יום שני? :O

nemo the great

New member
ואנחנו 5000 ../images/Emo19.gif

וכולכם פדלעות
סתם לא זה תלוי אם אוהבים ספורט או לא.. אני חצי חיים שלי זה מדא והחצי השני זה ספורט.. לא יודע לאיזה צד להכניס את הלימודים
.

Simply Blonde

New member
מישהו אמר שצריך?../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif

החיים שלי ורודים מאוד בלעדיהם. איתם הם היו שחורים עוד יותר ממה שהם חחח *לא מובנת*

Simply Blonde

New member
ווווואי איזה יווום../images/Emo68.gif

היה לנו טיול שעשו רק לכיתה שלנו כי כי אנחנו מיוחג'ים חחחחח נו מב"ר עושים הנחות קיצור הלכנו לנאות קדומים מממש ממש ממש יפה שם והכל והיה ממש כיף אבל. למה לא אמרו לי תבוא עם בגדי ג'יפה ונעלי ג'יפה חחחחחח הרסתי ת'בגדים היפים שלי ועוד קמתי במצב רוח טוב להשקיע בצמי יום אני נראת אחרי מלחמה עכשיו לעזעזאל חחחח באתי עם המגפיים שלי וזה והם עשויות מכבשה נו UGG(אל תהרגו אותצי לכ אוהבי החיות אני אוהבת להרוג אותם וללבוש אותם מה אני יעשה) קיצור הם ג'יפה עכשיו ונראלישהטילו הזה היה רמז לזרוק את החצאית הזו כבר. יש לי אותה כבר כמה זמן היא היתה ארוכה עשיתי אותה קצרה עשיתי בה שסע השסע נקרא כשטיפסתי בגדר של בצפר כדי ללכת הביתה ועכשיו האי נקרעה ממש חחחחח מזל שהיה לי טייץ מתחת קיצור היא כולה ג'יפה ולא בא לי להפרד ממנה
וסתם כל הדרך שמעתי מוזיקה וסתם מלא בנות כזה איכס את כזו מגעילה להמ את שומעת את אריק ברמן וזה מזה תפתסתי עליהם חררה חחחחחחחחח גל גל גל אמרתי לאחת חחח שאמרה לי איכס מה את שומעת את אריק אמרתי זה זהה אומנות כאילו הלו אומנות חחחח היא לא הבינה מה נחת עליי
קיצור חפפפפפפרתי.

../images/Emo110.gif../images/Emo54.gifיומשני!

ההפנינג והמומולדת של הדרו. היה די אחלה למען האמת, חוצמזה שהיה חם,נורא חם,בתוך התחפושת של הנמר
. והדרו-סליחה שלא חגגנו לך יומולדת,נפצה אותך!!!!!!

שניניניני../images/Emo103.gif

שונאת את יום שני....
מ-7 וחצי עד 4 איכס של יום היה מבחן בתנך...הלך סבבה!!
באתי הבייתה..ועכשיו אני נחה וכאלה {איזה כיף לחזור לשרשורים היומיים
}

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif עברתי טסט!!!!!!!!!!!!!11111

היה לי טסט ממש טוב, חוץ מהעובדה שהטסטר המאנייק אמר לי לעשות חניה ב..ירידה..
אבל הצלחתי בכל זאת!!! יאייאיאיאיאייאי [טסט שני] יאיאיאיאיאיאיייייייייייי מחר אני אקבל את הרשיון ואני אנהג הבייתה במקום אמא שליייייייייי :) ייאיייייייייייייייייייייייייייי ייאייייייייייייייייייייייייייייייייייי חוצמזה, פגשתי את החברה הכי טובה שלי אחרי שבוע שלא ראיתי אותה.. אממ.. ועל הבוקר זה שאני יוצאת איתו הקדיש לי שיר מדהים
גרר. אוהבת אתכם

Grey Faerie

New member
מזל טוב! ../images/Emo23.gif

יאללה עכשיו מלווה קצת זמן וזהו, חופשייה בדרכיםםםםםם! :]

למעלה