יום 182

eb182

New member
יום 182 ../images/Emo77.gif../images/Emo85.gif

ביום שני זה יהיה היום ה-182 של השנה, יום בלינק כזה ובמקרה אמטיוי החליטו ביום הזה לשים את היומן של בלינק וגרין דיי מהמסע הופעות שלהם ב-10 בערב.

HandsomeDevil

New member
איזה דפוק זה...

טוב, לפחות קצת זמן איכות, כמה שנים שלא ראינו את גרין דיי על המסך :באמת, למה אתם לא באים לפורום של דפנה, ריק שם.

eb182

New member
אני לא ממש ממש

אוהבת את גרין דיי רק כמה שירים אז אין לי הרבה מה לשוחח עליהם

blinknetta

New member
אויש

איך את/ה יודע/ת???????? חשבתי שזה יהיה בעוד שניייייייייייייים

eb182

New member
כי לפעמים אני מסתכלת

במדריך טלוויזיה כדי לראות אם השבוע תהיה לי סיבה לראות את הערוץ החרא הזה(בגלל בלינק) ואז ראיתי את זה.

HandsomeDevil

New member
"תהיה לי סיבה לראות את הערוץ החרא

הזה (בגלל בלינק)". תפסיקו להתלהב מזה שאתם לא רואים MTV, זה לא עושה אותכם יותר "מאגניבים" או קולים. חוצמזה אני בטוח שכולכם רואים את זה, אז עדיף לשתוק.

eb182

New member
אתה טועה

אני לא מתלהבת מזה אני פשוט לא רואה את זה כי אני לא אוהבת את רוב הדברים שם וזאת האמת זה הכל מי שרוצה שיראה ומי שלא שלא.

HandsomeDevil

New member
אני בטוח שאני טועה...

תראו, זה לא בושה לראות ערוץ של פופ, בעיקרון אני לא צופה נלהב אבל אני מזפז מדיי פעם ויש לפעמים דברים חביבים, לא הכל צריך להיות רוק כבד רולזז, פריקים שולטים. מי ראה את הקליפ החדש של אלאניס מוריסט?

eb182

New member
לא ראיתי

גם אני מדי פעם מזפזפת אבל כמעט אף פעם אין מה לראות שם אז מה לעשות וגם הרוק שיש שם לא משהו חוץ מבלינק.

xero1

New member
מה הקשר מחט לתחת?

אולי היא לא רואה את הערוץ הזה כי אין שם את המוזיקה שהיא אוהבת רוב הזמן?

HandsomeDevil

New member
לא, אלא הצורה בה היא אומרת את

זה "הערוץ החרא הזה" ורק בשביל בלינק. יענו שנחשוב שהיא קולית, לא רואה MTV ערוץ הפופ בריטני הקקה הזה.

eb182

New member
זאת דעתי על הערוץ הזה

וגם של הרבה אנשים אחרים.

blinkme

New member
אני רואה רק...

TRL ואת המצעד האמריקקי שתמיד יש שם קליפים של בלינק אבל לא את החדש איזה חרא

blinknetta

New member
אני

רואה מלא אמ טי וי אבל אני מעבירה כשיש משהו שאני לא אוהבת!!! זה לא שאני רואה את זה כדי להיות קולית!! זה פשוט משלב בין 2 הדברים שאני הכי אוהבת!! מוזיקה וטלויזיה

גם אני רואה אמ טי וי (סוף סוף באתי

לראות מה קורה פה.. חח) אז אני רואה, ואם יש משו לא מעניין כגון בריטני וכו´.. אז אני מעבירה, ומידי פעם מזפזפת בחזרה.. מודה מודה.. אני דיי אוהבת את הערוץ הזה. מה לעשות, ככה אני... ואני עוד יותר אוהבת את הערוץ שיש את הרוק וויקאנד.. אז בדרך גם שמים את בלינק, וג´ימי איט וורלד... וכל זה.............

day dreamer

New member
חברה שלי....MAYA182///

הקליטה את זה אתמול...או שילשום....זה היה באמ2....זה מצחיק פחחד!! מישהו כבר ראה את זה פה????

אוףף, ניתקו לי את אמ טי וי , ואף

אחת מהחברות שלי, זה לא מעניין אותה, אז אף אחת לא הקליטה לי... יהיה לזה שידור חוזר או משו?

למעלה