יומבלוג 2005

  • פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
יומבלוג 2005

ניר אופיר מתפוז מציע אירוע חדש, יום הבלוג הבינ"ל - BlogDay. זה יהיה ב 31.08 (כי 3108 בפונטים מסויימים נראה כמו blog) והרעיון הוא שכולם יכתבו אז פוסט בבלוג שמקשר לחמישה בלוגים אחרים. מהאתר באנגלית: (הוא מקשר אליו מהפוסט המצורף)
BlogDay posting instructions: 1. Find 5 new Blogs that you find interesting 2. Notify the 5 bloggers that you are recommending on them on BlogDay 2005 3. Write a short description of the Blogs and place a a link to the recommended Blogs 4. Post the BlogDay Post (on August 31st) and 5. Add the BlogDay tag using this link: http://technorati.com/tag/BlogDay2005 and a link to BlogDay web site at http://www.blogday.org​
 

e-magine

New member
זאת יוזמה מעניינת

אותי מעניין לעקוב לאן היא יכולה להתגלגל. קצת קשור: לבלוגים העבריים יש מוניטין של משעממים. עדיין קיימת ברשת העברית סברה נפוצה, שבלוגים הם קודם כל יומנים פתוחים. בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר בלוגים עבריים שהם לא כאלה. אני לא יודע מה בדיוק המטרות של ניר אופיר, אבל ברור לי שאחת התוצאות של היוזמה שלו יכולה להיות שיותר ויותר גולשים ייחשפו למגוון הרב של הבלוגים שמהווים כלי של הוצאה לאור זעירה (micropublishing) מה שבסופו של דבר יביא לעוד פריחה בענף. מצד שני כמובן שיכולה להיות גם הצפה של שעמומונים שלא תביא אלא לפריחה של שעמומונים נוספים (וגם זה לא נורא).
 
למעלה