יום שני! :]

כפרעל אמא שלי ../images/Emo7.gif

השארתי לה אתמול פתק שתשאיר לי קצת כסף קטן, שאקנה שוקולד. בבוקר אני קמה, רואה טורטית [ככה קוראים לזה?] ובונבון מגניב כזה קשורים בסרט בד ליד הפתק ובנוסף, שתי עוגיות שוקולד צ'יפס ענקיות וכוס קפה.
.

HeNoOsH

New member
חחח איזה חתוללל :]

בוקר טוב :] חח לא יודעת מה נסגר איתי מצד אחד אני מאושרת שאני נפטרת מהמקצוע הזה מצד שני לא בא לי ללכת לבצפר ולעשות את זה..מהפחד. =\ לא נותנים לי לישון פההההההההההההההה.. מ7 בבוקר אני ערה בגלל המשפחה, אחרי זה הפועלי בניין שליד הבניין שלי התחילו לעשות מזה רעש. כאילו מה? שבועיים הם משפצים ת'בניין ולא היה רעש בכלל, ודווקא היום שאני צריכה לישון הרבה ולהיות עירנית הם עשו רעש =\ אחרי זה התעוררתי מהשעון מעורר ב9 וחצי [לא שישנתי בדיוק] ודווקא אחרי זה התחלתי להירדם אז נשארתי במיטה, קמתי עוד כמה פעמים ובסוף התעוררתי ב10 וחצי =\ וואי חפירה על כלום..חח עכשיו אני קוראת את נושא העמקה שלא עברתי עליו אתמול =\ אחרי זה אני אקרא את כל הסיכומים הקטנים במיקוד ואני אתחיל להתארגן ואלך לבצפר מקווה שילך טוב... בהצלחה לכולם

HeNoOsH

New member
אההה ולא מעתיקה

בבגרויות בחיים לא..לא צריכה להידפק אחרי זה

ANIBA

New member
איזה לחץץץ

טוב בואו ניקח בפרופורציה..כולה הסטוריה..מקסימוםםם מועד ב' =\

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif אללה נגמר, ולא עשיתי שליפים

ישבתי וכתבתי וכתבתי וכתבתי ולא הורדתי לשניה את העיניים מהדף. היה בנ"ז
אח"כ אני הולכת למכון שיזוף קצת (זדיינו עם ההטפות
) ואח"כ.. נראה, בא לי להשתחרר, אז או לישון או להתפרק ביציאה בלילה.. מסיבה או משהו
אללה נגמרה השנה סופית!
צריך להתחיל לתכנן את ארה"ב.. אמהמאמאממאמעממהא
התגעגעתי];

Grey Faerie

New member
אבל שיזוף מלאכותי עושה סרטן!!1111111

אני גם רוצה ארה"ב! take me with you!

גליזה

New member
שקט, הגברת שטסה לאיטליה!../images/Emo46.gif

או לא זוכרת כבר לאן. לאיטליה, לא?

RayoDeLuz

New member
מי רוצה ללמוד במקומי?

הבחינות רק התחילו ואין לי כח..
יש מחר מבחן סופשנה במתמטיקה ויום רביעי בספרדית וביום שישי בהיסטוריה... ארר אין לי כח לזה...:-\ היה היום בפיסיקה.. היה פסדר אבל אני סחוטה..:-|

למעלה