יום שני....

gorck

New member
יום שני....

חזרתי מהסרט של סימפסון.... פשוט יצירת מופת קלונועית!!!! האיכות של האנימציה, הבדיחות, ההומור, העלילה.... פשוט ללמוד אחד לאחד לעתיד!!!

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif גרר אני מתה ללכת

היום אני תכף הולכת לישון אני מקווה לקום כמו בנאדם בצהריים וללכת לעשות גבות וזה
אחה"צ אני נפגשת עם המורה הפרטי הקרציה הזה ומיד אחרי זה נפגשת עם ידיד שלי לדבר וזה, כמו שקבענו
אח"כ נראה כבר מה, בזרימה, אתם יודעים
עוד 3 ימים לניו יורקקקקק

m i c k e y 15

New member
ואו ישנתי טוב../images/Emo9.gif

נרדמתי באיזה 8 בערב חח וקמתי עכשיו.. אני מרגישה טוב
הייתי זקוקה לזה.. ואני עדיין ממשיכה לנדנד להורים לתת לי מספיק כסף לאילת וזההה כי אני חייבתתת... חם לי

Efrat K

New member
אני לעומת זאת

ראיתי היירספריי עם זאק אפרון
והצחיק אותי שרוב האנשים שהיו באולם הם אמריקאים.

m i c k e y 15

New member
רציני אמריקאים?../images/Emo99.gif

יש לי חולשה לאמריקאים..הייתי מתה חחח [ולבריטים נו..חח] איך הסרט הזה? אני לא יודעת אם ללכת או לא..יש לי כרטיס חינם ואני לא יודעת למה ללכת..

אוף אני צריכה ללכת לראות את זה כבר]:

ב12 עובדת עד 22 בלילה. אח"כ נפגשת עם ....מישהו. הולך להיות לי יום קטסטרופה היום
.

happy apple

New member
אע אני מתה לראות את זה

היום יום בטלה אין לי כוח לעשות כלום אולי יהיה משהו לא יודעת.......... אני לא מאמינה שאני אומרת רת זה אבל מתחיל לשעמם אותי החופש אבל אז אני נזכרת בתקופת הבגרויות ואני שמחה שאני בחופש...

Black Balloon

New member
אני חייבת לראות את זה

אה, כן, מה קורה היום? שוב פעם, כלום אחד גדול.
שעמום, טלויזיה, מחשב, לישון, חום ושוב שעמום. ייפי יאי. אני מקווה שאולי בכל זאת יצא משהו מהיום הזה...

D a N i T a

New member
גמני רוצה לראות!

היום צריך לסדר את החדר אחרי שאתמול קצת הרסתי אותו כשניסיתי לסדר...
אתם יודעים שהיום יום האהבה?? (ט"ו באב!) כנראה בערב נצא עם חברה או.... עם מישו
או סתם עם כמה ידידים....

linoy7

New member
גמאני רוצה לראות אותו../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

חם לי

cohen shir

New member
מה נסגר רק לי קר?../images/Emo186.gif

אבא שלי מהנדס חשמל ומיזוג אוויר והמזגנים שלנו מקפיאים! אני מסתובבת בבית עם סוואצ'רט!!! וואווווו כמה זמן לא הייתי בקולנוע.

ש ט ו ץ

New member
גם אני קרח.

אבא עובד בחברת חשמל, אז המזגן לא מפסיק לפעול. וגם לי קוראים שיר. חח XD

Esti6

New member
../images/Emo180.gif

פשש אני מתה לראות את זה! יום שני: 1. דיאטנית שלא מבינה מהחיים שלה, בזבוז שעות שינה לגמרי... 2. ביקור אצל אלמה, חתולה ששתי חברות שלי מצאו ושמרנו עליה שלושתינו כשהיא הייתה בת איזהבועיים. עכשיו היא בת חודש וקצת, כבר לא צריכה טיפול מיוחד ומחפשת בית חם
אם מישהו מעוניין ברצינות פנו אלי במסרים. 3. יומולדת לחברה טובה, הולכת לעשות שמחחחחחחחחחח 4. הופעה של Dance Drama Company ז-הווווווו

TiNkErBeL13

New member
אוףףףף עוד פעם המחשב עושה לי בעיות../images/Emo7.gif

אמ..אז ככה, מה עבר עליי היום? התעוררתי היום ב-9, יותר מידי מוקדם לטעמי.. ראיתי טלוויזיה, הייתי קצת במחשב ואז אמ, הלכתי לאבא שלי סתם ככה עד שעה 14:00 בערך, ואז חזרתי הביתה ואז שוב פעם ראיתי טלוויזיה ושוב פעם מחשב והכל חוזר על עצמו.. יותר מאוחר אולי אני אלך עם אמא שלי לדודה שלי שעברה לא מזמן ניתוח, נראה מה שלומה והכל.. אני מתה מחום
והחופש הזה כבר מתחיל להימאס עליי, בא לי שהלימודים כבר יתחילו אבל בעצם אני אומרת את זהכמעט כל חופש גדול, אבל מצד שני זה החופש הגדול האחרון שיהיה לי אז צריך לנצל אותו כמה שיותר... אני חייבת מתישהו בקרוב ללכת לקולנוע לראות את הסרט היירספריי, אבל אין לי כל-כך עם מי ולא נראה לי שאני אלך לבד וגם לא בא לי ללכת עם אמא שלי. אז מי יודע אולי בסוף אני אלך ואולי לא...

למעלה