יום שני...

LOLI152

New member
יום שני...

איזה מזג אוויר מגעיל!! איכ...... חוץ מזה.. לקחתי יום חופש מהבצפר.. גם ככה חצי מהאנשים לא היו, והיה מגעיל מכדי לקום..הכל כתום בחוץ. עוד מעט פעולת שכבה.. סוף סוף.. אך אך! ואז 2 ישיבות לקראת התהליך קיץ.. :) שזה נפלא.. ואיך לא! דוד שלי מתחתן בדיוק בעוד 6 חודשים.. ואו..!! מה איתכם מתוקים?

../images/Emo43.gif|זבל|../images/Emo122.gif

מחר יש לי מתכונת באנגלית אז קיבלתי יום חופש
קמתי מאוחר ולא עשיתי כלום כל היום כי ניסיתי לסדר איזה מחשב שאבא שלי הביא (ענתיקה שאנחנו רוצים לקחת לאנשהו) ומערכת ההפעלה ברוסית
ניסיתי להעביר לעברית או אנגלית אבל הרי אי אפשר בלי הדיסק של ווינדואוז ועכשיו מתברר שגם אין שם כונן לדיסקטים ואני סתם ישבתי על זה שעות...
אולי אני אתרגל היום קצת מתמטיקה לכבוד המתכונת שיש לי ביום ראשון...

Rioter

New member
"לכבוד המתכונת"...

לא יודעת למה, זה שעשע אותי ה"לכבוד"...

LOLI152

New member
התאוריה שלי!

שאלונים במתמטיקה נועדו רק כדי שתעריכו יותר את החיים שלכם -בלי- שאלונים במתמטיקה. משהו סטייל המסור..

Drenthe

New member
סרט מצויין ללא ספק

אבל לפי מה שאני זוכר ה3 או ה4 היה זוועתי ( בן הערובה היה בתוך כספת ועל האב הוטלה משימה לדבר עם ג'ון ).

LOLI152

New member
ראיתי רק את הראשון.

אני פחדנית מוות. זה הפחיד אותי ממש. הראשון הספיק לי. ראיתי גם הטינה. אם עוזר.

Drenthe

New member
הטינה?

ראיתי 1+2, אחד הסרטים הגרועים שראיתי בחיי, למרות שהוא דיי הצליח.

LOLI152

New member
ראיתי את 1. אני פחדנית אש.

היה מבהיל. הקטע שהיא מופיעה לה באוטובוס.. והקטע עם המצלמות אבטחה.. והקטע הכי נורא- שהיא יוצאת לה מהשיער במקלחת.!! חחחחחח. עכשיו זה מצחיק. שלא יהיו אי הבנות- את כל הסרטי אימה שראיתי, הוכרחתי לראות.. אבל אם כבר בסרטים עסקינן- ראיתם חטופה? ראיתם שמי הוניל?

Rioter

New member
אוקיי, יצאתי ממש מפגרת,

כי באתי להגיב "שמעתי שה-7 הכי מפחיד".... יענו, שאלון 07.
אבל הסתבר לי פתאום (אחרי הרבה זמן!!) שאתם מדברים בכלל על המסור, ולא מריצים דאחקות על שאלונים במתמטיקה כסרטי אימה....

Drenthe

New member
../images/Emo6.gif.

אם יש משהו שלמדתי זה שאסור להקשיב למה שאחרים אומרים בכל מה שקשור לבגרויות. יש כאלה שאומרים 005 הכי מעיק וקשה, אחרים מתלוננים על קשיי קליטה ב006, והשאר אומרים שב007 יש יותר מדי חומר וזה מקשה על הלמידה... יש אפילו שמועה כזאת שתמיד הטופס האמצעי הוא הכי קשה ( 002,004 ו006 ), אין לי מושג מאיפה הביאו את זה
.

LOLI152

New member
זה לא לא להקשיב..

זה לזכור שלכל אחד זה אישי... נגיד, אנשים אומרים שאזרחות זה סיוט, ושהם למדו שעות וקיבלו 60.. ואני לא למדתי וקיבלתי 100.. מבינים? זה כל אחד וההגיון הפנימי שלו!

למעלה