יום שני

ttzzoo

New member
יום שני ../images/Emo58.gif

רידג' בהלם, בשוק, לא מאמין שטומס שכב עם גבי, נו באמת, מה חשב שיעשו ביחד ישחקו טניס, ועוד הוא מאשים את טיילור. טיילור מגיעה למסקנה שמגיע לה יותר מרידג' ורידג' מתחיל להטיל ספק בבחירה שלו בטיילור... ועוד בפרק, עובדים על בריג'יט ומנסים לסבן אותה ולספר לה שאמא שלה עם דנטה עכשיו, תקנו אותי אם אני טועה, לפני כמה פרקים ברג'יט לא התנחמה בזרועותיו של דנטה? אני פשוט לא מבינה מה הולך פה....

arielbbb

New member
../images/Emo58.gif כבר כתבתי על התאוריה שלי

לגבי מוחו האפלולי והסוטה של בראדלי- לדעתי זה אפילו מצחיק כי במציאות זה בטח לא קיים,אז נחמד להשתעשע עם זה באופרות סבון. בראדלי אוהב גילויי ערוות/שפתיים במשפחה-עד בלי די.. ברוק ובריד'ט-ניק/ריד'ג/דיקן/דנטה. ברוק-אריק/ריד'ג/תורן. אריק-ב'ת אמא של ברוק/ברוק. ריד'ג-בריג'ט/ברוק. בקיצור סלא של " אמא ובת. אבא ובת. נשיקות/מזמוזים/סקס/ילדים. ה כ ל

arielbbb

New member
../images/Emo58.gif המשך-

ומי יודע..אולי גם תורן יקרוץ לדונה (אחות של ברוק) בעתיד.. ואז גם הוא יתווסף לרשימה- תורן-ברוק/דונה. ואז יהיה לנו גם-אחיות שקשורות לגילויי ערווה במשפחה. אתם קולטים מה יקרה,אם בסוף יתברר שברוק היא ביתו של אריק??? אין מילים,לגבי האירוניה הטרגדית הזו.

sashkashurik

New member
נו, זבל נשאר תמיד זבל!

והסבוניה הזאת היא זיבולי שכל גדולים מאוד. אחרי איזה שבוע וחצי שלא ראיתי אף פרק, ראיתי היום ולא האמנתי שעדיין מתעסקים במי שוכב עם מי ומי מאוהב במי. די כבר! בגילה של ברוק כבר לא מתאהבים אלא מתכוננים לבית אבות!
חוץ מזה, גם רידג' זבל, אבל את זה תמיד ידענו. טוב שהוא נשאר בלי אף אחת, למרות שמי יודע, אולי כשלברוק ייוודע שהוא פנוי שוב, הוא שוב יהפוך להיות הSOUL MATE שלה. אני לא מבינה איך משלמים כסף לבראדלי על זיבולי שכל כאלה, ואני לא מבינה איך אנחנו ממשיכים לראות את הזיבולי שכל האלה. מה שאני כן מבינה עכשיו זה למה יש טניס או כל דבר אחר במקום הפרק כל פעם שיש הזדמנות!

Mikel20

New member
תאכלס, כל מה שרידג'

אמר היום לטיילור היה כזה בולשיט,בגלל העבר של שתי הדמויות, כ"כ לא מתאים לו להגיד את הדברים האלה, זה כזה מאולץ ולא אמין..הרי ברור שבזמנו הם היו גומרים עם המשבר הזה בקלות והוא בחיים לא היה מעיז להגיד לטיילור שהכל באשמתה (כי זה לא) .. אם כי אהבתי את העצבים של טיילור, בכלל האנטר משחקת מצויין בסצינות כאלה שהיא עצבנית..יש לה את זה! הכי הזוי היה שוב הקטור, מה לעזאזל דחפו אותו לשם??? כאילו האישה אמנם הייתה בקומה כמה שנים, אבל היא שכחה מה זה דפי זהב??? דנטה ממש אידיוט- הוא עוד יתאהב בברוק גם והוא לא מבין מה קורה סביבו, ברידג'ט ישר קלטה שמשהו פה לא בסדר והוא חרמן רק חושב על ברוק בבקיני. שמתם לב אבל לשיר הפתיחה שהתעדכן, קייטלין הועפה סופית, דנטה קודם לשלישיית ברידג'ט-ניק-דנטה...כל השאר כבר ממש לא חשובים, באמת אפשר גם אותם כבר להעיף ולהראות כל הזמן 5 שחקנים קבועים. מה שכן, חשבתי שכבר יחליפו את התמונה הנוראה של האנטר טיילו בשיר, היא עוד עם הפאה שם ושפתיי האימה האלה, ממש לא מתאים..אם הם באמת היו רוצים לעדכן את השיר, קודם כל זה להחליף לה את התמונה.. שתי שאלות לסיום: 1. איפה נעלמה סטפני בשבועות האחרונים למישהו יש מושג? מאז סצינת האקדח היא נעלמה (אגב שמעתי שהאקדח יצוץ בקרוב). 2.איפה אמבר שלי?

הכי דבילי...

דנטה מתנהג כמו איזה בן טיפש-עשרה חרמן שראה בחורה בפעם הראשונה... בתור איטלקי לוהט, הוא לא אמור להיות זיין צמרת ולהתייחס לנשים כמו לשוק בשר? מה זה צריך להיות? ברוק רק מנצנצת בעיניים היפות שלה לכיוונו פעם אחת והוא ישר שוכח איך רק לפני כמה ימים הוא בלבל לברידג'ט בשכל על איך זה לא בסדר שהיא ואמא שלה שותפות גברים... פיגור שכלי!! דרך אגב, בעלי ראה איתי את הפרק (אלוהים יודע למה) ואמר שדנטה מכוער...

sashkashurik

New member
גם לדעתי

דנטה מכוער! זאת אומרת, הוא היה יפה וסקסי עד שפתח את הפה. ברגע שפתח את הג'ורה, נהיה מכוער לאללה!

זה בשביל התחלה

כפי שרואים בתמונה המצ"ב
החזה הימני שלו יותר נפוח מהחזה השמאלי. התמונה צולמה בצעירותו. כיום, לאחר שנים של עבודה בחדר כושר המצב החמיר.

Indiman1

New member
חחח איזה ניתוח מעמיק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי עכשיו צפניה
"כפי שאתם רואים.." - ממש כמו איזה מדריך למנתחים פלסטיים. ענק !

!!!good lord (../images/Emo58.gif - נראה לי)..

מארק מגעיל. יש לו פוטנציאל להיות חתיך אבל הוא פספס אותו בפרקים עם ג'קי (במה שקשור להתקף לב של סטפני)... שמתי
בכותרת להיות על הצד הבטוח. כבר קטלו אותי בעבר על טעויות מסוג זה...

הוא פספס? ../images/Emo58.gif

דווקא נראה לי עדיין בטווח לא? אני לא זוכר אם הוא נפטר מהחולצה או לא. צריך לבדוק.

למעלה