יום שני

יווולי

New member
היום הכי טוב בשבוע!!

התחלתי ללמוד ב11 וחצי...אז קמתי ברבע ל11! איזה חיים... בבוקר התקשרתי לירושלים בקשר לעבודת גמר...מסתבר שהמורות לא נתנו לנו את הטלפון הנכון! מפגרות.. ולפני כמה דקות חזרתי מאימון... ויש היום אספת הורים כללית, אבל אני לא באה כי זה רק להורים..חח. יום טוב :)

הייתי בסמינר נגד התמכרויות

מכל כיתה בשכבת ח' בבי"ס בהרצליה בחרו ארבעה ילדים, ואני אחת מהם^_^. פאקצה מפגרת מבן גוריון. נטפלה אליי ואל חברה שלי, וקראה לנו "מכוערות" וירדה על חברה שלי שהיא רוסייה(בסדר, היא רוסייה. אז?). בסוף היא נתנה לחברה שלי כאפה, וזה התפתח למכות רציניות.

moruush

New member
../images/Emo90.gifיהוו את הרצלינאית?

ועוד מבן גוריון? ישלי בנדוד שם [ואחד שסיים לפני שנה] חחח >>

הפאקצה המעצבנת מבן גוריון

ואני חושבת שרק אני ועוד ילד (שלמה איתי בכיתה הקודמת) לא הרצלייאנים בסמינר>_<

Billy Shirs

New member
איזה מורה מעצבן יש לי לאזרחות:\

לכל שיעור הוא מאחר לפחות בחמש דקות, אבל אם מישהו מאחר הוא לא מכניס אותו וגם אומר לו לעשות עבודה! מה הפאקינג הגיון בזה, תגידו לי? או שאל תכניס ותגיע בזמן, או שתאחר ותכניס! אני כל כך שונאת שאנשים מתנהגים בצביעות כזאת... כל כך בא לי להתבצר פעם בכיתה ופשוט לסרב להכניס אותו. שונאת את המורים האלה שמבסוטים מעצמם יותר מדי. ואני גם שונאת שהמורה שלי לספרות כבר ארבעה שיעורים (!!) עושה איתנו מבוא ל"מאהב". שיעור אחד הוא דיבר על מלחמת ששת הימים ומה שהוביל אליה, שיעור אחרי זה על מלחמת יום כיפור, אחר כך על הדורות, והיום כשהוא *סוף סוף* עמד לדבר איתנו על הספר עצמו בא מישהו, שואל שאלה מפגרת ("כשאדם שכב עם טלי זה נחשב אונס?") מה שגרם למורה להסביר באריכות את חוק הפדופיליה, מה שגרם למגה דיון על אונס ואם האישה אשמה או לא. והנה מה שיש לי להגיד בנושא: אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!! למה יש לי כזאת כיתה מפגרת שכל פעם שמישהו אומר פיפס קטן כולם חייבים לעשות דיון רועש, משעמם וחוזר על עצמו?! למה אי אפשר פשוט ללמוד כבר את הפאקינג ספר הזה?!

Efrat K

New member
אצלנו יש הרבה יותר חפירות

ככה זה כשלומדים עם מישהי שעושה 47 יחידות בגרות ותואר בכימיה בטכניון.

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif וואי אני גמורה.

הצידוד הזה מחרפן אותי. גמרתי 3 גלילי נייר טואלט היום, האף שלי אדום כמו לא יודעת מה >< לפחות בספורט ישבתי בצד ושמעתי לי גאנס ^___^ ויומארוך זה לא כיף /: וביקרתי חברה חולה,נחמד דווקא. טניס היה עוד יותר מתיש. היום נראלי שברתי שיא. רק חצי שעה על המחשב XD אני רוצה לשבור את השיא הזה יותר,צריכה קצת חופש מהמחשב T______T

למעלה