יום שני!

just orka

New member
עבודהדהדה../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

התחלתי לענות לטלפונים כמובן שנפל עליי בהתחלה הסוכן שידוע כפסיכופט המשוגע. איכ הוא פשוט מגעיל וחצוף. יש אנשים טובים, סוג של נתקעתי בין שתי "קבוצות" , אבל בקטנה פוף זהו XD

dcohn

New member
ארוחת צהריים עם אנני, מאי ואביה בשנקין../images/Emo3.gif

לפעמים אני מרגישה כזאת פקאצה.
כשחזרתי הביתה עברתי קודם בסופר כי רציתי וופלים אז בדרך גם תרמתי 6 חבילות פסטה לחברה שעמדו בכניסה ואספו... :] הגרמנייה התקשרה לראות מתי אני באה אז תוך רבע שעה הייתי אצלה ולימדתי את ילדיה לכתוב ושטויות כאלה לאיזה שעה. אחכ חזרתי הביתה (או במילים אחרות: ירדתי 5 קומות במעלית
) ונחתי לי קצת (נרדמתי על הספה כמו תמיד). מאוחר יותר מאיצ'י התקשרה שהיא ישנה היום בבית ואם אני קופצת לקפה, אז כמובן שקיפצתי לי את דרכי אליה:] אני פשוט מתה עליה. עכשיו אני פה ומחר משמרת ערב אז אני יכולה ללכת לישון מאוחר:] חפרתי.

A Broken Myth

New member
ממממ יום מלא יונתן? XD

אז קמתי דיי מאוחר, הלכתי למרפאה כ'מקרה חרום', כי היה לי משהו ממש מוזר בגרון. הרופאה אמרה שאין כלום ושהוא אפילו לא אדום. שיהיה. הוא כואב לי אש
אח"כ יונצ' ואני נפגשנו והיינו ביחד איזה מיליון שעות. ראינו יעד סופי 4 בתלת מימד, זה לא היה מפחיד, אבל היה... מעניין >< בכ"מ, אני חושבת שאלך לישון. אני לא ממש מרגישה טוב
מה עושים עם אנשים מטרידים בטלפון? |:

A Broken Myth

New member
חחח כן, רק שהם לא מפסיקים.

כבר שבועיים. אני ממש קרובה ללהתלונן במשטרה

FartherAway

New member
שונא אנשים טיפשים.

לפני חודש עשית תאונה מטורפת, ריסקת שתי מכוניות, פסלו לך את הרשיון שאפילו לא היה לך כשעשית את התאונה הזו, ודוגרי נהגת עכשיו לפה? אני לא מבין מה אנשים כאלה חושבים לעצמם. הדבר האחרון שאני עומד לעשות זה להכנס שוב פעם לשטויות עם משטרה כמו הפעם הקודמת, וגם זה רק במקרה הטוב. וחסר לאביב עם הוא עולה איתו לאוטו. בכל מקרה... הייתי בצהרון, הייתה לי קצת נחת... למרות ששיחת-סמסים עם רועיצ' קצת ביאסה אותי. נמאס לי כבר מהשגרה. אח"כ איזה מליון שעות עם מוחה, כולל ארוחה, סרט (שהיה די מאכזב בסופו של דבר...) וצ'אי כדי לסגור את הלילה. היה סופר כיף, תודה. :)

למעלה