יום שני , הרצליה.

ביזיון

New member
יום שני , הרצליה.

הפועל ת"א - בני סכנין \20:30 המשחק ייערך בהרצליה עקב שיזרוע . יום טוב ויאללה הפועל.

על האש

New member
נאחל לשמוליק חנין

בהצלחה בתפקידו. ונקוה לדרך חדשה בהדרכתו,או בהדרכת כל מאמן שלא יהיה. הקבוצה מעל הכל.

איזו דרמה איזה משחק ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif|יי

משחק שהתחיל בטעות של אלימלך. מרקש מרקש מה יהיה איתך? לא יודע למסור כדורים. אוף. משחק שהסתיים בקול שאגה גדולה מרוב שמחה . חזרנו מפיגור כל פעם. וצרפתי נתן את ההדרן. אדומים שלי אני אוהבת אתכם לעולמים הלואי הלואי תמשיכו ככה מכל הלב והנשמה האדומה שלי לנצח נצחים כינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

snir2

New member
רק שייע פייגנבויים

ככה לא נגיע רחוק ואתם יודעים את זה. ובכלל אני לא תומך לא בשום ולא במלמיליאן ולא בחנין יש רק מאמן אחד שיוציא אותנו מהבוץ שייע פייגנבוים גם אמביציוני גם אוהד ושחקן בעבר וגם יודע לשקם קבוצות למה השם שלו לא עלה ?

walk on

New member
בקשר למשחק היום!!!!!!

אפשר כבר להיכנס לשער 5 בלי מנויים!? או שעדיין יש את הדבר הטיפשי הזה?

ביזיון

New member
היום ההתרמה הגדולה לדרבי

כל שקל עוזר!!!!!! וליד הקופות היום יהיה דוכן שבו ימכרו את הספר "אדום בנשמה" ב50 ש"ח במקום 75 בחנויות . יום טוב ויאללה הפועל www.shaar5.com

ooooooo1

New member
הם לא יגידו כמה כסף...

אני יודע שהם אחרי המשחק איסוף הראשון אספו יותר מ1,000 ש"ח ואני מאמין שגם יותר מ1,500 ... אנא פרסמו כמה כסף אספתם כדי שנאמין שבאמת לא תרמנו מספיק מה עם shaar5.com? קצת קשה להכנס לפורום,

ביזיון

New member
אני לא אפרסם כמה אספנו

בוטא נגיד שמתחת למה שציפינו . חייבים עוד כסף רבותיי.

ooooooo1

New member
בוא נגיד את זה ככה/

אספתם יותר מ-5,000 ש"ח? אספתם יותר מ3,000 ? לפחות תנו לנו נתון שהוא בערך

ביזיון

New member
כמה אלפים זה ברור

אני חושב שנושא הכסף לא ממש חשוב כרגע לדעת מספרים מדויקים , מכיוון שאני לא יכול להגיד , אני ממש לא האדם שאחראי על זה. תתרמו כמה שיותר . למשחק מול הפועל חיפה, אני לא בטוח שתהיה מכירה לדרבי אבל למשחק מול מכבי פ"ת מי שיכול לשים 20 שקל בצד ותרום * 10 שקלים לדרבי * 5 שקלים למחאה נגד המזנונים * 5 שקלים לקהילות האוהדים , שער 5 ושדים.

למעלה