יום שני מה אכלנו....

יעל י

New member
יום שני מה אכלנו....

סיוט! חלום בלהות! וזה בלי לגעת במצות. אני איומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jesie12

New member
משחזרת

בוקר: חצי מצה עם שוקולד+נס צהריים: 6 נקניקיות וכף הגשה של פירה+סלט ירקות אחה"צ: תפוח ערב: לחמניה של פסח עם קוטג' נס , מלפפון ופלפל חריף

רגב ת

New member
גם אני לא נגעתי היום במצות

רק נגעתי בעוגיות וופלים כשל"פ אין מה לאכול שיגמר כבר החג הזה

יעל י

New member
לא היום לא נגעתי...בכללללללללל

עוד לא נגעתי במצה שומרת לי את הכייף למצה עם שוקולד השחר לאחד הימים. אפילו עוגיותבוטנים וקוקוס לא קניתי ועוגיות יין קניתי הכי פחות שאני אוהבת ככה שהפיתוי לא גדול אבל... בכל זאת כל הזמן מחפשת מה לאכות ו...מוצאת.ברור לא?

אור685

New member
דווקא אצלי היה בסדר!

אני כן אוכלת מצה עם שוקולד! אבל רק חצי מצה קלה עם קצת שוקולד וזה יוצא נק' אחת אז בסדר. אז אתמול לא חרגתי. אבל גם לא הלכתי.... החברה שהולכת איתי בד"כ התקשרה לשאול אם אני בצום ובגלל זה לא מתאמת איתה הליכה... ואתמול בערב הילדים שלי הכינו כדורי שוקולד,למרות שניסיתי למנוע את העניין. אז אמרתי להם שיחסלו הכל עד שאני חוזרת היום מהעבודה. ולכל מי שקשה לה- לא נשאר עוד הרבה....תחזיקו מעמד!

יום של ניסיון לחזור לשפיות

אני לא אוכלת כשר אז תסלחו לי... בוקר - 2 לחם קל עם פסטרמה צהריים - מגשית בעבודה עם משהו שמנסה להידמות לאוכל בצורת תפוח אדמה ושניצל. השארתי חצי. ביניים - 2 לחם קל עם כפית ריבה ללא סוכר ופרי ערב - מצה כשחצי עם קוטג' וחצי ען נוטלה. לא יכולה להתאפק עם הדבר הזה אז מגבילה למינימום. השאיפה שלי בחג הזה לא לעלות במשקל ואז אני אהיה מרוצה. היום אני מתכוונת לצאת לאכול סלט כי אי אפשר להמשיך עם האוכל המגעיל הזה וממחר אני בחופש... יש!!!!!!!

למעלה