יום שני MONDAY - במלוא מובן המילה
D de speakable me New member 29/10/12 #2 קישטא חיידקים הבכור עוד בבית. דלקת גרון מיום שלישי שעבר!!! כרגיל עם אמא מודאגת שמריצה סרטים היסטריים. ראבאק! שבוע! עם טיפול או בלי כבר היה צריך לעבור. עם אנטיביוטיקה מאתמול שלא עושה רושם שמשפיעה בכלל עם חום גבוה, שהנורופן כבר הפסיק לדגדג סמרטוט מרוט על הספה, מתעורר בבכי של כאבים מתוך שינה. בקושי ישן בלילה (עד שכבר שקלתי מיון) תור לרופא אחה"צ מספיק כבר, לא???
קישטא חיידקים הבכור עוד בבית. דלקת גרון מיום שלישי שעבר!!! כרגיל עם אמא מודאגת שמריצה סרטים היסטריים. ראבאק! שבוע! עם טיפול או בלי כבר היה צריך לעבור. עם אנטיביוטיקה מאתמול שלא עושה רושם שמשפיעה בכלל עם חום גבוה, שהנורופן כבר הפסיק לדגדג סמרטוט מרוט על הספה, מתעורר בבכי של כאבים מתוך שינה. בקושי ישן בלילה (עד שכבר שקלתי מיון) תור לרופא אחה"צ מספיק כבר, לא???
D de speakable me New member 29/10/12 #6 זה לא ברור??? זה משהו שולי שלא קיטרתי עליו... המחשב השתגע. בגלל מישהו אחד שכל הזמן מכבה את המחשב בלי בקרה, כנראה (גילה שאפשר לכבות גם מהצד האחורי של כונן. אאוריקה!). אז תפוז זרק אותי ולפייס אני צריכה כל פעם להתחבר מחדש. שזה לגמרי מתיש. אז בינתיים תתרגלו. כי זה מה שעובד. ועוד לא אמרתי מילה על איך שדפקו לנו את האוטו (הריק, תודה לאל) ביום שישי.
זה לא ברור??? זה משהו שולי שלא קיטרתי עליו... המחשב השתגע. בגלל מישהו אחד שכל הזמן מכבה את המחשב בלי בקרה, כנראה (גילה שאפשר לכבות גם מהצד האחורי של כונן. אאוריקה!). אז תפוז זרק אותי ולפייס אני צריכה כל פעם להתחבר מחדש. שזה לגמרי מתיש. אז בינתיים תתרגלו. כי זה מה שעובד. ועוד לא אמרתי מילה על איך שדפקו לנו את האוטו (הריק, תודה לאל) ביום שישי.
H hugsy the penguin New member 29/10/12 #7 וזה ניק חדש קבוע? לי לקח זמן. מודה. ועדיין, לא בטוחה לגמרי.
H hell cen be fun New member 29/10/12 #8 אני עדיין לא יודעת קלולסית לחלוטין, אבל כזו אני... עד שלא מאייתים לי אני לא מבינה
D de speakable me New member 29/10/12 #12 לאלוהי תפוז הפתרונים חוץ מזה שזה ניק לגמרי מגניב. אני כבר אוסיף חתימה...
ש שוקולדה ממולאה New member 30/10/12 #24 יש לו אבצס בגרון הם יתנו לו אנטיביוטיקה לוריד ואז יחליטו אם לעשות הליך כירורגי כלשהוא כדי לנקז אותו.
י יוליה323 New member 29/10/12 #4 הבאתי מחשב לעבודה אז קפצתי לביקור חפוז כאן בתפוז.... (מבדרת את עצמי...) היום כבר יותר טוב מבחינת הצינון, ומה שהכי טוב, שהיום, יום קצר בעבודה... סי יו...
הבאתי מחשב לעבודה אז קפצתי לביקור חפוז כאן בתפוז.... (מבדרת את עצמי...) היום כבר יותר טוב מבחינת הצינון, ומה שהכי טוב, שהיום, יום קצר בעבודה... סי יו...
H hell cen be fun New member 29/10/12 #5 בוקר האלרגיות שלי התחילו ל "קיק אין" איך אני מרגישה היום: !!
H hugsy the penguin New member 29/10/12 #9 שוב, אפשר שיהיה שישי? לפעמים אני תוהה מה חשבתי לעצמי שבחרתי לא רק את המקצוע, אלא את התחום. שויין. יום טוב לכולן, לפניי יום עבודה עמוס לעייפה.
שוב, אפשר שיהיה שישי? לפעמים אני תוהה מה חשבתי לעצמי שבחרתי לא רק את המקצוע, אלא את התחום. שויין. יום טוב לכולן, לפניי יום עבודה עמוס לעייפה.
H hell cen be fun New member 29/10/12 #10 היום אני מוכנה שיהיה שישי. אני עייפה בטירוף!! אתמול בלילה קמתי ב4.00 לקול ילדה בוכה, מואזין מיילל ורוח שורקת. אחרי שייבאתי ילדה אחת למיטתי ניסיתי להרדם אבל הרוח, והדלת רשת שנטרקה לכל עבר, והמחשבות שלקחו אותי ישר למחבלים ופיגועים קיצר, עד שנרדמתי הייתי צריכה לקום.
היום אני מוכנה שיהיה שישי. אני עייפה בטירוף!! אתמול בלילה קמתי ב4.00 לקול ילדה בוכה, מואזין מיילל ורוח שורקת. אחרי שייבאתי ילדה אחת למיטתי ניסיתי להרדם אבל הרוח, והדלת רשת שנטרקה לכל עבר, והמחשבות שלקחו אותי ישר למחבלים ופיגועים קיצר, עד שנרדמתי הייתי צריכה לקום.