יום שני- Gravity!

o0Invisible0o

New member
יום שני- Gravity!

זה נראה שכמות נכבדת מאיתנו מעוניינת לבוא ונשאר להחליט על מקום הקרנה.
האופציות הן מודיעין ויס פלנט איילון, נכון? (למרות שטכנית אנחנו עוד לא יודעות שעות הקרנה ומקומות וזה..
)
בסביבות 7 בערב, כנראה.
אז תגיבו פה איפה אתן מעדיפות/יכולות ו..מקווה שנסתדר כי ואוו, לא חלמתי על שת"פ כזה בכלל!

limors2

Well-known member
כבר אפשר לבדוק.

ביס פלנט יש החל מ14:00 כל שעה, במודיעין יש ב17:00, 19:30 ו21:50.

נראה לי שלמודיעין יהיה לי יותר זול להגיע, אבל אני בעד מודיעין רק אם ההקרנה שם איכותית. כי זה רב חן והם יותר מיושנים.

limors2

Well-known member
מניסיון.

בקולנוע פחות טוב (כמו האלה בי-ם) התמונה לא הכי חדה, ובתלת מימד היא קצת יותר חשוכה ובקטעי פעולה קצת לא ברורה ועושה סחרחורת. זה קורה אצלכם?

o0Invisible0o

New member
טוב.

אני כנראה הולכת לאיימקס בשישי אז לא אכפת ליייייייייייייייייייי.
יואו. מה אני אלך פעמיים? מה אם אני אתאכזב אחרי הפעם הראשונה?
טוב עניין האיימקס לא סגור אז אעדכן אתכן.
בכל מקרה לא אבריז! מעדיפה איילון תמיד אבל אגיע גם למודיעין.

o0Invisible0o

New member

את הלכת לטפס בלי לספר לי, אני לפחות משתפת אתכן בכך שאני לא מחכה לכן.

Kill Bernard

New member
פעם אחת ובטעות!

אבל צודקת, לגיטימי

דווחי איך היה ותגידי שזה שווה בכל מקרה שנתלהב עדיין!

limors2

Well-known member
נו? איך היה?

זה כבר שבת בבוקר, למה לא רצת לכתוב שניה אחרי?

Rachel47

New member
תכלס!!

ואני רוצה שאם יש בהודעה ספויילרים אז תכתבי עוד הודעה בלי ספויילרים רק לגבי כמה מדהים התלת מימד!

o0Invisible0o

New member
אוף. בלי ספוילרים.

החוויה סביב הסרט הייתה מבאסת ברמות, אז רק נגיד את זה.
הסרט עצמו- ממש ממש נהניתי ואני שמחה לראות אותו שוב!! יאיי!! היו לי בעיות קלות, בעיקר אובר-סימבוליזם אבל נראה לי שזה הסטודנטית לקולנוע שבי שצועקת "טוב די, הבנו!!"
אבל אני ממש מרוצה ואני רוצה שנדבר עליו אחרי שנראה.
אגב, בגלל שראינו באיימקס קצת דיברנו על זה אח"כ וידידים שלי אמרו שזה לא התלת מימד שמלהיב בסרט הזה, זה כבר בצילום עצמו ושאם כבר משהו תרם לחוויה שלנו ספציפית זה היה האיימקס יותר מהתלת מימד...אני באמת באמת לא יודעת לעשות את האבחנה הזו בעצמי, אבל אני סקרנית לראות גם בדו מימד ולשפוט בעצמי.
בכל מקרה, החוויה מדהימה, אני תוהה איך הסרט הזה ירגיש עוד 10 שנים ומה יקרה בעקבותיו.
וגם, למרות שהאולם היה מפוצץ ובדר"כ זה אומר הפרעות עד אינסוף, הסרט השתיק את כולם, למרות שהוא בעצמו די שקט, יכולתם לשמוע מחט נופלת באולם וזה אומר הרבה.
אה, ואף אחד לא הבין את הבדיחות. כאילו, לא אף אחד אבל ממש מעט אנשים, יש שם כמה משפטים שהרגו אותי מצחוק והדמות של ג'ורג' קלוני היא פשוט מעולה, כמובן.
גם סנדרה מעולה, אני לא בטוחה שלא מגיע לה אוסקר על זה אבל כולם עפים על קייט בלנשט ואני מבינה למה, זאת לא בחירה פשוטה.

RenanaD

New member
הוחלט על יס פלנט איילון

בשבע. אם מישהו/י מעוניין/ת להצטרף - עכשיו זה זמן נהדר להודיע

limors2

Well-known member
יאי!

הצצתי באתר לראות איך האולם נראה וגיליתי שאם כבר יש משקפיים מתאימות מהקרנות שם אפשר לחסוך 4 ש"ח ממחיר הכרטיס. ויש לי מהפעם הקודמת!

RenanaD

New member
הוריי! היה כיף!

וסיפור המשקפיים עדיין משעשע אותי, ממש לא ידעתי

זה מתאים לכל הסרטים שיש? או רק לאלה שביס פלנט או משהו?

למעלה