יומהולדת בגן...

  • פותח הנושא בר2
  • פורסם בתאריך

בר2

New member
יומהולדת בגן...../images/Emo65.gif

השבוע תאומי חוגגים יומהולדת (שנתיים) , הבוקר שוחחתי עם הגננת על תאריך ליום הולדת בגן , ואז שאלה אותי בפליאה: מה לשניהם יחד???????? את לא רוצה לכל אחד בנפרד? ( טוב נו אני "אשמה" אני כל הזמן מדגישה לה כמה חשוב שיתייחסו אליהם בגן כאל שני ילדים נפרדים לחלוטין ולא כאל אחד) אישית אני חושבת על יומהולדת משותף, מה דעתכן-ם? אשמח לשמוע תגובות ויום נעים לכולם!
 

טל של 4

New member
לדעתי

בגיל שנתיים אפשר לחגוג ביחד, רק להביא אולי שתי עוגות (לא גדולות) ולשיר פעמיים את השיר היום יום הולדת. דרך אגב התאריך הוא לא ה 7 במרץ (זה מה שכתוב אצלי)
 

zimes

New member
לדעתי - ביחד. עוגה אחת.

אפשר לתת להם לכבות נרות בנפרד. אפשר לתת לכל אחד מתנה נפרדת. אבל לחגוג - ביחד.
 

rotrot

New member
ביחד, ביחד

בתור תאומה שחגגו לה ימי הולדת בגן במשותף עם התאומה - זה ממש כיף! יהיו להם מספיק שנים לחגגו בהפרד...
 

keren1

New member
אחרי שרותם אמרה את דברה לא

נותר לי אלא להסכים. ביחד בטח שביחד. כמובן 2 עוגות ופעמים לשיר אבל העובדה היא שהם נולדו באותו יום. ואם תזיזי לאחד מהם (גם בעתיד) זה לא יהיה חגיגה ביום ההולדת ... מזל טוב
 

קרנושה

New member
בר, קודם כל קבלי ../images/Emo24.gif

אני נוטה להסכים עם מי שאמרה שיומולדת משותפת עדיין אפשרית בשלב הזה....אמנם שלי לא בגן אבל נראה לי שמתאים להפריד ימי הולדת מתי שמפרידים את הילדים....בהמשך....כשלכל אחד יהיה את הגן/קבוצה שלו... בכל מקרה אנחנו פה מחכים לשמוע חוויות מהמסיבה שתפי אותנו הא? גם בעוגה וגם בהכל!! חוצמזה מה עם תמונות בר?
 

rotrot

New member
אהה... אני עד גיל 16 חגגתי יומולדת

משותף עם התאומה שלי , למרות שהופרנו פיזית הרבה לפני כן...
 
למעלה