יום שני...

Rioter

New member
דווקא לקראת הצהריים נהיה קריר.

מצאתי את עצמי הולכת עם ג'קט בדרך הביתה (הבאתי, כי תיארתי לעצמי - בצדק - שבכיתה אני אקפא מהמזגן)... הברזתי משעתיים ראשונות (אבא הסכים!) אנגלית כי לא היה לי כוח, הגעתי והסתבר שגם מתמטיקה שעתיים התבטלו חחח אז חזרתי הביתה. תנך-היסטוריה-מחשבים (המורה כל כך כל כך, כל כךךךךךךךךךךךךך מעצבנת).... וזהו. צריכה לכתוב פעולה, ללמוד קצת מתמטיקה ו(הרבה) פיסיקה, ואולי אצא לאיזו ארוחת ערב חביבה עם הברנש. נראה.

LOLI152

New member
ג'קט? ואו...

נשמע נחמד דווקא.. אני מדריכה מחר את השכבה הצעירה.. העשרה משהו.. שכחתי כמה כיף זה ילדים.. :) (אני מדריכה את השכבה הבוגרת ביותר) והמחנה שלכם מתי ביולי..? אולי אני אבוא לבקר.. (זה אפשרי?) מעניין אותי :)

Rioter

New member
איזו העשרה?

אממ, לא סגורה על התאריך, לא זוכרת כ"כ. זה ביער בראשית, במרכז הפעם בגלל המכבייה (לעומת הבדרך כלל- שזה באנדרטת הנח"ל, ליד פרדס חנה).

LOLI152

New member
בישול צופי.. חח

לקראת שיא שיש לנו בשבט ביום שישי- שהם צריכים לבשל בשטח ממה שיש להם. ואפשר לבוא לבקר..? אתם בונים משהו..? משהו כזה..? (מצטערת על השאלות הפעורות, אני באמת לא יודעת..)

Rioter

New member
בטח שבונים, מחנה אחרי הכל

אבל הסניף השנה במתכונת מצומצמת בגלל כל מיני סיבות (אנחנו מאוד קטנים ומשפחתיים, מה שנקרא), ולכן העיסוק המרכזי הוא החניכים ופחות התפאורה-מחנאות-עלילה. אני אישית לא חושבת שאצא למחנה, אבל אם תמצאי את מי לבקר - את מוזמנת.
(סתם, אבל כן, יש ביקור הורים וכו')

LOLI152

New member
גם השבט שלנו קטן ומשפחתי..

שנה שעברה כולם כולל שכבה בוגרת כולל חניכים כולם כולם כולם היינו 92 איש.. למה שלא תצאי..?:O

Rioter

New member
אצלנו זה אולי 20 חחחח

ולא אוהבת את זה. הכל נופל עלי ואני אקרוס...

Drenthe

New member
באמת שמזג האוויר היה "רע" היום.

במיוחד בלילה, לפני כשעה שבתי מריצה קלה; קור בצורה מטורפת.

Drenthe

New member
אויש עם החול שנכנס לעיניים

מטריד אבל מה, עדיף על החום ה"גיהנומי" מה שנקרא.

LOLI152

New member
ברוכים הבאים לגיהנום.

אני תמיד חשבתי שהגיהנום שחור-כחול (!!
תמיד אוהב3> ) מסתבר שהגהינום כתום. אז אולי אני דווקא כן השטן.

Drenthe

New member
לא! הגיהנום אדום-כתום כזה.

אפילו יש לי הוכחה מהטיול השנתי לשם הנה:

LOLI152

New member
היי! זאת החצר האחורית שלי..!

מה עשיתם פה?! חצופים. חחח. הגהינום שלי תמיד יהיה שחור-כחול- מאוהבת לנצח! 3> (וואלקם, טו נחשוןhell, אמן יקח אותך האל, ואמן תמות היום, ברוך הבא לגיהנום! הגיהנום שחור כחול, הגיהנום שחור כחול!!!)

LOLI152

New member
עכשיו נהיה קר. זה מושלם..! והרוח..

איזו רוח..!! יאללה אפיקפון!!

היה כייף../images/Emo9.gif

יש לי ספרות על הראש, אז אני אקצר בפירוט..אבל... היה מאוד מאוד קר בשוויץ, היה יום אחד עם מינוס 8 מעלות
והיינו הרבה בשלג שגם ירד עלינו
צילמנו 2500 תמונות
ועוד שעתיים של סרט וידיאו
. ביומיים האחרונים הייתי באיטליה, בקומו. היה קצר מאוד באיטליה כי כבר הייתי שם לפני כמה שנים אז העדפנו את רוב זמננו להעביר בשוויץ הקפואה, הירוקה והמדהימה לחלוטין. אחרי שהתאהבתי בפרות השווצריות החמודות להפליא החלטתי שאני לא אוכלת יותר בשר בקר (למרות שגם ככה בקושי אכלתי)
. וזהו האמת
באסה רצינית לחזור ולגלות שכלום לא נשאר כמו שרציתי...

tamaguchi girl

New member
שוויץ באמת נשמעת חלומית..גם איטליה!

מקווה שיבוא היום ויצא לי לבקר שם
ומה השתנה מאז שחזרת?
(אם אפשר לשאול ^^")

למעלה