הגענו לפלייאוף אחי.גלינארי היה חלש באופן יוצא דופן.
אתה בטוח שהם לא שומרים אותו לפיינלס?הגענו לפלייאוף אחי.
שני הצדדים ישמרו את השני מהפיינלס. אני יודע שיגיע הגאלו גיים, זה הקטע. אם הסדרה שלו אכן תתנהל ככה, אני יצטט את עצמי על מה שאמרתי לאחר הסדרה מול יוסטון. מצטער, זה ציטוט אנדרייטד, אולי לא יהיה רלוונטי tho. תלוי באיך ישחק.אתה בטוח שהם לא שומרים אותו לפיינלס?
ברצינות אבל, אני מצפה שיגיע הgallo game שהוא ישים 20 מהספסל.
לא בדיוק הבנתי על איזה ציטוט מדובר ולמה אתה מתכוון כשאתה אומר הסדרה של יוסטון.שני הצדדים ישמרו את השני מהפיינלס. אני יודע שיגיע הגאלו גיים, זה הקטע. אם הסדרה שלו אכן תתנהל ככה, אני יצטט את עצמי על מה שאמרתי לאחר הסדרה מול יוסטון. מצטער, זה ציטוט אנדרייטד, אולי לא יהיה רלוונטי tho. תלוי באיך ישחק.
אגב שמחתי לראות את האנטר קולע שלשה בסיום. אני מקווה שלאט לאט הוא יחזור לעצמו. טריי/בוגי/האנטר זו שלישייה מעניינת, בידיעה שהסגל עמוק. כאילו going forward השלד שלהם עדיף בהרבה על הניקס לטעמי, המון קרדיט לת'יבודו, הוכיח שטעיתי לגביו.
על המשחק אני יאמר שחבל שאין תיקו בכדורסל לפעמים. התרשמתי מהיכולת של יאנג לסחוט עבירות ברבע האחרון, אם כי הייתה שם לפחות שריקה אחת שלא צריכה לבוא בפלייאוף. אתם מתארים לעצמכם כמה זמן אוהדי רוז חיכו לרגע הזה? redemption arc משובח, באמת. אני מקווה שרק ישחק בקבוצות פלייאוף מעתה והלאה. לא אהבתי את החילוף של ניליקינה בסיום, זה צועק פאול טיפשי מקילומטר, נראה לי שהוא לא שותף עד אז. אמנם לא היה פאול אבל יאנג השיג את הצעד בדרך לסל. הוא שחקן (יאנג) שאתה צריך להרגיש לכמה פוזשנים, אי אפשר פשוט לזרוק אותך עליו.
משהו שאמרתי על גאלו לאחר יוסטון-אוקייסי בבועה, נשלוף אם יהיה רלוונטי, רק כדי שיתרסק תחת ההייפ שאני בונה עכשיו.לא בדיוק הבנתי על איזה ציטוט מדובר ולמה אתה מתכוון כשאתה אומר הסדרה של יוסטון.
מסכים לגבי התיקו, משחק סופר צמוד בסדרה שתהיה סופר צמודה. הימרתי על ההוקס אבל איכשהו למרות הניצחון מרגיש לי שזה בקלות יכול ללכת לכיוון הניקס. למעשה יהיו אולי 4-5 משחקים צמודים בסדרה וזו שתנצח את רוב המצבים הללו, יש שיאמרו ה-coin flips, תעבור סיבוב.
D&3+ זה טוב, פשוט מרגיש לי שברוקס בכיוון של two-way player מהמיד טיר. הרגיש לי נכון לכנות ככה את ברידג'ס למשל, לשתיהם יש יותר מדי סקיל בשביל התיאור המצמצם של D&3. גארי טרנט, שעדיין לא באמת פיתח סקיל נוסף, הוא יותרD&3+ לטעמי. בכלל, יש שחקנים שההגדרות האלו באמת לא עושות איתם חסד. כמו שאתה אומר לרול פלייר יש תקרה מסוימת גם כן. לפעמים נוח ללכת ל'אופציה רביעית/שלישית' בגלל זה, גם מאפיין אותו יפה. אופשוט לציין ששחקנים מסוימים הם אחלה סטרטרים. חח מסובך הקטע הזה של הטרמינולוגיה.מסכים עם דבריך לגבי ולנצ'יונאס. לגובר קשה מול הסנטרים הכי פיזיים שמסוגלים לדחוק אותו אל תוך ה-restricted area. זה לא אומר שהם בהכרח מסיימים מעל הידיים המושטות שלו אבל זה מצ'אפ קשה מכל הבחינות, גם בריבאונד (איפה שגובר מנצח כמעט כל יריב).
דילון ברוקס מאלץ אותי להמציא מושג חדש שנקרא 3&D+. כלומר שחקן שהוא 3&D ברמה גבוהה וזה רוב מה שהוא יודע לעשות אבל בכל זאת המשחק שלו מגוון יותר בתחומים מסוימים מאשר ה-3&D הגנרי (כמו קראודר למשל). עצם זה שברוקס קולע 17 למשחק הופך אותו לקטגוריית ה"פלוס", אבל מה שיותר מעניין זה היכולת שלו לקחת את השחקן שלו לסל. הוא driver פיזי שיכול להגיע ממצב של כתף אל כתף עם שחקן ההגנה אל לייאפ נוח בזכות הכוח שלו, היו לו המון כניסות טובות לסל והוא הולך ומתגבש לכדי אחד הרול פליירס הכי טובים בליגה. אם אפשר להגדיר רול פלייר שחקן שלקח 26 זריקות במשחק פלייאוף.
יוטה לא שיחקה רע. אנשים לאט לאט מפנימים שממפיס היא פשוט קבוצה טובה וכדי לנצח אותה צריך שהרבה דברים יקרו כמו שצריך. הפעם יוטה הייתה חסרה את מיצ'ל, לא דייקה בזריקות מבחוץ וגם שחקני מפתח הסתבכו בעבירות (לא שאני חושב שזו הסיבה המרכזית להפסד). בכל זאת מבין כל הפייבוריטיות שהפסידו את המשחק הראשון בסדרה יש לי רמת ביטחון גבוהה לגבי יוטה שתוציא מעצמה מספיק כדי לעבור את הגריזליס. המערב השנה wide open, לכל הטוענות לכתר יש חסרונות בולטים וזו שתהיה הכי בריאה ותתחבר בזמן הנכון יכולה להפתיע עם הופעה בפיינלס.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.