יום שני? :O

nemo the great

New member
איזה חיים יפים יש לך! ../images/Emo57.gif ../images/Emo19.gif

בלי עין הרע וטפו וקליק וכל זה אבל..
.

GR££N woMAN©

New member
אחחח אתמול היום ומחר כ"כ הרבה

שיעורים חופשיים שזה לא יאומן
עובדים כל הזמן על הבזאר שיהיה בפורים ככה שאני חלק מההכנת שלטים ויש כ"כ הרבה שיעורים חופשיים.. וזה כ"כ כיף

yaelush3

New member
יום שני..=]

טוב.. אז נתחיל מזה שלא הייתה שעת אפס וגם שעה ראשונה, אז הפסדתי שעתיים מחשבים, אז נשארה עוד שעה אחת שעברנו על המבחנים. קיבלתי 99, אגב..
אחרי זה שעות חופשיות, בזבזתי את הזמן ממש, ואחרי זה- מתמטיקה. חזרה למבחן. אני הולכת למות בערך. אז היא החזירה מבחנים ובחנים [65,95 בהתאמה], ואחרי זה.. כל ביה"ס השתחרר ב1:30 [בגלל ר"ח],אבל מגמת מחשבים נשארה ל4 שעות רצופות..!! בסוף אני הייתי היחידה שבאמת נשארה מרוכזת..
היה מצחיק. יומעולה..!!:))

dark dumb

New member
היה יום... מוזר... ../images/Emo85.gif

בואו נתחיל מהעובדה שזה היום שאני הכי שונאת בשבוע, 4 שעות מתמטיקה, 4 שעות תנ"ך מוגבר ושעה ספרות
בשעה השלישית של תנ"ך הביאו אלינו לבצפר מין שלד כזה של דינוזאור/דרקון לכבוד פורים נראה לי... אז זה היה מול החלונות של הכיתה שלנו, כולם קפצו ככה עברו איזה 5 דקות ראשונות של השיעור, ואז המורה החליטה שאי-אפשר לנהל ככה שיעור ועברה כיתה, אבל היא לא כ"כ הצהירה על זה היא פשוט יצאה
נשארנו לבדנו בכיתהוגם אחרי חצי שיעור שעבר ובאנו היא לא הכניסה אותנו
ככה בילינו דיעור בשמש חחח אבל השיעורים שלה הם כ"כ משעממים שגם לשעה האחרונה שחזרנו, זה הספיק לקלקל לנו את כל המצב רוח... מרום שיעמום, עוד מתחילת השנה התחלתי לספור את הפסוקים בתנ"ך
והיום סיימתי!! חחחח 23130 פסוקים

dark dumb

New member
למה../images/Emo186.gif? ../images/Emo85.gif

באמת הייתה שמש טובה, חמימה נעימה...

Grey Faerie

New member
שני שני שני

אני שני סתם, אני ספיר. המפ. המפ. המפ. להלהלה.. סובב לו סובב לו סובב לו סובב לו פינג'אן! :O קיצור, יום מעצבן משעמם ומציק. וזהו.

nemo the great

New member
רק לפי זה שאמרת שאת שני ../images/Emo19.gif

הבנתי שמשעמם לך ואז את רושמת יום משעמם ומציק
.. חח..
יש יותר גרוע ממשעמם ומציק.. תאמיני לי
. ולעוד כמה

Chemical Venom

New member
היה אחד הימים!!!

אני לא יפרט כי כבר אין לי כוח לזה אמממ פשוט היה יום מעולה...וגם אצלי כבר הטסט מתקרב... אממ ואני עכשיו בבית משועמם ואף אחד לא רוצה לדבר איתי או שכולם יישנים.. גרררר משעמם

היסתפרתי!!!|:

אמאלה. אני לא זוכרת פעם בחיים שלי שהלכתי למספרה להסתפר. אעהההה. דווקא יצא ב-סדר. איכשהו חזרתי עם לא יותר מידיי טראומות. אבל בהחלט הרגשה מוזרה להסתפר,תמיד הייתי ילדה עם שיער ממש ארוךO.0 החלק הכי עצוב בכל הסיפור הזה,שנאלצתי להיפתר מהרסטות היפייפיות שלי
כמה בכיתי. הצילו. אבל לא נורא,בע"ה אחרי פולין נחדש אותם
.|אופטימיזם מישהו?|

moshe present

New member
זה הרסטות שלך שם בורוד?

עם מה צבעת אותן? והשער לא נראה מוזר כשמורידים אותן? יש לי אחת שעכשיו אני חושבת או לגזור או לחדש ולצבוע נשמע מגניב..

Grey Faerie

New member
זאת רסטה סינטטית אם

אני לא טועה
והיא יפה! אהבתי את השיער שלך:]

חעחעחע..

באלי קרמבו! לא אכלתי קרמבו כבר שנתיים..
מי רוצה ללמוד למבחן בספרדית בשבילי? אינליכוח לזה.. וגם מחר יש לי תחרות במתמטיקה.. גררר.. וגם נשאר לי להשלים את המבחן במתמטיקה שמתברר ששכחתי לסיים... גרר...

למעלה