יום שני יאללה תענו....
S shani0007 New member 6/8/07 #2 ../images/Emo13.gifאני... הייתי אתמול אצל חברה שלי וצבעתי כל ציפורן בלק אחר... (קבלו תמונה © נוי'צה) ולוטם... זה נקרא ל"התפרע" עוד מעט יום הולדתת... היום רופא שיניים עוד לא התחלתי את החוברת במתמטיקה לחופש....
../images/Emo13.gifאני... הייתי אתמול אצל חברה שלי וצבעתי כל ציפורן בלק אחר... (קבלו תמונה © נוי'צה) ולוטם... זה נקרא ל"התפרע" עוד מעט יום הולדתת... היום רופא שיניים עוד לא התחלתי את החוברת במתמטיקה לחופש....
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 6/8/07 #3 ../images/Emo110.gif הלכתי עם אמא לרופאה להביא אישור לבצפר על האסטמה [כל שנה צריך להביא חדש..] ולקנות דברים לבצפר:]] לא מרגישה משו..הראש מתפוצץ לי.. מלא לחץ ופול דברים נופלים עליי בבום.. שהשבוע הזה יעבור כבר גרררר.
../images/Emo110.gif הלכתי עם אמא לרופאה להביא אישור לבצפר על האסטמה [כל שנה צריך להביא חדש..] ולקנות דברים לבצפר:]] לא מרגישה משו..הראש מתפוצץ לי.. מלא לחץ ופול דברים נופלים עליי בבום.. שהשבוע הזה יעבור כבר גרררר.
J Just Another Name New member 6/8/07 #5 אני שונאת לקנות דברים לבית ספר../images/Emo7.gif פתאום החזרה אליו נראית קרובה ואמיתית
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 6/8/07 #7 חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif דווקא אני מזה אוהבת.. לבחור את כל העטים והיומן והקלמר והשטויות האלה וואי אבל יש לנו עוד חודשש לחופש זה לא קצת
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif דווקא אני מזה אוהבת.. לבחור את כל העטים והיומן והקלמר והשטויות האלה וואי אבל יש לנו עוד חודשש לחופש זה לא קצת
J Just Another Name New member 6/8/07 #4 אני - קמתי ב14:30 והתבזבז לי חצי יום, ובטח אני גם ירדם מאוחר היום ויקום מחר מאוחר וכו' - הגעתי לקטע של הפונקציות במת' ואני לא זוכרת כלום ואין לי כח להמשיך את החוברת :-\ - יש לי היום בייביסיטר! קצת כסף
אני - קמתי ב14:30 והתבזבז לי חצי יום, ובטח אני גם ירדם מאוחר היום ויקום מחר מאוחר וכו' - הגעתי לקטע של הפונקציות במת' ואני לא זוכרת כלום ואין לי כח להמשיך את החוברת :-\ - יש לי היום בייביסיטר! קצת כסף
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 6/8/07 #20 ממממממממ../images/Emo110.gif אולי אנחנו לא למדנו אותו דבר או משו? למרות שלא נראלי.. בכתה ח הייתי בהקבצה כזאת של חרשנים אז לימדו אותנו חומר של כתות ט.. אז למדנו תפונקציות והיה לנו כל מיני מבחנים מהטכניון וכאלו:| אז בכתה ט סתם למדנו הכל שוב+ עוד קצת..
ממממממממ../images/Emo110.gif אולי אנחנו לא למדנו אותו דבר או משו? למרות שלא נראלי.. בכתה ח הייתי בהקבצה כזאת של חרשנים אז לימדו אותנו חומר של כתות ט.. אז למדנו תפונקציות והיה לנו כל מיני מבחנים מהטכניון וכאלו:| אז בכתה ט סתם למדנו הכל שוב+ עוד קצת..
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 6/8/07 #24 חחחחח הכי לא../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif זה הנושא היחידי בערך שהבנתי לגמרי