יומולדת לג'ו!!!!!!!!!!!!!

Lp Fairy

New member
יומולדת לג'ו!!!!!!!!!!!!!

חחח אנשים אני מבקשת ממכם לקום לפתוח את הדלת ואת כול החלונות שכול בני עם ישראל ישמעו שלג'ו שלנו יש היום יומולדת!!!! אז קדימה לפצוח בשירה היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת ל...ג'ו!!! חג לו שמח וזר לו פורח היום יומולדת ל...ג'ו!!!! חחח היום בבוקר נזכרתי שיש לו יומולדת אז נתתי נשיקה לכווול הפוסטרים שיש לי על הקיר.. בכול מקרה ג'ו כבר בן 26 (או 27..) ואנחנו אוהבים אותו..למרות הפרצוף אוגר שלו..חחח בכול זאת הוא עושה הרבה בלינקין פארק..:) בכול מקרה...מזלט!!! אוהבים אותך..

GIANTG

New member
גו ג'ו גו ג'ו גו ג'ו חחחחחח לא יצא

ג'ו הגבר גבר חוגג יומהולדת ואנחנו מסתכלים מתבוננים ומחייכים הדיג'יי של כולנו עושה לנו שמח מקפיץ את הקהל ולעולם אינו בורח צפרדעים הוא אוהב בצורה קצת מוזרה אבל ג'ו ג'ו הוא שלנו ואין בו שום רע...

KaUrO DoNo

New member
מזל טוב לג'וווווו ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל-ג'-ו! חג לו שמייח וזר
לו פורחחחחח היום יום הולדת לג'ו! בן 27?! ביג בוי!

c 0 w

New member
../images/Emo65.gifיהההה מזלטוב לג'ו../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo80.gif

s w e e t16

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טובבבבבבב לג'ו

עד 120 שנהההההההה!!!!

batel15

New member
הי נכון יש לו מומולדת היום....

מזל טוב.... וגם למארק מבלינק לא? בן כמה הוא....? (מארק..) ועוד משו... לפי דעתי זה ממש מצחיק שרק כאן כולם אומרים לו מזל טוב והוא אפילו לא שומע...ולא רואה... למה לא שולחים לו משו באימייל (של הזה של המעריצים)?

®NuLy®

New member
מזללל טווובבב

חחחחחחח טוב אז מגיע הרבה הרבה מזל טוב לבנאדם שעושה הרבה מאוד מהמוזיקה של לינקין!!!! אז עד 120 שנה וישמשיך לעשות הרבה הרבה מוזיקה

SAMAR

New member
.....

היום יומולדת, היום יומולדת, היום יומולדת ל...... ג'ו!!!!!!!!!! וויפי היי! גדל בשנה! אז חובב צפרדעים שכמותך, [לי יש צפרדע, אליוט!] מאחלת אושר ועושר, ותמשיך להיות כלי! יאללה, תנו לי בבלונים!

מזל טוב !!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

לדי ג'יי השולט של הלהקה השולטת לינקין פארק!!!!! עד מאה עשרים ואחד!

למעלה