יום שני

Black Balloon

New member
כבר אמרתי שמתמטיקה זה השטן?

כי אם אמרתי אז טעיתי, מתמטיקה זה הרבה יותר גרוע מהשטן. לא אכפת לי יותר מהגועל נפש הזה. זהו. לא עוד! אההה... כן, האמת שנגשתי למועד ב' רק כדי לא להיות בבית. נמ. הייתה לי הזדמנות ללכת לים היום, אבל אני עיייפה. טוב נו, לא נורא. הרגע ראיתי את 2 הפרקים האחרונים של עונה 6 של 24, כי פספסתי אותם כשהיה בהוט. אאא ג'ק באוור כזה מלך
. כן, ואני יודעת עברית, אנגלית, טיפהלה ספרדית, מילה וחצי בצרפתית, מילה ברוסית (מה, 'דה' גם נחשב
) וטיפטיפונת יפנית (ממש איזה 2-3 מילים).

Black Balloon

New member
ואה אה! סיימתי לקרוא היום ספר! ../images/Emo3.gif

עכשיו מגיע לי מחיאות כפיים ;[ (מה, זה נדיר שאני מצליחה לסיים לקרוא ספר שלם
בד"כ אני מוותרת באמצע)

moshe present

New member
עברית אנגלית שתי מילים בעוד כמה שפות

ואני מעולה בג'יבריש ובג'יבריש של רוסית. הממ היה נחמד היום בעבודה, במועדון ילדים. איזה ילדים יפים באו! וילד אחד כזה חמודייי אבל הוא בא כשכבר באתי ללכת :( ואתמול ילדה עזבה את המלון והיא הביאה לנו ציור וכתבה לשי ואסקדר ( הבחורה השנייה) תודה .. אני אוהבת ילדים חמודים :) והיום בארוחת צהריים לא ישבתי לבד חחח ישבתי עם הקבט"ים איזה מגניבה אני :) יאללה אנשים נגמרו מועדי ב' שיהיה לכם אחלה חופש עכשיו

חודש טוב

למרות שצריך למעט בשמחה ואי אפשר לשמוע מוזיקה
ומתמטיקה לא היה טוב לגבי השפות אני ידוע עברית מה צריך עוד?

yaelush3

New member
אין יותר מתמטיקה!!

עד שנה הבאה..
וואו, היה יותר טוב משקיוויתי.. העיקר שזה עבר!!! אה, ושפות- עברית, אנגלית, ערבית- מה שאני זוכרת, כמה מילים בגרמנית.

נ ט ע ש ה

New member
כמו שאמרתי למאמתת נתונים בלשכת גיוס

עברית, אנגלית, וספרדית ברמה בינונית. אני גם ממש רוצה ללמוד איטלקית, ערבית, רוסית וספרדית
אני לשמחתי לא עשיתי מתמטיקה היום, אם הייתי צריכה לתקן לא נראה לי שהייתי מצליחה מי יודע מה.
אבל סיימתי את העונה השלישית של אבודים ובא לי עוד!

barakgl

New member
עברית ../images/Emo104.gif , אנגלית וערבית ../images/Emo47.gif

אני היחיד בארץ שלא עשה היום מתמט'?

ארר ../images/Emo46.gif

המורה המאגניבה שלי העלתה לי את המגן ל50 [היא לוקחת אותי לצד כזה ואומרת לי שהיא העלתה לי "קצת" את המגן,כי למרות הכל הייתה לי התקדמות. כשהיא אמרה קצת ציפיתי ל..30,35.]. כפרעליך מרינה
ובכל זאת, יהיה לי נכשל. 04 היה זוועתי. אף אחד אצלנו [מלבד מעפן אחד] לא הצליח לפתור 3 שאלות. אף אחד. איף. כן, יוני בלוך ביום חמישי
מה שמזכיר לי,אני צריכה לשלוח מסר לגל.י. גלי נו.

למעלה