יום שני -

פלרית

New member
יום שני -

בוקר טוב לחברי הפורום היקרים !! לכבוד יום שני מצרפת קובץ חמוד של שני אנשים גדולים. שיהיה לכולם יום נהדר ומלא חיוכים

לא יודעת אם לקטע הזה כיוונת פלרית

הגעתי לשירו של הראל סקעת ולתוצאות את הארוויזיון לא ראיתי וכעת הצלחתי לשמוע את המילים ששר סקעת תודה

w o m a n 10

New member
היא התכוונה לקטע הזה ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

לואי ארמסטרונג ודני קיי - קטע חביב. פלורית תודה.

פלרית

New member
../images/Emo45.gif וברכות החלמה מהירה לחיילים הפצועים

אוף המשט הזה
.... יותר טוב שאני לא אתחיל עם פוליטיקה עכשיו. אגב, מותר כאן בפורום הזה?? לקטע הנהדר הזה התכוונתי. מעניין שאת הקישור לקובץ שאני שלחתי אני לא יכולה לפתוח. אבל הקישור של אישה 10 נפתח יופי - תודה 10.

w o m a n 10

New member
מצטרפת לתפילתך וברכותייך ../images/Emo57.gif

בקשר לקישור.. שכחת למחוק את ה- http שנדע ימים יפים מאלו |לב

ediana

New member
../images/Emo193.gifשלמה לכל חיילינו,רק שלא יתפתח למשהו רע

ברק 188

New member
המ...../images/Emo93.gif הזה

אין בלבי ספק כול הוגי ומתכנני המ...
הההזוי הזה כלל לא התכוונו והתפללו להגיע לעזה...ז"ל אלא להגיע... להתנגשות ותוצאות שכאלו שאכן התרחשו להם ופיללו להסברה עול-מית נגדנו ! והעולם קונה את זה בצמאה וברצון... שוב אפשר לנגח את ישראל, ושוב מותר לקלל יהודים העולם כולו נגדנו התרגלו לזה כול כמה שנים ולא משנה אם אנו צודקים . " העולם כולו נגדנו מילים: יורם טהרלב לחן: קובי אושרת העולם כולו נגדנו זה ניגון עתיק מאוד שלימדונו אבותינו לזמר וגם לרקוד. לצליליו רקדו הם הורה גם אנחנו לא נשתוק. הופ קדימה, הופ אחורה! אם בוואלס או קזצ'וק: העולם כולו נגדנו לא נורא, נתגבר, לא שמים בכלל עלינו, לא נורא, נסתדר, העולם כולו נגדנו לא נורא, נתגבר, גם אנחנו עליהם לא שמים יותר! מי גדול יותר מהרצל? הוא אמר לוועידה: "אם תרצו ותשתדלו לא תהיה זו אגדה". כשהתחילו כל החברה לפקפק ולהסס הוא לקח את הגרמושקה ולימד את הקונגרס: העולם כולו נגדנו לא נורא, נתגבר, את השיר הזה לימדונו אבותינו הזקנים ואותו נשיר גם אנו ואחרינו – הבנים. וניני נינים ישירו פה בארץ ישראל וכל מי שהוא נגדנו שיילך לעזאזל! העולם כולו נגדנו " נכתב בערך בתקופה שהשוו את הצינות לגזענות (תקופה שאט אט חוזרת על עצמה שוב....ושוב ומתוך תחושה עמוקה של בגידת הידידים שררה בארץ בימים בהם נכתב השיר. מדינות רבות בעולם, במיוחד מדינות אירופה ומדינות הגוש המזרחי, (כיום זה ומדיינות אירופה במיוחד הבלקן ועוד אם אוכלוסייה ענקית של מהגרים מוסלמים ראה מצגת נלוות תמכות בצורה בלתי מובנת ... ואולי כן פוליטיקה באויבינו.) השיר בזמנו ניסה לעודד את עצמנו, על ידי תיאור העבר המסוכן יותר. השיר הוא משהו בין "כל העולם כולו גשר צר מאוד" של ר' נחמן מברסלב לבין "עברנו את פרעה, נעבור גם את זה" של מאיר אריאל ז"ל.

ערב שני

לא משהו השני הזה המשט הזה גרררר הפצועים שלנו שיהיו בריאים וישובו במהרה למסלול ואכן שוב סיבה טובה לכווולם לנגח אותנו טפייי מרגיז מאאאאאד אי אפשר לבקש קצת שקט קצת לא משהו מוגזם, אבל קצת טפייי מכעיס מאד הכל לדעתי אשם השרב שבדרך המזג הזה עושה את ההרגשה וההתנהלות האיומה הזו שנדע ימים טובים מאלה רק טוב!!!

ניקו 45

New member
המון פעמים מוצא עצמי אומר אחחחחח../images/Emo4.gifלו אני

הייתי שם והייתי עושה כך וכך ובנוסף לכך וככה וכן הייתי מגייס את ברק 188 עם ה- 1 וגם בנוסף ל-88 ומבקשו לזרוק עליהם פגז מחומש ב- "פלשט" (מתחרז לי היטב עם המ-שט) (פלשט הינו פגז המכיל אלפים רבים של חיצים קטנטנים שחודרים לכל ולכל .... ) אחחחחחחחחח אם אני הייתי שם ....

פלרית

New member
אחחחחחחחחח ניקו ....

אתה עם 1+88 זה באמת שילוב קטלני ! אבל אאאחחחחחחח אם אני הייתי שם, בכלל לא הייתי שם, הכל מרחוק - שליחת טרופדו קטן וחמוד. בכל מדינה אחרת בעולם זה היה נגמר, במקרה הטוב, עם מאות הרוגים. שום מדינה לא היתה שולחת חיילים עם צעצועים. לידיעתכם, צרפת הטביעה ספינה שלמה של ה- Greenpeace משום שהספינה היתה נגד הניסויים הגרעיניים של ממשלת צרפת באוקיינוס. הצרפתים בלי לחשוב פעמיים הטביעו את ספינת הגרינפיס. שלא לדבר על פוטין שבשקט הוריד במטוס אחד את כל ממשלת פולין בלי להשאיר הוכחות ועקבות.

ניקו 45

New member
בזה הרגע פלרית../images/Emo33.gifשוחחתי עם צ'ייני

והבעתי לפניו את נכונותי לסייע לו במשימות הבאות העומדות לפתחו . ואת ... בהחלט צודקת בטיעונים שציינת פה . עם יפה נפש שכמונו מפקיד בידי פאר חייליו רובה צעצוע . קאקמייקה

למעלה