יום שני

איזה יום שמח לי היום!

התבטלו לי 4 שעות והברזתי מהיסטוריה שיש בסוף היום, כך שסיימתי ב10 וחצי!!! איזה כיף
פעם שנייה שזה קורה לי בתוך חודש!!

B a m b o o k

New member
הפסקול של חיי

היה בבוקר שעתיים מתמטיקה. ואני לא סובלת את המורה. ונמאס לי ממנה. בשיא החוצפה היא אומרת שאנחנו לא לומדות וכשאנחנו מגיעות למבחן אנחנו "פעם ראשונה רואות את החומר"! חצופה! שבוע שלם קרענו את התחת והלכנו לישון ב12 כל לילה ופעם ראשונה אנחנו רואות את החומר במבחן
ושאלנו אותה גם מה עם המבחנים אז היא אמרה "שכתבנו הרבה שטויות אז לוקח לה הרבה זמן לבדוק את זה" איזה בולשיט! ואז היא אומרת שהיא מדברת אלינו יפה.. שונאת אותהS:

אמבה ואההההההXD

שעה ראשונה שנייה-היסטוריה סיימנו את מלחמת העולם ה-2 שעה שלישית-ספורט מי הולך לשמה בכלל?!!??! שעה רביעית-אנגלית לא הקשבתי היום בשיעור. שעה חמישית-תנך על בריאת העולם בספר תהילים. שעה שישית-חינוך היה מצחיק. עכשיו הביתה מכין אוכל אולי נלך לישון יותר מאוחר אם ארגיש יותר טוב ישיבת ראשגדים.

אה הא../images/Emo3.gif

התחלתי היום בעשר, כרגיל. לביתספר הלכתי ברגל, והתפללתי שלא יתחיל לרדת גשם
בהפסקה הלכתי עם חברה לראות איזו מורה, היה נחמד. שעתיים מתמטיקה, פתרנו תרגילים כרגיל, התחלנו משפט הקוסינוסים ופונקציה מעריכית באנליזה
אני לא אוהבת את החומר הזה, אבל אין לי ממש ברירה. קיבלתי 100 במבחן במתמטיקה!!! (טוב, זה היה 60 מתוך 60, כי המורה ויתרה לי על שני התרגילים של אנליזה כי בחיים לא ראיתי את החומר ההוא....
אבל היא אמרה לי שזה 100 נחשב.) שעה ספרות- המורה אמרה לנו להגיד לה רבע שעה לפני סוף השיעור כדי שנדבר על המבחנים, ושאמרנו לה היא אמרה עוד מעט ובסוף נשארו לה רק חמש דקות
אז רוב השיעור פתרנו שתי שאלות כאלה של בגרות, ואז היא חילקה את המבחנים וקיבלתי 77!!!! אין מצב שאני עושה מבחן חוזר
אחרי זה במקום ללכת לספורט ואז לחזור לתוך הביתספר, כולנו הלכנו לאולם כי הייתה אמורה להיות הצגה. בסוף יצא שאנחנו נכנסים להצגה של אחד, אז חיכינו קצת. זה היה עד 2, ואז הלכתי עם עוד שניים מהכיתה לפיצה, היה סבבה. עכשיו בבית, לאכול, שיעורים, ו...זהו פחות או יותר, אין משהו מיוחד.

זונע

New member
היום שאחרי הדרבי../images/Emo99.gif!!!

כל היום שרתי שירי הפועל והצקתי לאוהדי מכבי מסכנים
כולל במבחן בצרפתית שאגב היה ממש מצחיק כי המבחן שלי זהה בערך למבחנים של עוד 10 ילדים
איזה שוק

Aline In Chains

New member
מזל טוב פשוש../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif!!

וול, התחלתי באיזה...10. היה לי מבחן קליל באנגלית+הייתי צריכה לכתוב על איש השנה שלי
, וסעמק..לא ידעתי על מי לכתוב, אז כתבתי על ג'ף באקלי:). אח"כ היה לי שעתיים היסטוריה, משעמם כרגיל. היום אסיפת הורים. תעודות;[. נראה לי צריכה להיות לי תעודה טובה..כמעט ממוצע 90 לפי החישובים שלי. פעם ראשונה
. העין שלי מתחילה להתבהר מיום ליום,
מה נסגר.

KeReN 0R

New member
אני רוצה לעשות פרוייקט באנגלית על ג'ף באקלי

ועל עוד אמנים מוכשרים שמתו בגיל צעיר מדי(אז אפשר לכתוב גם על אבא שלו וזה...) אני מנסה להדחיק את העובדה שיש תעודות עוד מעט

Aline In Chains

New member
חחח אנחנו היינו צריכים לעשות על התמכרות כלשהי

אז בחרתי סמים
ואם את צריכה עזרה בעבודה אני כאן:)

KeReN 0R

New member
גם ג'ף זה סוג של התמכרות../images/Emo8.gif(לפחות אצלי)

וקודם שאני אלך לשיעורי אנגלית ואז נראה מה נסגר עם הפרוייקט שלי (לא הייתי מלא זמן...)

Aline In Chains

New member
גם אצלי../images/Emo7.gif

אבל היינו צריכים לבחור או סמים,סיגריות,סקס,או הימורים באינטרנט

noyy

New member
ואיי זה בדיוק, אבל ממש, הרעיון שלי

רק שאני רציתי לקחת את זה לכיוון של מייק ברנט ואלביס :$ המורה השתגעה מהרעיון הזה (לא משנה שבסוף לא עשיתי פרוייקט כי כבר עשינו שנה שעברה..
)

gurke

New member
../images/Emo6.gif בפרוייקט שלנו

השאלת מחקר הייתה כל כך ארוכה שכשכתבתי אותה על הלוח כשהצגנו, שמנו מוזיקת מעליות כזו ושי ונטע רקדו ע"מ להעביר את הזמן
זה היה פעמיים כל הלוח. (שתי שורות)

Aline In Chains

New member
../images/Emo115.gifאיזו תעודה XDDD

בסוף יש לי ממוצע 81. כל הציונים אחרת ממה שחשבתי, ולא הכניסו אומנות. בעך. ספרות: 80[כל המבחנים 90!!!!] תנ"ך: 90 היסטוריה: 97 אנגלית: 85[כל המבחנים 95
). יזמות: 75 מתמטיקה: 70 ספורט: 70. [היה צריך להיות לי לפחות90.] - ותמונה מהיום

למעלה