יום שני- ISRAEL

reutt19

New member
יום שני- ISRAEL

היה איזה קטע עם ברוק וניק שלא כל כך הקשבתי לו. טיילור וסטפני כרגיל מנתחות את רגשותיו של ניק לברוק... מאסימו מציע לברידג'ט להתחתן עם ניק על הספינה של מאסימו ואיך שברידג'ט מתלהבת מהרעיון ולובשת את ההינומה סטפני מגיעה ומנסה להרוס לה את כל הכיף. (חוץ מההצעה לטוס לניו יורק לשופינג... דבר כזה בחיים לא היה הורס לי את הכיף) זו רק אני או שברידג'ט הזכירה את ברוק בכך שהיא פתחה לסטפני את הדלת עם לבנים מתחת לחלוק? (זה התפקיד של ברוק...) וזה פחות או יותר מה שאני זוכרת מהפרק...

238

New member
שהחיינו וקיימנו והגענו לזמן הזה

בס"ד סוף סוף סטפני נזרקת מהבית. היא כ"כ מתערבת,שזה לא יאמן.שנים לא הבנתי למה ברוק נותנת לה להמשיך לברבר ולא מעיפה אותה מכל המדרגות,והנה ברידג'ט עושה את זה. וה'לכי לעזאזל'-גדלה הילדה.
טיילור פשוט מגוחכת-'האבחנה המקצועית שלי היא שניק מאוהב בטיילור.באיזה מקצוע מאבחנים אהבות?

238

New member
וכמובן שהאבחנה ה'מקצועית' של טיילור

בס"ד היא שניק מאוהב ברוק ולא בה...

Black Queen

New member
ארררר!! (הכפלת אותיות מכוונת)

אם טיילור תגיד שוב "זוהי דעתי המקצועית", אני אתלוש לה את השפתיים הדוחות שלה, אני נשבעת.
ומה היה הדבר הזה שברידג'ט לבשה? פחדתי שתנועה לא זהירה של מאסימו, והכל ילך לטימיון. וכמובן, רואים את הדמיון בין האם לבת: בכל פעם שאת מחכה לגבר שלך במשהו מינימלי ויש דפיקה בדלת, זה לא יהיה הוא אלא סטפני, יא סתומה. משהו חיובי (וקשה למצוא...) ברידג'ט שסילקה את סטפני, שרוצה את "טובתה". גו ברידג'ט!!

S c a r l e t t

New member
פרק משעמם ומיותר!

באמת שלא הייתה שום התקדמות...
הסצינה בסוף עם ברוק וניק והמבטים רק הוכיחה את הטענות של טיילור וסטפני
אני במקום ברידג'ט הייתי לוקחת את ההצעה של סטף, טסה איתה לשופינג בניו יורק ורק אז חוזרת ורואה מה הולך סביבי אפרופו ברידג'ט, באיזו זכות היא מעיפה את המלכה
מהסירה?? like mother like dautgher ואני חשבתי שהיא יצאה שונה... וטלי, אולי די לכתוב ספוילר בכל הודעה שלך! נראה לי לא קראתי הודעה ממך כבר כמה חודשים טובים, התגעגעתי...

Indiman1

New member
כן, היה קצת משעמם

הדבר היחיד שלמדנו היום זה שמאסימו החליט לתת לניקט חתונה ביאכטה שלו... חוץ מזה כולם חזרו על המנטרה של הפרקים האחרונים. שמתם לב איך ברוק ממש חוששת מטיילור - היא ממש פחדה שניק השתכנע ומאמין שהיא "יותר טובה" ממנה. איזו חסרת ביטחון... באמת ברוק ?! את לא יודעת שניק הוא הכלבלב שלך וכל מה שתרצי ותצווי, הוא יעשה ?? בריגי'ט אכן נהיית יותר ויותר דומה לברוק - ממש ציפיתי שסטפני תתחיל לצחוק עליה כשהיא פתחה לה את הדלת בתלבושת המגוחכת, כמו שהיא עושה לברוק במקרים כאלו. ולהגיד "לכי לעזאזל" לאמא החורגת שלה בהחלט מזכיר את ברוק (למי שתהה למה סטפני היא אמא חורגת של בריג'יט זה כי היא הרי אישתו של אריק - אבא שלה.. איזה מוזר זה נראה)

238

New member
טוב,היא יצאה שונה

בס"ד ברוק מעולם לא העזה להגיד לסטפני לעוף לה מהבית,אלא המשיכה להקשיב לנדחפת הזו. וברור שניק אוהב את ברוק יותר משהוא אוהב את ברידג'ט.אבל זה לא אומר שהוא יעזוב את ברידג'ט-הוא עושה רושם של אחד שאפשר לסמוך עליו.

girlontop

New member
../images/Emo58.gifהפרקים האלה כ"כ אירוניים...

סטפני חוזה את העתיד: "רידג' יבחר בטיילור (בעזרתי האדיבה
) וברוק תפנה לניק". ברידג'ט משתוללת - ניק אוהב אותי! אותי! ניק גם הוא צורח ואומר שהוא לא כמו הגברים במשפחה של סטפני והוא אוהב את ברידג'ט יותר מהכל (זה הפרק שהוא אמר שגם אם ברוק תהיה פנויה הוא לא יסתכל לכיוונה?
). ברידג'ט, כרגיל, שמה את מבטחה באנשים הלא נכונים - אמא. איך נלסון מהסימפסונס אומר? HA-HA!

למעלה