יום שני זה קורה...

Stansfield

New member
יום שני זה קורה...

הבכורה של CORPSE BRIDE כאן בלונדון
אם הכל יילך כמו שצריך אני אראה את טימי שלי... *משתגעת* כבר חודש בערך שאני לא ישנה כמו שצריך מרוב התרגשות (רק לפני חודש נודע לי בכלל שתהיה בכורה חח) תאחלו לי בהצלחה, אני זקוקה לזה
בקשר לג'וני, 99% הוא לא יהיה בבכורה. O WELL, כבר ראיתי אותו! חח טימייייייי

מיצי007

New member
אני מקבלת רק צמרמורות מלשמוע על זה

אלוהים! חברה שלי ראתה את הסרט כבר ופשוט אמרה שהוא כזה מעולה ומצחיק לא יכולה לחכות!
ואת! בשבילך, הוי אני כל כך מבינה....את תראי את האובססיה שלך טים...איך באמת ישנת בכלל?
מקווה שתהני ותחזרי עם ביקורת על הסרט ודיווחים מהפריימירה בשבילנו?

nookit

New member
מה, את הולכת לפגוש את ג'וני???

חחח אני לא מבינה על מה מדובר....

Stansfield

New member
לא

ג'וני לא יהיה בבכורה הזאת. אבל כבר פגשתי אותו בבכורה אחרת שנה שעברה אני הולכת לפגוש את טימי - AKA טים ברטון

nookit

New member
מה??? פגשת אותו???

אם איי פעם תפגשי אותו שוב תמסרי לו שיש מישהי אחת בעולם שאוהבת אותו יותר מהחיים שלה... חחחחחחואם אני יראה אותו.... הוא לא ינצל מהנשיקות!! חחח

nookit

New member
אההה ואגבב

תמסרי לו שיש לו סרטים הכי יפים בעולם!! (לטימי...) חחח אני כל יום נהיית מטורפת יותר ויותר

Stansfield

New member
I wait outside the premieres

to see the actors/directors/random people go in
Sometimes I manage to get tickets then I go inside (I won tickets twice for two premieres and went inside) Johnny was very gorgeous lol very sweet. Gave me a hug so I could smell him very well, and he didn't smell good!!

Hadar Depp

New member
חח לא ממש אכפת לי איך הוא מריח..

העיקר לפגוש אותו ולהגיד לו שיש עוד הרבה אנשים בישראל שאוהבים אותו ומתים לפגוש אותו גם...

nookit

New member
איך אתן יודעות שהוא

מחבק??? יאי אימאל'ה חולה עליו... הוא יחבק אותי אני ינשק אותו צרפתית חחחחחחח

WallFlower

New member
פאקקקק...גם אני רוצה! ../images/Emo10.gif

אבל לאאאא אני צריכה לעבוד על הפאקינג סופשבוע שלי ועל הפאקינג רגילה שלי! נמאס ממש :(

אוי..כיפלך.. תהני..../images/Emo8.gif

אולי תיקחי אותי איתך במזוודה..אני סתם מתבדחת..-סתם- ואמ.. מקווה שתפגשי את בחיר ליבך.. אעאעאעאעא... למה ?.. גם אני רוצה.. אופה נו כבר נמאס לי מהחיים האלה.. (-נראה לי שקצת נסחפתי-) טוב העיקר הוא שתהני ותפגשי את טים ושתחזרי מלאת חוויות..
..

Stansfield

New member
I will send everyone's love to...

Timmy.. and rape him right there on the floor lol joking Man, I'm soooooo excited I can not begin to describe how excited I am!!!!! lol Apparently he's completely NUTS! Ahhh happpy

למעלה