעצועי מין home-made כדי להביע את אהבתי.
בדקה אחת שפויה הצלחתי לראות את אוניות הצער טובעות בים גדול של תקוות קטנות ויין. [שעכשיו את יכולה לקנות באופן חוקי לחלוטין
] יום הולדת שמח.