יום שני!

MoonyAvFreak

New member
מזלטוב יפההה

וואי איך היא לא עברה תגידי? לא שאני יודעת...לי אסור עדין לעשות את הדברים האלה כאן. בעע חחח

hkatsman

New member
וואי חרא אש

קמתי בבוקר והרגשתי חרא מאוד, הלכתי לבצפר בכל זאת, אנגלית היא הכינה אותנו לבגרות בע"פ. הסטוריה סתם היה דפוק. הרגשתי מאוד חרא אז הלכתי הביתה במקום תנ"ך. ישנתי 3 שעות, ואני עדיין מרגיש חרא.

giraffeeeee

New member
הלם.

סבתא שלי, האדם הכי חזק שאני מכירה בחיים שלי, האדם שממנו קיבלתי השראה לחיים, האדם שכל כך התגאיתי בו, נשברה ובוכה עכשיו לאמא בטלפון.

1zoey1

New member
ייישש! ../images/Emo22.gif

שאלון E בגרות באנגלית- 98 וסופי- 99! בגרות בעל פה באנגלית- 100! אני כל כך שמחה שלפחות על זה אני לא צריכה לחזור..

noyy

New member
יואו כ"כ כואב

חח היום יש לאמא יום הולדת אז אתמול רציתי להיות קצת יצירתית. קניתי לה שפתונים מהסופר פארם והמסתי לה אותם לפלטה אחת מסודרת שתוכל לקחת לעבודה (יצא ממש יפה!), ובדרך נכוותי אלף פעם.. 3 אצבעות שלי ביד אחת לא מתפקדות, כאילו, כבר אי אפשר לעשות כלום עם היד הזאת. ביד השנייה לא נגרם נזק. איזה מבאס היום היה בסדר. חילקו לנו את המבחן באזרחות (80) ואת היסטוריה שהיא לא בדקה לי כי ביקשתי ממנה יפה :$ היא לא תחשיב לי אותו.. בכל הכיתה רק נכשלים, גם בהיסטוריה וגם באזרחות. חזרתי הביתה, ראיתי את הפרק החדש של סאות' פארק, נרדמתי, ניפחתי בלונים לאמא ועוד מעט עושים על האש

dcohn

New member
ישנתי צהריים עד 8 בערב:|

ועכשיו התעוררתי כי אמא העירה אותי, כי יש סיכוי שאני לא אצליח לישון בלילה או משהו (עאלק.)

הרגע נולד לי בנדוד חדש:]

הברית בטח תצא על איזה בגרות או מתכונת שויין קיצר היום הייתה מתכונת ראשונה בתושב"ע על יחידה, מתוך 3 יחידות אח"כ נסעתי לסופרפארם וקניתי לענבר מתנה ליומולדת [חח ביקשתי שלא יורידו את המחיר כדי שתחשוב שקניתי ב100 שקל:p אבל זה היה ב50 אחוז!] אח"כ נסעתי לחרות ראיתי איתה ספייגיים. חח סרט מצחיק. אבל בראד פיט כזה חתיך שמי יתנגד לראות סרט שלו
ואז חזרתי הביתה זהו

© h i l a ©

New member
מזל טוב!

חחחח נולדה לי לפני שנה בת דודה והבריתה (או איך שיקראו לזה) יצאה בול ביום של המתכונת באומנות ובהתחלה תיכננו לעשות את זה על השעות של הבריתה, אבל בסוף שינו והספקתי להגיע ממש בהתחלה ^^

Broken sound

New member
יום מושלםםםםםםםםם

בצפר.סתם מצחיק. אחרכך העברנו עד הזמן במרכז עד נחום.הוא היה.המדהים שלי. הייתי בעננים כל נחום חחחחח, למרות שזה כבר לא נחום אלא אוהדD: חמוד לאלללללה. אחרכך סתם הלכתי לשיר ועכשיו חזרתי לבית. שלהלהלהל.

למעלה