יומולדת לאיה

יומולדת לאיה ../images/Emo65.gif

ואוו - אתם רציניים? אני פותח את השרשור הזה ? איזה כבוד נפל בחלקי !! אז הנה מה שלי יש להגיד - וכן כן איה זה זה יהיה ארוך נתחיל בגירסה הפולנית ל Ware Sunscreen תלבשי סוודר אם יש משהו שחשוב שתעשי זה זה תלבשי סוודר שלא תתקררי את שאר העצות (שבטח לא תקשיבי להם) אני מבסס על שנים של סבל תגמרי מהצלחת ... הכל (מה ? את הכרוב המאודה את לא אוהבת?) אבל אל תשמיני תלמדי משהו יעיל - כמו חשמל או מדעי המדינה או אפילו היסטוריה - את תמיד תוכלי להיות עם זה מורה אל תביאי הביתה שוורצה או בעצם כן - אבל רק אם הוא עשיר תתקשרי להורים פעמיים ביות ותעני כל פעם שהם מתקשרים - כדי לא להדאיג אותם תבואי לבקר אותם המון אבל הכי חשוב אל תשכחי ללבוש סוודר אז עכשיו שסיימנו את כל מה שכבר שמעת ובטח יצא לך מכל החורים - הנה ממני כמה מילים הרי אמרת ששלושים זה הארבעים החדש אז הנה הדברים ממני - שכמעט בן 40 אני לא אאחל לך רכוש הרכוש הכי חשוב - זה האמיתי - לא נמדד בדברים לא בכסף - לא בשנים לא בסימני מתיחה - או בקילוגרמים עודפים עם הרכוש האמיתי - אותו כן אאחל לך - את קמה כל יום הוא מה שיש לך בלב עמוק בפנים הוא נמדד בחוויות , בעשיה באהבה - זו שאת נותנת - וזו שאת חווה אני אאחל לך ללכת לישון כל יום עם דבר חדש אחד לפחות בלב או בראש (עדיף בשנהם ) וכן - שיהיו לך כמה שיותר כאלו ימים שתלבשי כל יום חיוך חדש (הוא מאוד יפה לך) ושתקבלי באהבה את השנים ממני - שאף פעם יותר לא יהיה בן שלושים

שונצצ

New member
מזל טוב איה! ../images/Emo65.gif

אז הנה יום הולדת, והנה נגמר עוד עשור, עכשיו את מחליפה קידומת, ונקווה שהתקופה הזו תתחיל בהרבה אור
.
איה'לה, אז קודם כל, המון המון מזל טוב! ושיהיה יום הולדת שמח ומגניב! (לדעתי יום הולדת נמשך חודש ולא יום, אז זה בערך שיהיה חודש שמח ומגניב
) אני אומר את זה עכשיו ותסמכי עליי שתשמעי את זה שוב, לעשור החדש הזה אני בעיקר מאחלת, שלא ינוח העט ולא תסגר המחברת, בעיקר כי את עושה את זה כל כך טוב. שתמיד תהיי מאושרת, שתמיד תחייכי, שתמיד יהיו סביבך אנשים טובים, שיודעים לעשות לך טוב, שתמיד תמצאי את הטוב והיפה בכל דבר ובכל בן אדם. שתצליחי, שתהני, שתצחקי, שתבכי (כי זה תמיד טוב לפרוק רגשות...), שתראי, שתריחי, שתרגישי, שתממשי (רק בגלל שאלה 5 החושים שלנו והם מגניבים וחבל לאבד אותם
). איה,בעיקר אני רוצה לאחל, בריאות, הצלחה, אושר ואהבה!
שיר, שונצצ, שונצאצ.

hilali1

New member
מקסים דורון../images/Emo70.gif

זה מזכיר לי את הטורים של יאיר לפיד
אתה צריך לפתוח בלוג ולכתוב כאלה דברים

hilali1

New member
אני יודעת... (אני קוריאת סמויה../images/Emo98.gif)

אבל אם תרצה שיותר אנשים יחשפו למה שאתה כותב אז זה יכול להיות רעיון טוב. חוץ מזה שזה לא במקום
זה בנוסף

hilali1

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo151.gif יומולדת שמח../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

אני קצת פחות מקורית מכם בשעה זו של הבוקר

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifהמון מזל טוב../images/Emo65.gif

גם אני פחות מקורית...

שנת יצירה, מוסיקה טובה ואהבה !../images/Emo140.gif

ברכות יום הולדת שמח ומקסים אוהב, אמיר.

איריס מ

New member
../images/Emo213.gifהמון ../images/Emo49.gif ויום הולדת שמח../images/Emo65.gif

רוב אושר ובריאות, שנה נפלאה מלאה במוסיקה
חיוכים והפתעות טובות ומשמחות

Rony 05

New member
כתבתי כבר בפייסבוק

זה נחשב נכון? בכל מקרה מזל טוב שוב

שונצצ

New member
הברכה של מוקו :)

אז קודם כל, הנה סריקה של הברכה עם הציור המקסים
והברכה, למי שלא מצליח לקרוא מהסריקה... עולם כמו בחלומותייך שיהיה על העצים שבעולמך הקסום רק מה שאת אוהבת ומעיין הפלאות יהיה בצבע ורוד וגם הנהר צפרדעים עם הדגים החומים יהיה בצבע סגול וגם עצי סוכרייה והסוכרייה היא כזאת בצורת לב שזה מוכיח הרבה אהבה והרבה הרבה פרחים יפים ופרפרים מעלייך עפים והרבה אושר ושמחה בעולמך ההגדול והקסום ולב ענק מנוגה.

למעלה