יום שני

eliav16

New member
חופשש!!

שני שלישי רביעי ושישי יש לנו חופש =]] והיום היה נחמד, התעוררתי בסביבות 12 וקבענו לצאת בערב כולם.... החופש הזה בא לי בטוב :)

eliav16

New member
יש טיול שנתי

וחברים שלי באים לבית ריק אצל חבר... אני לא אצא לשם לבד.. ויום שישי אני תמיד לא לומד... ככה שנשאר רק את חמישי ללמוד =]

LOLI152

New member
מגניב! יצא לך שוס!

לי יוצא מחר ללמוד.. רביעי חמישיי שישי שבת חופש!:) (רביעי-חמישי כולם בטיול, שישי אני לא לומדת, שבת..) למה לא יצאת?

eliav16

New member
הבנת הנקרא!!

כולם באים לבית ריק אצל חבר.. .זה התחיל מהיום ויהיה עד רביעי בלילה =]

LOLI152

New member
יום שני:)

בבוקר שניה ושלישית, שעתיים אנגלית, המורה הזאת, בחיי שהיא מחפשת אותי, יעבור לה. רביעית שיעור חופשי- המורה לספורט לא הגיעה... חמישית שישית- שיעור לשון. היה חביב. הכנתי צמיד.XD שביעית שמינית היה אמור להיות לנו היסטוריה. בוטל. אז אני ועוד 2 בנות נשארנו בכיתה היינו צריכות לסיים משהו ואז סתם בשביל הכיף.. והצטרף אלינו עוד איזה אחד.. היה משעשע.:) ועכשיו בית. ללמוד למתמטיקה. ואז פעולת שכבה. אני מתגעגעת.:)

../images/Emo75.gif

שעה 1: אנגלית. היינו איזה 6 ילדים כי רוב הקבצה הייתה בכיתה שעשתה מבחן. לא עשינו כלום. שעות 2-4: הרצאה על איידס ואז שיחה עם נשאית. היה דווקא ממש מעניין. שעה 5: מתמטיקה - שוב היינו איזה 6 ילדים, הפעם כי כל הקבוצה כמעט לומדת בחטיבה האחרת שהיה לה באותו זמן את ההרצאה על איידס. שעה 6: מבחן באזרחות, ממש ממש קל. שעה 7: אנגלית.

Insanity Is Me

New member
אני אוהבת את ימי שני [:

התחלתי ב10 |הדגשה|שעה 3: תנ"ך עם המחנכת - דיברנו על כל מיני דברים ואז למדנו קצת. שעות 4-5: מתמטיקה. נוראית המורה הזו. מסכנה, כל דבר רע שקורה בעולם אנחנו מאשימים אותה שזה בגללה
"יורד מבול בלי הפסקה? זה בגלל רווית. חמסין מעיק שגורם לצמחים לנבול? זה בגלל רווית. היא מרגיזה את האלים" חחח שעה 6: חינוך. המחנכת שאלה אותנו לגבי המורות שמלמדות אותנו. בקשה שנספר לה איזה בעיות יש וזה, מקווה שזה יעזור. יש יותר מדי מורות מזוויעות בבצפר הזה
אחה"צ אסיפת הורים, הלך סבבה לגמרי דווקא. יש לי 95 ו96 במחשבים, איזה 100 אחד בתנ"ך ו94 ו96 באזרחות D:

יום קצר../images/Emo3.gif

שעה 1: היסטוריה. זה נורא מוזר, אבל שיעורי היסטוריה ממש כיפיים. הכל בגלל המורה (מחנך) המגניב שלי. בשנה שעברה היה לי את המורה הכי נוראי בתולדות היקום. שיפור ניכר. שעות 2+3: ביולוגיה. היה ממש מצחיק, הכיתה הייתה מסודרת במעגל כשהגענו אז ביקשנו מהמורה לשבת במעגל והיא הסכימה
(צחקנו על המורה בעצם, זה היה כדי להציל אותנו משיעור נוראי ומשעמם) גם כמה בנים בנו "פסל סביבתי" מכיסאות באמצע הכיתה לפני שהיא הגיעה, אבל היא הכריחה אותם לפרק אותו. שעה 4: מחשבים, חוסר שפיות מוחלט אחרי שבוע שלם של מחסור בשיעורי #C כי המורה הייתה חולה. היינו חייבים לשחרר קצת מתחים
שעה 5: מתמטיקה, לא היה נורא כל כך. מחר מבחן בלשון
ויש לי עוד המון שיעורים בטריגו שלא התחלתי

zebra hamaba

New member
מגיב!!!!

57 באנגלית
צ'יפס
37 במתמטיקה
לא רוצה לתת לי אחרי בדיקה את המבחן בהיסטוריה היא אומרת שהוא לא טוב והיא לא רוצה להחזיר היא רוצה שאני יעשה מועד ב'

למעלה