יום שני

מה זאת אומרת?

C,E,F ייחשב ל5 יחידות? ומה עם G ? אה,וד"א?חדשה פה..נעים מאוד

linoy7

New member
כן.. ככה היא אומרת..../images/Emo12.gif וברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

נעים מאוד

linoy7

New member
כן, גמלי זה נראה מוזר..../images/Emo41.gif

באמת כדאי שאני אשאל שוב.. חח :S

dark dumb

New member
איזה חרא של מבחן היה לי../images/Emo6.gif ../images/Emo85.gif

חחחחחח זה מה שקורה כשלא לומדים... חח טוב לא נורא... יהיו בטח עוד איזה שתיי מתכונות, כי אני עושה ישר מועד ב', וגם במבחן שעבר קיבלתי 93, כמה גרוע יכול להיות כבר... חחח

dark dumb

New member
אה! ושאלה יומית... ../images/Emo85.gif

חחח טוב שניזכרתי
איפור
לפחות את השחור בעיניים אני חייבת... חחח

m i c k e y 15

New member
ארררר יום שישי מתכונת בתנךך ואין לי כוחחחחח

יש כל כך הרבה ללמודדדדדד ויש לי מלא מלא להתכונןן אחרת לא יתנו לי ללכת לשאנטיפייייייייייי לא רוצהההה עוד מעט אולי אני אלך להתכונןןן..ממש לא בא לי
וחבר שלי הזה מעצבן..אומר יתקשר יתקשר..לא שמעתי כלום...אחחחח ולשאלה..אני תמיד שמה איפור..כאילו לא משו ממש...סתם עיפרון שחור..קצת קצת מייקאפ..וסומק..זה הכל..

D a N i T a

New member
מזל טוב לאהובך ../images/Emo9.gif

אני פשוט שונאת את המורה לתנך.... כל כך רציתי לצאת מהשיעור החופר שלו.... ועוד הוא צעק עלי כשלא עשיתי כלום!! ואח"כ מישו דיבר והוא רק אמר לו להפסיק לדבר.... הוא כל כך שונא אותיי!! במבחן הוא אפילו אמר שיש חשד שהעתקתי!! למרות שבכלל ישבתי לבד! זה לא הגיוני בעיניו שמ62 עליתי ל82..... הוא טיפש ואני שונאת אותו וזהו....

D a N i T a

New member
והשאלה היומית....

שכחתי לענות מרוב עצבים על המורה הזה
אממ... אני בעד טבעי.... אבל גם סתם עיפרון שחור וקצת מייקאפ זה יפה.... אני אישית בבוקר שמה רק מייקאפ ועיפרון שחור... לפעמים כשיש לי זמן אז סומק אבל זה קורה לעיתים רחוקות מאוד

Osher191

New member
מישהו קיבל מכתב מאיתור חמ"ן (חיל מודיעין)?

קיבלתי היום משהו של פרוייקט גאמא, למלא שאלות באינטרנט וזה... מי עוד קיבל?=]

Osher191

New member
לא..

אמרו לי שגאמא מקבלים בעיקר אלו שלומדים מחשבים ו\או כימיה

Wild Eye Joker

New member
אני!

אבל למשו אחר במודיעין. המבחנים קשים בטירוף ואם זה בבית השיריון בת"א אז תתכוני טוב טוב לפני עם מפה והכל כי לא תרצי למצוא את עצמך כמוני הולכת סתם בלי לדעת לאן.

Osher191

New member
למה קיבלת?

משהו עם מסלול שפות? האמת שציפיתי לקבל את זה, אבל לא קיבלתי. בכל מקרה, המכתב שקיבלתי היום הוא לא זימון למיון או משהו כזה, נתנו לי מס' משתמש וקוד אישי כדי להיכנס לאתר של חמ"ן למלא שאלון עם שאלות מוזרות ביותר (כמו אם אני יודעת לתכנת בשפות שאני אפילו לא יודעת לקרוא את השם שלהן או אם אני אוהבת לבנות רובוטים
)

Wild Eye Joker

New member
אני מניחה שאם תעברי את המבחנים

את תזומני לשם בסופו של דבר. ואני לא במסלול שפות..אני בחקר מודיעין.. ובקשר לשפות..ג'אבה? C+? פסקל?

Osher191

New member
פסקל וג'אבה זה עוד כלום

לעומת מה שהלך שם
ועוד פסקל אני לומדת דרך בית ספר אז יש לי מושג קצת
בערך 80% מהשפות שכתבו שם לא ידעתי בכלל מה הן XD

למעלה