יום ששי

n i v1

New member
יום ששי

16-5--- היום עשר בלילה מסע בין כוכבים דורות- בכבלים, באחד מהסינמות אמחק את ההודעה כשהיא תהפוך לישנה

ריסט

New member
שאלה תמימה כמה סרטים היו ?

מאז דורות הכוונה : אני זוכרת את דורות את הסרט עם הבורג (המפגש ) וכמובן את המרד שנראה כמו פרק מבדח במיוחד -ספוילר קטן - ובו דיאנה סוף סוף (שנים חיכיתי לזה !!! שנים ) מגלחת את ויל (ועוד בתער אמיתי באמבטיה !) . יש משהוא שפיספתי ? ולפני שתצעקו נמסיסי זה לא נחשב אני עוד צריכה למצוא את הדיוידי .

itstzar

New member
סך הכל כולל נמסיס היו עשרה

דורות היה השביעי, המפגש היה 8, המרד 9, נמסיס מן הסתם היה 10

n i v1

New member
תגובה של אחרי הסרט /כולל ספויילר

קודם כל, אני חושב שזה סרט מצויין. תמיד אמרתי את זה למרות תשהייתי בדעת מיעוט. קודם כל יש שם את האנטרפרייז הישנה והיפיפה D. שנית, רייקר עדיין קומנדר, שלישית, לג'ורדי יש את הוויזור והמדים עוד לא כל כך השתנו, אלה היו ימי הפתיחה של חע9, עונה שלישית ליתר דיוק, אולי שנייה. ועכשיו ליתר הדברים החשובים: חזרנו וראינו את אנטרפרייז B, ראינו שם קפטן צעיר, אולי בגיל של ארצ'ר שלנו, הוא לא התבייש לבקש עזרה מקירק, זה היה מאד יפה, היה כיף לראות את סקוטי הקשיש, יבדה לחיים ארוכים. עכשיו, למה האלאוריינים היו על ספינות נוסעים? הם פגשו בבורג- בגלל זה. אמרו לנו את זה באחד הפרקים של הדור הבא. תראו איך הכל מתחבר פתאום, מי היה מאמין. עוד משהו, לא ראיתי את זה פעם- פיקארד, הוא כזה נפלא, הסרט הזה נותן לנו הזדמנות לראות קצת לתוך הראש שלו, כמה ילדים הוא רצה, איך תיראה אישתו בפנטזיה שלוף איזה יופי, היה כיף לראות אותו אומר "I LOVE YOU TOO" לילדים שלו שבאו לחבק אותו, היה כיף לראות אותו מחייך אליהם, מפגין חיבה... היה כזה כיף. היה כיף לראות את הגדולה שלו, כלא מאמין לנקסוס, כל כך אבירי, כל כך אנושי, כל כך נפלא. עכשיו אני אוהב את הסרט הזה עוד יותר אפילו, עוד יותר אפילו, הוא רק ישתבח עם הזמן, הוא כבר השתבח, איזו הפתעה נעימה זו היתה איזה סרט כיפי, איזה סרט נפלא, אני זוכר שראיתי אותו בבכורה. הייתי בתחילת דרכי כטרקי, אפילו הכנתי לי חולצה, קישקשתי עליה כל מיני דברים של סטר טרק, זו היתה הדרך שלי ליצור לי משהו של סטר טרק, איזה זמנים, נוסטלגיה.... איזה סרט....

למעלה