יום שני-28/8

אכן יום מקסים....../images/Emo13.gif

התכנונים: לנסות לשבת ללמוד לפסיכומטרי הארור הזה...ואז בערב לצאת לאנשהו... מכירים את זה שמתעוררים מוקדם מדי ולא מצליחים לחזור להירדם? זה כזה מרגיז...ואז גיליתי משום מה שאני ממש רעבה...אז אכלתי: סנדוויץ' משתי פרוסות לחם קל, מרוח בגבינת "סימפוניה" ועם חתיכות "צפתית", ביחד עם מלפפון....שתיתי קפה....4 עוגיות "מרמלייט"........למה התיאבון שלי כזה גדול??? מצחיק שאחרי זה קראתי עיתון, ולפי הוראות משרד החינוך זו בדיוק ארוחת הבוקר שתלמיד צריך לצרוך (חוץ מהעוגיות כמובן, פשלה שלי...) - די הצחיק אותי.... איך זה שאני היחידה שיכולה לאכול ארוחה כזו גדולה בבוקר? טוב אז אני חושבת שאני אחליט בעצם ללכת ברגל לספריה וחזרה...חצי שעה הליכה זה נחמד, אם לא היה כזה חם... נו טוב, שיהיה יום נעים...

K e R e N18

New member
איי איי אפשר לחשוב מה אכלת../images/Emo6.gif

הלוואי עליי לאכול כזו ארוחת בריאות בבוקר..

../images/Emo6.gif חח את יכולה ליישם כזו....

אם יש לחם קל בבית ואת כל המצרכים זה צ'יק צ'ק....ממש כיף וטעים

K e R e N18

New member
לי יש ארוחות בריאות מסוג אחר../images/Emo26.gif

סנדוויץ' עם חביתה..וסלט ירקות.. אבל רק כשבא לי להשקיע..

צליל88

New member
בוקרבוקרבוקר../images/Emo42.gif../images/Emo179.gif

אני חוזרת לישון, למה קמתי כ"כ מוקדם? איזה בר מצווה יפה הייתה אתמול. בכניסה חילקו לכל אחד ואחת סוכריה כזו גדולה עם תמונה שלו וחולצה. [אבל את זה עשו גם בבר מצווה הקודמת
] הוא נכנס בליווי תקיעות שופר, אח"כ חצוצרות וזה.. ואז מופע זיקוקים! בנתיבות ביום העצמאות אין תקציב לזיקוקים כאלה..
גם הבר היה משהו-משהו. אכלתי שם כ"כ המון.. על האש
, פסטות, קוסקוס ועוד כל מיני שאני לא יודעת איך לקרוא לזה. [ע':" לטאות!
] ובפנים לא היה משהו
הכל היה עם יותר מדי בצל. ובצל זה שנאה גדולה שלי. אבל היה ערוך יפה
והדרך, ממש לחפש את המטמון האולם הזה! גם ככה להגיע לבנימינה זה סיוט אז לחפש את האולם הזה בכלל. אבל היה כ"כ מצחיק בדרך.. יש לי אחים מפגרים
הא, שכחתי משהו. מכירים את זה ששומעים כוס נשברת או צלחת באירוע שאיזו מלצרית הפילה? ואז כולם צועקים "מזל טוב!"? אז אתמול נפלה המלצרית עם כל המגש
זה היה כ"כ מצחיק. בדיוק בנדוד [האח של התחן] חילק ת'משקאות החריפים, הוא שומע צלחות נשברות, מסתכל ומתחיל לצחוק. גיסי מסתכל, מתפקע מצחוק, פתאום כל האולם מסתכל, ורואה אותה קמה ו... מתפקע מצחוק. אח"כ אחים שלי ובנדוד החליטו שהם צריכים לתת לסבתא לשתות. זה היה משעשע
סבתא הריחה והחליטה שזה לא אלכוהול, אז היא תשתה [יש לי סבתא מלכה!
] אבל בסוף אמרנו לה שלא כי זה לא בריא לה לסוכר
טוב, להיום. ביטלתי שיעור נהיגה שהיה מיועד ל8:00. אבל אולי המזכירה תקבע לי שיעור ליותר מאוחר. בסביבות 16:30-17:00 צריך לבא ההוא מאור ירוק. אמ.. זהו? יומעולה!

K e R e N18

New member
חח גם לשלי הייתה מזכירה..

אחת מזה פוסטמה! כל היום-מאמי כפרה מאמי כפרה..
אבל היא הייתה חולה עליי
ונראה לי גם היה ביניהם משו...

צליל88

New member
זה מ'אור ירוק' הגיע קודם../images/Emo179.gif

והלך אחרי עשר דקות
הוא אמר שאני מבינה טוב וזה, אז מספיק לראות את הדיוידי וזהו
הסביר קצת, התלהב שאני לומדת אצל מי שאני לומדת והלך.

yanivtr

New member
לא הבנתי את הקטע של המזכירה

מה זה המורה נהיגה הזה שלך, מה הוא חש? חחחח כולה מורה לנהיגה, למה יש לו מזכירה?

../images/Emo176.gif

לסדר את החדר [ושלא תחשבו שלא סידרתי קודם
] ואח"כ שיעור נהיגה אולי בערב נלך לאנשהו עם מיכלולו

jenngirl

New member
אעעע!!!../images/Emo82.gif

נתנו לי בעבודה חופש ביום חמישי. אני כל כך שמחה!זה אומר שכל היום אני אהיה בת"א.ים,עזריאלי,דיזינגוף, ואז ישר להופעה של אביב![ואולי אפילו לראות את אישתי
]. היום עבדתי מ-11 עד 15:45.זה קצת אבל לא אכפת לי,התעייפתי כבר ויש לי מלא דברים לעשות היום. ובערב לצאת עם חברה. נראה לי שיהיה ריק בעיר,כולם יבואו אלינו לראות הופעה חינמית של שי גבסוD:

onix 88

New member
הרגע חזרתי מהים!

היה ממש ממש כיף, ים די רגוע ולא היו מליון אנשים. אני שרוף לגמרי, כל הגב והכתפיים, מקווה שאני אוכל לישון בלילה. ערב טוב לכולם!

למעלה