יומולדת בישול

סיגלסלע

New member
יומולדת בישול

שלום לכולם הבת שלי ביקשה יומולדת סביב בישול ואני מחפשת רעיונות לדברים שניתן לבשל עם ילדים בגיל 8-9. אנא, לא מתוקים (עוגות, עוגיות וכו'). דוקא באוכל חשקה נפשה. ארוחת ערב שכולה על טהרת הבישול שלהן. מדובר על סביבות 8 ילדים וכל אחד אמור לבשל לעצמו את הארוחה שלו. יש רעיונות? (גם לא פיצה....) המון תודה.

shakola

New member
אולי

להכין פשטידות, מאפינס ירקות וגבינות או קישים אישיים בתוך תבנית מאפינס. להכין ירקות חתוכים , כל אחד בקערה נפרדת, והם ירכיבו את הסלט האישי שלהם.

סיגלסלע

New member
תודה אבל...

סלט זה רעיון מצויין. תודה. לגבי השאר, זה צריך גם להתאים טכנית. שכל ילד יוכל לעשות הכל לבד. זה קצת קשה עם פשטידות לא?

כמה רעיונות

בצק מלאוח עם רוטב פיצה וגבינה ( לגלגל ולתנור) לחמניות עם או בלי מלוי עיגלי בצק עם זית באמצע סלטים שונים כמו סלט פירות קבוצה אחת (והנה יש קינוח) סלט ירקות אחרת וסלט מיונז קבוצה נוספת. ( לא חייבים שכולם יעשו הכל)

shakola

New member
מצטערת על העיכוב: ככה:

פשטידות זה לא קשה, בסך הכל מערבבים בתוך קערה גדולה מצרכים. תכיני מראש את הגבינות והירקות שאת מעוניינת חתוכים או מגורדים. כל אחת תערבב לה בכוס חד פעמים או קערה חד פעמית את הירקות שהיא אוהבת, ותוסיפי מהבלילה המרכזית של הפשטידה. מקווה שהבנת אותי.... אפשר גם לפסל מפירות בובות, לשלב בין יבשים לטריים.

effyba

New member
פסטות ברטבים שונים. יש הרבה

מתכוני פסטה במאמרים של הפורום.

פיביס

New member
יש לי...

1. הכנת פיתות במחבת השף (הכנת הבצק+רידוד). 2. נקניקיות בפיג'מה - שמים בתוך בצק עלים מרודד נקניקיה. 3. סלט תפוחי אדמה (תפו"א+ גזר+ אפונה מבושלים מראש) הילדים חותכים ומערבבים עם רוטב. 4. קינוח- מורחים את הפיתות ממס' 1 בשוקולד בהצלחה

דנייאלה

New member
ואפשר גם בוקרס עם מלית פירה

כל ילד קולף את תפוח האדמה שלו, מרדד בצק עלים וממלא את המלית שלו אח"כ סוגר ומורח בביצה...

../images/Emo6.gifיוווו דנייאלה הצחקת אותי../images/Emo140.gif

עשר פעמים ניסיתי להבין מה זה "בוקסר" עם מלית פירה

למעלה