יומהולדת רעיונות

morush204

New member
יומהולדת רעיונות

היי כולם,
אני חודש הבא חוגגת יומהולדת ובא לי לעשות משהו מעט שונה. אנחנו בני 21 ואנחנו קבוצה קטנה יחסית, בערך 5-7 אנשים. אני מחפשת משהו באמת שונה שבא בטוב ולא יעלה יקר, מקסימום 120 לכל אחד כי הם לא עובדים ואלה שעובדים די קצרים בכסף עדיין.

חשבתי על לופט קטן אבל הם כולם 1000 ומעלה. כל רעיון התקבל בברכה. חשבתי גם על סדנאות אבל שוב הבנתי שהן יקרות. אם מישהו מכיר סדנאות נחמדות שלא עולות יותר מידי, לפוטים או באמת כל רעיון אחר שהוא נחמד ושובר שגרה ולא יקר במיוחד.... אשמח לשמוע!

באמת צריכה עזרה טיפה. אני לעומתם בעבודה במשרה מלאה ולא בא לי להיתקע עם זה לדקה האחרונה ולנסות לסנכרן ולרדוף אחרי כולם - אז אני יודעת שמדובר בעוד חודש, אבל ממש אשמח לעזרה.

תודה רבה רבה לעוזרים

BloodyRose

New member
תנסי לחפש באתר פאנזינג

(דיסקליימר - זו המלצה מחבר, אני לא נעזרתי באתר)
http://il.funzing.com/

האתר מרכז מידע על הרצאות, סדנאות, סיורים... לפי תחומים ולפי איזורים. שווה לשוטט שם קצת.

חוצמזה - יש גם חדרי בריחה (escape rooms) ברחבי הארץ, תחפשי לפי איזור המגורים אם זה הכיוון.

וכמובן מזל טוב

trilliane

Well-known member
מנהל
מצטרפת להמלצה לחדר בריחה, זה לגמרי בתקציב שלכם

אם כי מומלץ בד"כ 4–6 בחדר, יותר מזה זה קצת הרבה לדעתי.
&nbsp
אפשרות אחרת היא רכיבה על סגווי, יש מגוון מקומות בארץ ותמיד אפשר למצוא קופונים מוזלים. הדרכה של שעה צריכה להיות בערך בתקציב שציינת.
&nbsp
אפשרות נוספת אם כי אולי לא מספיק מקורית היא חדרי קריוקי פרטיים, למשל יש של plugin. עשיתי את זה ביום ההולדת (היינו שישה בחדר קטן) וזה היה ממש נחמד (וגם זה עומד בתקציב שציינת).

reload00711

New member
תגובה

פיינטבול או קארטינג או קיר טיפוס
מה עם לייזר טאג.

עידן 8888

New member
קודם כל שיהיה לך יום הולדת שמח

דבר שני פיינטבול וחדר בריחה הם לדעתי רעיון נהדר

trilliane

Well-known member
מנהל
אגב, ראיתי בסופ"ש קופונים לרשת חדרי בריחה (בגרופון, נדמה לי)

אם תחליטו ללכת בכיוון, שווה לבדוק כי זה מוזיל במעט את העלויות.

למעלה