בטח כואב לשבת על כיסא זה...
מ מ י ל ר New member 19/3/13 #38 ששש אל תגבי אותה כזה מהר!!! יש לו ראש הכול היה הצגה אחת גדולה, הוא הלך לחופשה בקריבים. לא באמת הוציאו אותו להורג.. בבקשה לא להזכיר את זה! יש לו ראש והוא בסדר גמור. זה לא שהרגו את השחקן הזה כמעט בכול סרט/סדרה שהוא משחק בא.. כולל שר הטבעות
ששש אל תגבי אותה כזה מהר!!! יש לו ראש הכול היה הצגה אחת גדולה, הוא הלך לחופשה בקריבים. לא באמת הוציאו אותו להורג.. בבקשה לא להזכיר את זה! יש לו ראש והוא בסדר גמור. זה לא שהרגו את השחקן הזה כמעט בכול סרט/סדרה שהוא משחק בא.. כולל שר הטבעות
K killer97 New member 19/3/13 #43 מוזר לראות את הכינוי שלך לא כחול... היי יש אייקונים חדשים: | omg | | wtf |
X Xx DarkBanana xX New member 20/3/13 #48 חחחחח באמת מסכן אשכרה כל מקום שהוא משחק בו, זה כאילו כבר הורס כי אנחנו יודעים שהוא ימות
פ פעם 3 סוכריה New member 18/3/13 #18 שכחתי להסביר שעל החרב יש בבסיס שלה 30 % דמג' לבוסים ו 15 % התחמקות מהגנה של מפלצות.
B btekx New member 18/3/13 #20 האם כדאי לי לקנות אקדח רמה 150 ואז יהרוס את הקבוצה של בגדים רמה 140? (כמו עוד HP, עוד 30% נגד בוסים וכו'...?) כל זה במידה שיש לי כסף... (יש לי רק פחות מבילון אחד... אוף...)
האם כדאי לי לקנות אקדח רמה 150 ואז יהרוס את הקבוצה של בגדים רמה 140? (כמו עוד HP, עוד 30% נגד בוסים וכו'...?) כל זה במידה שיש לי כסף... (יש לי רק פחות מבילון אחד... אוף...)
M miss_t New member 18/3/13 #24 למה זה קורה אני לא מבינה, איפה הNPC?!? כבר הלכתי עם חברים קודם והוא הופיע למה עכשיו הוא לא שם